-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy vettem egy sennheiser cx215 dugót,és az egyik fele kb 60%-kal lehalkult,lehet ez eltömődés?kívülről nincs semmi a kis rácson.bár a fülem elég száraz,de szennyeződés bejuthatott,vagy esetleg tönkrement benne valami,jellemző ez a hibajelenség amúgy? a blokkot sajnos elhánytam valahova,szal mindenképpen bukó sajnos.
A telefonnal nincs baj,teszteltem másik fülessel.szerk: más: ehhez a típushoz 3 méret gumiharangot adtak,de egyikkel sem érzem azt,hogy fasza,mindegyik egyszer csak kiesik magától,talán a legkisebb a legjobb de azt is csak kis fájdalom árán tudom jó helyre rakni,a fülem tényleg nagyon száraz,remélem nem az a megoldás,hogy nyálazzam meg
van esetleg olyan típus ami bevált ilyen téren?(tudom hogy minden fül más)
főként aktív munkához és sporthoz kellene.Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
Mr.Brightside
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- LEGO klub
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.