Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyó bá'

    nagyúr

    válasz Tulku #96425 üzenetére

    Elhiszem, de én azt nem tudom és nem is szeretném kifizetni. :N Számomra az 50-60-70 ezres kategória az elérhető, de azt sem tudom, melyik felelne meg igazán dzsesszre, akusztikus zenére. Fejhallgatós topikban nem sokra mentem....

    Nézegettem anno 3 hasonló árú "belépő" fejhallgatót (nyitott kell, és "nagy"), de dunsztom sincs merre kellene elindulnom. Nincs módom meghallgatni egyiket sem élőben. Sokkal jobbnak kellene lenniük az öreg HD480-nál, különben értelme nincs beszereznem. De akkor meg ugye kell egy fejhallgató erősítő is (lehetőleg csöves), de mondjuk azt meg tudom építeni, hobbinak sem utolsó lenne (kb. minden alkatrészem meg van hozzá itthon, újabb pénzbe nem kerülne). Ehhez viszont nagy ohmos hallgató kell feltétlenül.

    Így azonnal kiesik a 25 ohmos HiFiman 400SE. Marad esetleg a 120 ohmos Sennheiser HD560S vagy az éppen akciós árú, 250 ohmos Beyerdinamic DT770 Pro. Talán ez utóbbi volna a legjobb választás, de dunsztom sincs, hogy hogyan szól (milyen karakterű a hangja), együtt tudnék-e élni vele.

    60-70 ezernél drágábbra, vagy használtra ne is próbáljatok meg rábeszélni....

    [ Szerkesztve ]

    Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Új hozzászólás Aktív témák