Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • contaxg

    veterán

    válasz Capt.Obvius #88506 üzenetére

    De most nem a pénzedről volt szó hanem a különbség mértékéről . :R

    Tudok egyébként ellenpéldát is mondani. Ha nincs megfelelő felbontóképességű rendszered vagy hívd ahogy akarod, akkor például egy Chord Qutest nem lesz azonnal hallhatóan jobb mint pl egy RME DAC. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a neten a két DAC-ra rákeresve tömegesen olvasható RME tulajok véleménye arról hogy nem éri meg a kb 50%-os felárat a Qutest. Az ő szempontjukból egyébként tökéletesen igazuk van,. Mivel általában a többségének nincs olyan rendszerre ami képes megmutatni egy drágább masina jogosultságát. De lényeg a lényeg: a legfontosabb az, hogy boldogok és elégedettek. :K

    #88510 CoroStar86
    Analóg forrást Topinggal keverni is érdekes lehet. Főleg, hogy a Rega nem túl testes, sőt inkább elég középtónusos. Elsőre azt gondolom, hogy a mélyeket kellene valahogy dominánsabbá tenni, de nem tudom erre a Topping hogy reagál. Szerintem az egyik legnehezebb fába vágtad a fejszéd Egy füst alatt szeretnél egy analóg láncot párosítani digitális forrásokkal. Nekem ez elég sok időmbe telt, remélem Te szerencsésebb leszel.

    [ Szerkesztve ]

    A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák