Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bkercso

    nagyúr

    válasz Frogged #60013 üzenetére

    Szerintem meg tervezési hibás (túl érzékeny a védelem, emellett ráadásul gyorsabb, mint a DC-szervó). Megkérsz egy bármilyen szakit, hogy vágja el a relé tápját (vagy adjon neki fix tápot, attól függ), hogy ne kattogjon és ne nyisson, és így ki lesz iktatva a fejhallgatóvédelem. Ha nem hibás a forrás, amire kötöd, akkor szerintem a védelem egy tök fölösleges dolog.
    Az áramtükröt meg tekerje be, hogy a DC 0V legyen a kimeneten, mert sanszos, hogy a DC-szervó a határa közelében van, ezért nem látja el a feladatát és ezért kapcsol le a védelem. Ezen nem kerül semmi 20eFt-ba és így garantáltan használhatóvá válna.
    Ha tévedtem, akkor a védelem sebességét is lehet csökkenteni, ugyanis 3Hz nem árt egy fejhallgatónak, arra még nem kellene ugrania.
    A hivatalos szervizben egyiket sem fogják megtenni, mert a szerviz az eredeti állapot visszaállítására vállalhat csak felelősséget. Ez tuning. Hivox pl. szokott tuningolni; megkérdezheted, h vállalja-e.

    [ Szerkesztve ]

    Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

Új hozzászólás Aktív témák