Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasinger!

    nagyúr

    válasz bkercso #50663 üzenetére

    Felsoroltál n darab OPA-t. Oké. Ez szép és jó, de most honnan tudjam hogy melyiket próbáljam? Vegyem meg sorban mindegyiket és egyik majd jó lesz? Mert erre tényleg nincs időm, se pénzem, se türelmem. Már csak ha azt nézzük, hogy péntekig tudom visszavinni a boltba bukó nélkül.

    Az a mennyiségű idő amit követelni kezd ez az egész dolog az nem csak nekem, hanem szinte bárkinek már megterhelő/sok lenne.

    Ezért döntöttem úgy, hogy amennyiben tudok a jövőhéten valahonnan kölcsönözni OPÁ-t amivel ki tudnám próbálni, akkor megy vissza és a Fullával el leszek amíg nem találok valamit aprón. Akár egy Musi 03 Dragont.

    Viszont említetted, hogy lehet hogy az torzítás lesz amit én hallok, nem csak simán karakterisztikai hiba. Jól gondolom, hogy ezt az OPA csere nem oldaná meg? Illetve kicsit szkeptikus lennék, hogy úgy adnának ki a gyárból egy terméket, hogy alapjáraton torzít és nem is kicsit. Vagy ez nem elképzelhetetlen?

    krichd1:

    Fiio márkával annyira nem vagyok kibékülve. Egy E10-em volt anno, de az nem igazán nyerte el a tetszésemet semmilyen értelmeben. A felsoroltakkal meg az se volt szimpatikus, hogy mind hordozható, ami megint csak számos hibaforrást hozna magával és felesleges plusz funkciókat, de nyilván nem nagyon lehet okom a válogatásra. Használtan ha esetleg látok majd lehet lecsapok egyre.

Új hozzászólás Aktív témák