- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktmt
aktív tag
Az S6500fd az egyik legjobb kompakt volt, ami a képminőséget illeti. Nekem kb. egy évig volt ilyen gépen, végül két probléma miatt adtam túl rajta (sz utód S100fs):
- viszonylag lassú fájlmentés, különösen RAW-ban,
- az optikai stabilizátor hiánya miatt a ZOOM távoli végét csak napsütésben lehetett használni.
Ami viszont tetszett:
- nagyon jó makro képességek
- manuális zoom
- a video kis felbontású, de van zoom és autofókusz.
Megbízható, kis gyakorlással könnyen kezelhető kis gép, auto módban is működik, de inkább A/S módokban jobb képeket lehet vele lőni. -
biker
nagyúr
Köszi!
igazából a HD videó nem érdekel, a HS videó annál inkább
és a gigazoom se rossz dolog.DE
olyan gépet keresek, ami
- legyen rendesen használható manuális fókusz
- zoom nem baj, ha manuális, sőt, kevesebbet eszik az akkuból
- felbontás mindegy a mai skálából
- képérzékelő jó legyen
- és min annyi zoom, mint az s200exr vagy az s10fs-nek van.más gyártó is lehet, de pl a nikon p100 manuális zoomról nagyon rosszat hallottam, pöcökkel ba..tatni, és a végtelen zoom se az igazi, stb
Mit ajánlotok? (nem DSLR kell)
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
az a gép nem hasonlít arra, amit írtam lent.
főleg hogy az s1500-amat cserélném le ismerem milyen jó, és a korlátait is.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
herrká
senior tag
De igen, elég lenne. 16GB-sat tervezek venni, de ha biztosan kezelné a 32-eset, elgondolkodnék rajta. Nyaraláshoz tervezek egy nagyobb kapacitású kártyát beszerezni, hogy ahová nem akarnám cipelni a videókamerát, nem túl fontos helyszínekre, ott esetlegesen videózni. Most egy 4GB-os kártyám van, erre csak 9perc HD videó fér. Bár a videós képessége nem egetverő a gépnek! A zoom motor nagyon hangosan belezúg a felvételbe, arról már nem is beszélve, hogy zoomolásnál hullámzik az élességállítás. Svenkelésnél pedig elmosódik, beszaggat a kép. Tehát csak fix objektív állás mellett, nagyon lassú oldal mozgással keletkezik használható videó.
-
dewil666
őstag
Szia! Mindenkinek!
Új vagyok még itt!
Igazad van! Tényleg az a legjobb bridge gép s200exr!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest