- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A manapság optimális specifikációkra törekszik az MSI QD-OLED monitorja
- Processzor árak megváltozása Windows 11-gyel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autóhifi
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bambu Lab X1/X1C, P1P-P1S és A1 mini tulajok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
-
5G-vel és hőkamerával strapálja magát az Ulefone
ma A ThermoVue rendszere mellett az éjjellátó képességek is megvannak.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Egyre több európai használja a Telegramot, ezért megkereste az EU
it Hamarosan sokkal szigorúbb szabályozás alá esik az EU-ban a Telegram, mivel egyre több a helyi felhasználója.
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
#75501312
törölt tag
válasz jansky1 #3543 üzenetére
Nem tudom ez mennyire segít, mert vannak itt
okosabbaktapasztaltabbak is, de sztem próbáld ki légkeverés nélkül.
Amikor légkeveréses módban sütöttem, kiszáradt és kemény lett a zsemle is, volt, amikor majdnem megégett már a teteje.
Mióta sima módban sütök, azóta jobb, nem száraz és nem ég meg + én 8-10 percenként ráspriccelek kis vizet. -
krizmo_
Topikgazda
válasz jansky1 #3543 üzenetére
Nagyon szívesen, örülök, hogy tetszik!
A légkeverést csak a végén kapcsold be, ha szeretnél rápirítani kicsit, sütés közben nem ajánlott használni.1. Ha magvakkal szeretnéd dúsítani, akkor add hozzá a liszthez, és úgy dagasztasd össze a tésztát.
Ezeket a magvakat lehet használni, ha előtte megpirítod őket finomabbak:
Lenmag, tökmag, napraforgómag, szezámmag, mák (inkább a tetejére)...2. Ha rozslisztet használsz, akkor érdemes sikért beletenni: Néhány jó tanács, és recept mellé .
Ha teljeskeőrlésűvel sütök, akkor is ugyanannyi vizet használok, max, egy nagyon picivel többet.#3544 Soul Gem
Így van, ahogy leírtad (a légkeveréses részt).[ Szerkesztve ]
-
Essejó
veterán
válasz jansky1 #3543 üzenetére
Ugyan nem nekem szól a kérdés, de szószátyár a vén dög
A dúsításra szánt magvakat ne számold bele a súlyba. Tökmag, napraforgó, lenmag, fenyőmag, sőt darabolt aszalt paradicsom, olajbogyó is mehet akár bele (ez utóbbi magozott legyen )
Emlékeim szerint a hőlégkeveréssel végül is nincs gond, csak vedd alacsonyabbra a hőfokot 15-20 °C-al. Próbáld ki kezdeti 230° és aztán 200°-al hőlégkeverve.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A manapság optimális specifikációkra törekszik az MSI QD-OLED monitorja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Üzleti és kirakat matricák a legjobb minőségben! PH tagoknak 30% kedvezmény!
- Visszapillantó matricák a legjobb minőségben! PH tagoknak 30% kedvezménnyel!
- Prémium autómatricák kedvező áron! PH tagoknak 30% kedvezmény!
- Üzleted van? Akkor ilyen nyitvatartás matricával dobd fel! PH tagoknak 30% kedvezmény!
- Traktor és kamion matricák széles választékban! PH tagoknak 30% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen