- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Francia91 #80751 üzenetére
Viszont annak ellenére, hogy az N8 nem mai csirke, jó fotók. Szerintem érdemes lenne rajtuk szerkesztgetni, aztán felrakni a másik topikba őket, én kíváncsi lennék arra, hogy mennyit javul a minőség, és mi lesz a végeredmény. -
-
Quqesz
nagyúr
Sajnos úgy nézem az S8+ este teljesen felejtős. Eddig csak képeknél vettem észre, de most tegnap videóztam vele színpadot auto mód(iso 200-hoz olyan sebességet adott fel, amivel dadogott a videó, iso 50-et meg sem próbáltam, mindezt állványon). Szóval full zizis a videó, a zaj olyan mértékben van jelen, hogy ihaj! Rég láttam ennyire gyenge felvételt, pedig a színpad és a nézőtér is meg volt világítva(kb egy tanterem fényét képzeljétek el)
Ez a kép videózás közben készült, de 16:9-es méretü(ezt engedi a szoftver), viszont a nagy felbontást használta a kamera, nem a 1920x1080-at(H8 igen). Nos itt az eredmény:
[link]Elővettem gépen egy G4 által készült szintén színpadi videót, és azt kell mondjam szégyen volt hozzá képes az S8+ produktuma.....pedig még nem is a V10 portolt appja volt a G4-en......
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #80769 üzenetére
+ S8+ eseteén a bal felső sarok zizisebb a hangszórótól balra a konyhai résznél mint a G4-nél.. Ugyanaz a jelenség, mint a Note8-amnál volt.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Vikooo
addikt
válasz Quqesz #80759 üzenetére
Szerettem a G4 -et. A sok hibája mellett is.
Fotó: rettenetes zajszures. Meg relatíve alacsony ISO mellett is. A szenzor iszonyatos szinzajt produkál és ezt csak a zaj és szinzaj erős szuresevel lehet kompenzálni. A sárgás arnyalatrol nem is beszélve illetve az OIS algoritmusa iszonyat elcseszett (kattintasz majd az OIS kései reakciója miatt elmozdul a kép).
A maga idejében rettentő jó kamerával rendelkezett de az S6 szebb képeket csinált.
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz ShadowLac #80776 üzenetére
Nem kellett ennel rosszabb fényviszony, hogy produkálja. A gyerek felvett videójánal az a fura, hogy a fénnyel megvilágított fekete függöny a legzizisebb(kb, mint a hangfal oldala a csatolt videóban). Amúgy wb és fényerőben jobb a samu, de ez a zizisedés nagyon meglepett.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Vikooo #80772 üzenetére
Egyetértek, a színzaj rettenetes volt rajta, és belenagyítva szállóige lett az olajfestmény jelző. De tudott azért jól is szerepelni, sok jó kép készült vele. Hosszú záridős képekben pedig verhetetlen. Az a baj, hogy ahogy Drakmusz írta nem látok akkora fejlődést a kamerak terén, hogy most hú meg ha....jobbak lettek, de ez inkább csak csiszolgatás(meg néhol visszalépés). Tegnap két szelfit csináltam buszon ülve a lányommal és autofókusz ide v oda, mind a kettő életlen lett......
Lacno
Ezt én is észrevettem már, hogy van különbség, csak azt hittem én látom rosszul.[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
addikt
[]
S9. Igaz csak mobilon néztem.megtetszett.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
polar-x
tag
Gcam-el (V30) készült képeket lehet még feltölteni?
-
cicaslany86
aktív tag
gsmarena-s tesztet szokott nézni valaki? mennyire függetlenek? szoktam ott telefonokat osszehasonlitgatni és annyira homalyosak a p20pro képei 40 es 10mpx-en is. xz2 képeihez hasonlítottam es a kb. az összes részen nagyon mosottak. (pl. spongyabob, kockás szív) Tudom, hogy sokan nem elégedettek a p20p képeivel, de az ottaniak tulzasnak tűnnek. mintha manipuláltak lennének.
-
*RLaci*
addikt
válasz cicaslany86 #80793 üzenetére
Én azt aránylag hiteles oldalnak tartom.Valami infóra kíváncsi vagyok,elsők között ott nézem.
-
natë
nagyúr
Pixeles, Gcames tulajokat kérem lessenek át a másik topikba, thx.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest