- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #80042 üzenetére
Keszthelyi tura 2
Mate10Pro RAW + Lightroom
(Igyekszem nem egyszerre beomleszteni a kepeket, Keszthelyen rengeteg kepet csinaltam. Mate9-cel is vegigtoltam tavaly, ezt ismeteltem meg 1ev es 1 nap elteltevel)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz ShadowLac #80059 üzenetére
Nem rossz, nem rossz, de a zolddel es a kekkel valahogy nem tudok kibekulni...
Mas:
Tiltasom ideje alatt vegig lattam milyen kepek erkeznek, hat a Gcamnak is kell meg javulnia nem kicsit legalabbis Samu oldalarol. Kar hogy az LG tulajok kevesbe hoznak kepeket, mert a gcam annal ervenyesul a legjobban.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ShadowLac
addikt
válasz Aryon87 #80060 üzenetére
Pedig én nagyon elégedett vagyok a szinekkel!!
Nagyon ezeket látom élőben.
Tudom a mély kék,mély zöld stb. szebb a szemnek.
De ha ez van ott? akkoer miért legyen másabb?Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Aryon87
félisten
válasz ShadowLac #80062 üzenetére
Azert kivancsi lennek hogy pro modban milyen szinek koszonnenek vissza, ugyanis biztos vagyok benne, hogy egy kis szaturaciot pakol a kepre a szoftver. Valahogy nekem nem termeszetes a zold.
De ha ilyen volt a kornyezet es szinvilag, elfogadom allaspontodXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
törölt tag
válasz ShadowLac #80064 üzenetére
Es komolyan ez a kepalkotas bejon neked?
Nem leszolni akarom a telefont, majd par frissites biztos megoldja, de ahogy a zolddel, ahogy a novenyekkel banik az vicc kategoria. Nem kell 100x-os zoom, eleg egy teljes meret es csak a Disney™ logo hianyzik...
Vannak olyan kategoriak, amiben eszmeletlen jo kepeket produkal, de az nem ez.[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
addikt
válasz #04441088 #80065 üzenetére
Igen bejön. Igen túlélesit. Akinek ez probléma az ne vegyen S9et.Erre jók a képeim. Igen én is remélem hogy még csiszolnak rajta.
Ui: épület,ember,pl arc fotózásakor viszont nagyon tökéletes .sokkal jobb mint s7 s8.nuncs agreszív élesités[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
natë
nagyúr
válasz ShadowLac #80066 üzenetére
Közelre nagyon szép, részletes fotókat készít, de a távolabbi objektumokat összemossa és mellé élesíti, gondolom a zajt így akarja a gyártó eltűntetni. Ki kellene próbálnod egy 3rd party camera app-el, de leginkább a Lightroom HDR módjával. Sokat szerintem nem fog változni az új sw-ekkel, a többi gyártónál/Samsungnál is placebo.
Ha S9-em lenne, tuti minden lehetőséget kipróbálnék, mert hw-esen a kamera igen jó. -
félisten
-
-
ShadowLac
addikt
Ok.kipróbálom az általed emlitett lehetőségeket.De kéne segitség hozzá mert kínaiul hangzik. Szóval ha segitenél jó lenne. mit és honnan stb.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
ShadowLac
addikt
válasz #18001664 #80074 üzenetére
Köszi.értem.
Egyébbként a google camera is javulhat még. Érdekes kb 3 4 x gyorsabban csinálja a képeket vele mint az s8.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz gixxergabi #80070 üzenetére
Lattam azokat,meg Jacis kepeit is, meg asszem Polar-x is hozott. Nekem tetszettek, a tobbsegnek nem.. na azota nuku LG kep...
-
*RLaci*
addikt
válasz #18001664 #80080 üzenetére
Persze,ezt már többször megbeszéltük,de haladni kell a korral.A Nexus 6P meg minden bizonnyal erősebb volt a első Pixel szériánál.Legalábbis távolabbi képekben mindenképpen.Közeli képekben nincsen különbség a három széria között,saját tapasztalatom szerint.Gyári szoftverrel,auto módban ,mindenféle hókuszpók nélkül meg még most se nagyon van jobb ennél,a mai flagshipek között. Sztem.
(#80081) Lacno De a Bullterriert az ablakban nem hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz *RLaci* #80083 üzenetére
Nem értem miért csökkentették a szenzor méretet, ez bullshit lépés volt, meglátszik nagyon a különbség a két Pixel generáció közt. Inkább még pluszban növeltdm volna picit a szenzorméreten. Színhelyességgel, vonalélességgel egyiknél sincs gond, kromatikus aberráció is csak kicsi van a sarkoknál, de nem vészes.
Ami számomra fura, de lehet ez már rossz beidegződés nálam ( is ), hogy belenagyítás után nincs annyi részlet mint pl. Lumia 1020, 1520 után, de G4, Honor 8, S6 képei is részletesebbek. Nem értem miért visszafelé fejlődnek a gyártók!
Én személy szerint azért is vállaltam be a P20 Prót mert ugye a fizikai 3x telezoom lencse, meg a 40mpx szenzor, utóbbinál megvan az a kellemes érzésem mint anno a 1020-nál. Tudom még kell csiszolni a P20P algoritmusán de már most is kellemes ( számomra ). Részemről a fekete-fehér szenzor ki is maradhatott volna a repertoárból... -
Quqesz
nagyúr
válasz #18001664 #80085 üzenetére
A G4 16mp szenzoros volt és nem annyira pici. Asszem az S6 is. Kisebb mp azért lett, hogy azonos méret mellett nagyobb legyen a pixelek fizikai mérete. Elvileg nem lenne ez visszalépés, mert az emberi szem is kb 12mp-nek felel meg. A többi meg a gyártón múlik.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
*RLaci*
addikt
válasz #18001664 #80085 üzenetére
Persze ez így van,de mint írtam hozzám még így,hogy gyengébb lett,így is EZ a fajta képalkotás áll a legközelebb.Ha nem így lenne más telefonom lenne.Ez csak ízlés kérdése,hogy kinek melyik telefonnal készült képek tetszenek jobban.Nekem az U11/+ ami maiak közül még játszana,ha csak a kamerát nézném. Most már csak megcsinálom hétvégén azt a Pixel vs. Pixel 2XL tesztet,hogy kiderüljön a mennyivel is jobb az első széria.Amúgy előre borítékolom,hogy a közeli képek egál lesz,a távolit viszi a Pixel.Ja persze ha Anya kölcsön adja egy órára a telefonját.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Quqesz #80086 üzenetére
A Pixel 2 esetén a fizikai méret is kisebb lett, 1.55µm helyett "csak" 1.4µm a pixelek mérete.
Nem mintha számítana bármit is, szerintem ezek túl apró eltérések ahhoz, hogy a gyakorlatban érezhető különbséget jelentsenek. Én úgy gondolom, hogy ezen a szinten túlnyomórészt a szoftveren múlik a dolog, nem a hardver miatt érzünk visszalépést a korábbi modellekhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ricardo #80090 üzenetére
Köszi, örülök a visszajelzésednek, főleg hogy pozitív!
Látom a P20 Pro hibáit annak ellenére, hogy flagship. Viszont abvan is biztos vagyok, hogy ezek a hibák javítva lesznek...gondolom itt is a kapkodás miatt lett gyengusabb a kezdet, mint a legtöbb gyártónál.
Én már Huawei-nél és Samsungnál, nem tudom követni a termékpalettát, de lassan az Apple és a Sony is erre a sorsra jut. Xiaomi is nagyon belehúzott. -
*RLaci*
addikt
Ricardo,YamatoVTEC Köszi. (#80084) A Babás képek tetszenek,a minőségük is jó sztem. Kár,hogy a hintásnál nem a Kislányon van a fókusz,jó lett volna de gondolom így jött össze . A többi kép minősége az én szememnek,annyira nem jön be.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
LR-ben hol lehet rekeszértéket állítani?
-
tomboy0013
veterán
válasz gixxergabi #80070 üzenetére
Én néha szoktam hozni G6-os képeket, még a legutóbbi Római kiruccanásomból is van egy raklap kép, de mivel a G6 már szarnak lett az elején elkönyvelve kamera téren így úgy sem nagyon izgat senkit ezért sokszor nincs kedvem a linkelgetéssel szórakozni. De persze néha nem vagyok lusta és akkor töltök fel 1-2-őt.
-
Drakmusz
addikt
válasz tomboy0013 #80099 üzenetére
Csak egy darabig volt annak elkönyvelve...
Azóta már én is többször írtam,hogy a portolt GCammal nagyon jó teljesítményre képes.
Neked ha jól emlékszem előtte 5X-ed volt,azt a szintet nappal nagyjából hozza is.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest