- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaWehun
tag
válasz Aryon87 #80150 üzenetére
szépek tényleg, de véleményem szerint már-már túlhúzod a csúszkákat mikor kidolgozod a rawot és emiatt nekem kicsit giccses hatásúnak tűnnek. ennél ezerszer szebbeket lehetne csinálni belőle. vignette effektet meg egy az egyben hagyd el szerintem mert ocsmány :S témák jók, de a szerkesztésben szerintem még kéne fejlődnöd. nézegess más raw képeket és próbáld meg minél természetesebbnek meghagyni.
...
-
Aryon87
félisten
válasz DaWehun #80152 üzenetére
Megprobalom, bar a dehaze csuszka a bunos
A vignettalast nem hasznalom, sajna alapbol ilyen. Este megnezem hogy a PC verzio mikent csinalja meg. Eddig a mobilos LR-t hasznaltam.Roamning:
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vittgen
senior tag
Help!!
FB-ról ide hogy lehet fotót tenni??[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz gixxergabi #80157 üzenetére
Azt az automatikara bizom amit a program csinal. Neha modositom a fenyero ertekeket.
Bar azoknal a kepeknel nagyon nem lehet mit kezdeni, kicsit elrontottam
Sebaj, meg csiszolgatok a tudasonItt egy pelda hogyan csinalom: link
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
voncci
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a képről? Automata semmi beállítás, csak előlap és lő. Az alany nem nagyon szeret modell lenni, ja a telefon Huawei P20 pro [link][ Szerkesztve ]
-
vittgen
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
vittgen
senior tag
Nokia 7Plus
A linkelt kép méretét csökkentettem, a készülék típusát pótoltam.
Képként ne a teljes felbontású változatot illeszd be legközelebb, és mindig írd bele a hozzászólásba, hogy mivel készült a kép.
[ Módosította: Ricardo ]
-
Mans20
addikt
Honor View 10 magyarországi ár és megjelenés H10 jobb lett volna..
-
vittgen
senior tag
-
akooos
veterán
Akkor bocsánat a megnevezésért, azt hittem működik tárgyakkal is. Elvégre azt a módot választottam ki, nem tudtam, hogy csak emberrel lehet.
-
eladogeppc
veterán
iPhone 6s Low Light Pics.
Miért nem jelenik meg a kép nekem ?
Szerk:
Attól, hogy vaku van használva, még az Low light körülménynek számít én úgy gondolom.Szerk 2: Hogy kell jól linkelni fb.pics-es képet ?
Javítottam a linkeket.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
trebrona
nagyúr
válasz eladogeppc #80171 üzenetére
1. villanós kép nem lowlight
2. szegény kutyát megvakítodSzerk: mert rosszul linkelsz, de tessék:
[L:https://www.fb.pics/img/2018/05/12/Teszt---3.jpg][IMG:https://www.fb.pics/img/2018/05/12/Teszt---3.th.jpg][/IMG][/L]
Szerk2:[link]
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
eladogeppc
veterán
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Bocsánat a bénázásért.
-
voncci
aktív tag
Akkor hozok még egy képet, hátha valaki...
Huawei P20 pro [kép][ Szerkesztve ]
-
-
tomboy0013
veterán
Szerintem tök jó képek, minőségre is tetszenek.
-
Aryon87
félisten
Tatai kirándulás. Erősen vacak időben, ami sajna a telón is kifogott, hiába a RAW kidolgozás.
Első kép vonatból előkap és katt kép lett, ami azért is érdekes, mert annak ellenére hogy a vonat 100+km/h sebességgel ment, így is tiszta lett, a kocsok rendszáma is jól olvasható. A második az panoráma, és van 2 selymes víz effektes is.
Mate10Pro RAW + Lightroom
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest