- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Gr topikban Stauff jol elmagyarazta, elobb utobb-ugyis megtanulom.
De az automatika szemcsezese akkoris bosszant...
Eddig probaltam a szemem altal latott feny alapjan beloni a kamerat, hogy kb realis legyen, de akkor igen, az alacsony iso a lenyegXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
irgum
addikt
-
legiaap
félisten
válasz monroe8609 #47490 üzenetére
Asszem a te készüléked is szerviz gyanus.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
monroe8609
aktív tag
válasz legiaap #47504 üzenetére
Na ne idegeljetek fel! ez biztos? Teszek meg par kepet mondjatok velemenyt legyetek szivesek
Most csak ezek vannak nem lovok tul sokszor...regebben is tettem fel ide kepeket akkor senki nem mondta hogy rossz lenne a kamera
ez egy regebbi vasarlas utan par nappalLG G4
[ Módosította: BigBlackDog ]
-
legiaap
félisten
válasz monroe8609 #47507 üzenetére
Az első jó, a középsőt nem nyitja meg az utolsó meg olajfestmény.
-
monroe8609
aktív tag
-
legiaap
félisten
válasz Pipaszutyok #47511 üzenetére
És attól még ilyen minőségűnek kell lennie?
-
törölt tag
válasz TomiJordi #47515 üzenetére
Szia, próbáltam követni a leírást, akkor lehet nem sikerült jól, nem töltöttem fel még soha képet. Most próbálkoztam először, egyébként automatán csináltam és egész jónak tüntek, valszeg valamit elszúrtam a feltöltésnél. Meg persze a Honor 7-es azért nem a legjobb kamerás mobil. (Előtte g4 -em volt)
-
-
TomiJordi
tag
Sziasztok milyen oldalakon keresztül töltötök fel képeket mert nekem a kephost nem enged feltölteni képeket már 1 hete megpróbálnám máshonan előre is köszönöm☺
olympus E-420,LG G4,gitup git2 silver Elnézést a helytelen írásért Slovakia magyarként kicsit nehéz
-
törölt tag
válasz nünüke1975 #47519 üzenetére
De igen, kamerában mindenképp, meg egyébként is gyengébb úgy általánosan, de kíváncsi voltam a Huawei vonalra. Egyébként viszont, ha a kisfiamat fotózom mozgás közben, akkor meglepően jól produkál. Értem ezalatt azt, hogy kevésbé mossa el a képet, pedig nincs benne képstabi és ebben a témában eddig nekem csak a Nokia n8, 808, és az iphone-ok teljesitettek jól.
-
nünüke1975
aktív tag
Mivel nem vagyok semmilyen szép helyen csak a kertbe így hát csak növények és méhek vannak.
Kicsi méh
Kicsi méh 2
Ruhaszárító hajlat
Kaktusz 1
Kaktusz 2
LG G4[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
Egyszer valaki irta, hogy az EyeEm-rol megvettek a kepet. Arulja mar el valaki,hogy ott mikent mukodnek a NAV erzekeloi?
-
Aryon87
félisten
válasz nünüke1975 #47525 üzenetére
Megint nem lehet megnezni a kepeidet 😈
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
falijja
őstag
Nem tudom volt e már [link] s7 ismét durván oda veri a htc 10-et szvsz..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz nünüke1975 #47529 üzenetére
Szerintem privatra van allitva. Te meg tudod nezni, mert be vagy jelentkezve, nekunk kulsos szemlelonek tiltott
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz nünüke1975 #47532 üzenetére
Passz. Hova toltotted fel?
-
Aryon87
félisten
válasz nünüke1975 #47534 üzenetére
Azt sajna nem tudom hogy kell kezelni, nem hasznalom. Ha a drive-ba tolod fel, onnan megtudod oszta direkt linkkel is, igaz maceras.
Masik alternativa, ami egyszerubb is, az a kephost.com[ Szerkesztve ]
-
nünüke1975
aktív tag
Miért nem lehet megnézni az ide feltöltött képeimet?
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz nünüke1975 #47536 üzenetére
Masold ki ujra. Hosszu a link, nem annyi amit ott latsz. Csusztasd a szoveget balra, es ott a tobbi resze
-
Aryon87
félisten
válasz nünüke1975 #47538 üzenetére
Igen, most mar jo
-
nünüke1975
aktív tag
Ja ez lemaradt LG G4
-
nünüke1975
aktív tag
Egy kis csöpp
Sül a husi
Kicsi fehér
Nagy sárgaAz első kettő LG G4,a másik kettő galaxy S4.
-
Quqesz
nagyúr
válasz nünüke1975 #47541 üzenetére
Nekem nem jó.....404 error
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Onedrive, és google mostanában nem akar működni nekem se, pedig a leírás szerint linkeltem be[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Nagyon rég jártam erre.
Nem sok időm van fényképezni pedig az utóbbi időben járt nálam S7/Mate8/P9 úgyhogy lehet majd ha lesz kedvem válogatni hozok képeket tőlük is.Most viszont egyetlen egy tegnap esti képet hozok
LG G4 + Adobe LightRoom Mobile (DNG)
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz s3nsitivity #47546 üzenetére
A fene egye meg, most nézem, hogy ide a nyerset akartam rakni..
Törlést kérnék a fenti HSZ-re.
Sziasztok!
Nagyon rég jártam erre.
Nem sok időm van fényképezni pedig az utóbbi időben járt nálam S7/Mate8/P9 úgyhogy lehet majd ha lesz kedvem válogatni hozok képeket tőlük is.
Most viszont egyetlen egy tegnap esti képet hozokLG G4 JPG
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
BigBlackDog
veterán
válasz s3nsitivity #47547 üzenetére
Törölni nem törlök, de köszi a korrekciót!
Állványról készült? Mintha kicsit bemozdult volna?
[ Szerkesztve ]
-
Csarli85
aktív tag
Valaki aki s6-ot haszál meg tudná nekem mondani, hogy a külső alkalmazásoknál camera fv5 stb is 8 masodperc a maximum záridő? Vagy lehet feljebb vinni? Előre is köszönöm.
Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest