- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
A tesztet konkrétan nem olvastam, csak általánosságban beszéltem, hogy akár úgy is meg lehet fotózni a dolgokat, hogy a leggyengébb legyen a legjobb. Ebből a 3 telefonból az egyik teszt a Samsung S6-ot, a másik az LG G4-et, a harmadik meg az iPhone 6-ot hozza ki győztesnek.
-
s3nsitivity
addikt
válasz #76385920 #40701 üzenetére
Szerintem én se mondtam semmit ami bármelyik résszel ellenkezne.
Egyébként az a "profi" fotós aki abból él.
Van egy "kis" közöm a DSLR fotózáshoz így pontosan tudom mit takar ez a dolog.
Viszont azt se tagadhatja senki, hogy azok a képek amiket mutattak nem semmik.. sőt.
Főleg ha tényleg SOTC.
A Snapseed meg eléggé felturbózhatja a dolgokat.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
BigBlackDog
veterán
[ Szerkesztve ]
-
irgum
addikt
-
Blyan
félisten
Na, akkor úgy tűnik az S6 esetében is az van, mint a Note 4-nél. Néhány példányban nem Sony, hanem Samu szenzor van.
Eddig úgy néz ki, főleg szolgáltatóknál tűnik fel idehaza pl Telekom, Vodanál már bizonyítottan.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz BigBlackDog #40709 üzenetére
Teszt [link]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Red Bull fan
aktív tag
1 esti kép.
[link] - Direkt link
S6.[ Módosította: BigBlackDog ]
-
Bozek
nagyúr
válasz maximilian4 #40719 üzenetére
Jogos, nem tudom miért kevertem össze a dolgokat, a bal oldali a jobb, az meg a Samsung. Valamiért azt hittem, hogy az a Sony, a másik a Samsung. Pedig olvastam a szöveget az alján.
-
hito
nagyúr
válasz maximilian4 #40719 üzenetére
Határozottan.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
ADAM1337
nagyúr
Ezek közül ti milyen sorrendet raknátok, fényképezői tudás tekintetében ?
Galaxy Alpha
Lumia 930 (ezt próbáltam nagyon jó képeket lehet vele lőni azt tudom, jó a software rész)
LG G3 -
-
w333
félisten
Végre ... S6 -ra is állítólag jön a RAW támogatás
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Just_Reboot
addikt
Nexus6
[ Módosította: BigBlackDog ]
-
trebrona
nagyúr
[link] - Direkt link
[link] - Direkt linkXiaomi Hongmi (Redmi1)
[ Módosította: BigBlackDog ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
w333
félisten
G4 vs S6 Edge ...
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
maximilian4
addikt
Tudom hogy a téma összefoglalóban leírtátok hogy lenne célszerű telefonhoz állványt keresni, de konkrétan tudnátok ajánlani egy típust, ami szerintetek eléggé jó? Néztem ezeket a joby cuccokat, elég jónak tűnnek, de konkrétan melyik típust kéne megvenni? Max. 10k-m lenne rá.
Ha meglesz jönnek a hosszú záridős esti képek a kis oppo-val.Maxi
-
BigBlackDog
veterán
válasz maximilian4 #40747 üzenetére
Én nem feltétlenül az eredetit venném, eléggé húzós az ára. Anno még vettem egy kínai utánzatot ebayről, kifejezetten telefonokhoz. Mára, kb. 20-30 használat után már mindegyik lábán legalább egy gömbcsukló meg van annyira lazulva, hogy a telefon súlyától összeesik. Az adaptere (amibe a telefont belefogatom) már párszor szétesett, de még az használható. Ez volt ~6 dollár környékén egy-két éve.
Viszont a másik utánzat, ami DSLR géphez való, az tökéletes tart még most is (valami ehhez hasonló). Ahhoz ugyan nem volt adapter, viszont az állvány része eléggé keménykötésű, simán megmarad az 1-2 kg-os DSLR alatt is, nem csuklik össze. Az nem lehet rossz választás szerintem, de kicsit azért nagyobb méretre.
Garanciát persze nem tudok vállalni, hogy pont ilyen minőségűt fogsz kapni Te is, csak az eddigi, személyes tapasztalatomat, véleményemet írtam le.[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
Nem láttam volna hogy a topik szabályzata ellenezné a kérésem, de ha mégis előre bocsánatot szeretnék kérni, egy iPhone fotók versenyre beküldtem egy képet, iPhonét lehet nyerni és hát nem fogok hazudni, jól jönne.
itt lehet szavazni a képemre, egy like-ot kéne rá nyomni, Pridat hlas-ra kattintani- azthiszem ez van odairva, annyit jelent hogy szavazatot adni a képre. Aki megtudná értem tenni, nagyon megköszönném.Amennyiben ez tilos az oldalon, kérem akinek van hozzáférése törölje a postot.
-
Blyan
félisten
válasz BigBlackDog #40748 üzenetére
Na a második a jó, ha egy DSLR-t elbír, akkor a telefonnal nem fog elgyengülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs