- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
natë
nagyúr
válasz Plazmacucci #121257 üzenetére
Persze, periszkóp 3x.
-
félisten
-
natë
nagyúr
válasz Plazmacucci #121259 üzenetére
Nincs, rakok fel majd azt is, nagyon patent.
-
félisten
-
natë
nagyúr
válasz Plazmacucci #121259 üzenetére
-
natë
nagyúr
válasz Mangosztán #121263 üzenetére
-
félisten
-
Quqesz
nagyúr
válasz Plazmacucci #121271 üzenetére
Én is....
natë
Jó hír, hogy a moto kezd észhez térni. Már csak a htc-t kellene összekaparni, és lenne megint igazi változatosság a piacon.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
natë
nagyúr
Nem bizony.
-
novinyul
veterán
Erre tényleg nem kell. Egy ideig nem kell telefont keresned
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
félisten
-
Aryon87
félisten
Köszi a képeket Esetleg pár utcakép főkamerával és a zoomkamerákkal kérhetek (főleg a zoomkamerák érdekelnek, többnyire azzal fotózok már)?
Ha páromat sikerül meggyőznöm, sztem hamarosan lesz nekem is egy fehér. Mate gyári hibás, 2x-ra is szervizbe kell menjen, muszáj levátanom[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz Plazmacucci #121278 üzenetére
Köszi
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
pruzsi
őstag
Szép napot!
Teló csere előtt állok és szeretnék egy jobb fajta fotós és videós képességekkel megáldott telót behuzni.Most egy poco f3 van f6 ot néztem ki helyette 130ba jönne ki akciós kuponnal külföldről.
De 200k alatt ha tudtok jobban ami akkuban is hasonló annak örülnék .
-
addikt
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
Hi
ha csak a fényképezés és a videózás a fontos akkor az alábbi 3 közül melyiket vennétek
honor magic 6pro
samsung s24 ultra
iphone 15 pro esetleg maxiPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
félisten
-
addikt
-
Beaumont
aktív tag
válasz Sgr_A #121286 üzenetére
En S24 Ultra es a 15 PM kozul az elobbit ajanlanam sajnos.. A 15 PM rohadt nagy csalodas volt fenykepezes teren, bar lehet csak en fogtam ki egy rakat sz** peldanyt.
A fokusz csoda volt ha oda sikerult, ahova szerettem volna. Lakason belul egy szemcses, blurry valamiket csinalt, kepeknek nem neveznem ebben a kategoriaban... Ha mar mondjuk hasznaltal volna mondjuk egy kis zoomot, akkor meg meg rosszabb lett... Makro szinte soha nem sikerult vele...
Ha gyonyoru ido volt, akkor jo kepeket lott kint (szigoruan alapban, zoom nelkul), de amint felhos lett (es itt inkabb ezutobbi van..) ..."Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
ShadowLac
addikt
S24 ultra UHD 60 FPS esti koncert [link]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
félisten
X100 Ultra teszt. Nem biztos, hogy a legjobb összehasonlítás, de elég normális a csávó [link]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Beaumont
aktív tag
-
Ricardo
titán
válasz Beaumont #121293 üzenetére
Ott valami nagyon nem stimmelt.
Igaz egy fekete macskát a képen is látható fényviszonyokban fotózni, mindennek (is ) kihívás), de az első kép is szörnyű.
Azért mondom, hogy valami nem stimmelt a tieddel, mert más felhasználók ennél jóval szebb képeket hoznak össze vele. -
félisten
-
Beaumont
aktív tag
válasz Plazmacucci #121297 üzenetére
Ha hazáértem inkelem neked a Google fotókból... csak hogy megnyugodjon a lelked. imádom a magyar mentalitást.
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest