- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
F.Bence
tag
válasz Plazmacucci #121152 üzenetére
-
addikt
-
Aryon87
félisten
A színek még rendben is vannak, de a részletesség.. Az valahol elveszett. És ugyanezt látom a többi mostani új telók többségén is. Semmi részlet. Ugyanígy a P8Pro esetén is ha teljesben nézem a képeket.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
félisten
-
natë
nagyúr
válasz Plazmacucci #121161 üzenetére
Úgy valóban kevesebbet kell költeniük k&f-re.
-
addikt
-
Mangosztán
tag
válasz Elit3Zotya #121164 üzenetére
Mi történt ?
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
hito
nagyúr
Erről az X100 Ultráról jöhetne már valami színes-szagos anyag. Csak youtube videók vannak eddig, meg egy gizmochina teszt olyan képekkel, amiket persze nem lehet nagyítani.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
félisten
válasz Elit3Zotya #121168 üzenetére
Nem rossz, de az 5x lehetne jobb. Nem biztos, hogy megérte lecserélni azt a 10x cuccot.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
addikt
válasz Plazmacucci #121170 üzenetére
Mi a gond vele.?
Kb ugyan azt tudja mint a 14 ultra 5x kamerája. [14 ultra] - [S24 Ultra]
Eleve tud egy jobb minőséget, de a szenzor zoom miatt egészen 10x állásig sokkal jobb.
Jó fényben szerintem is gyengébb mint a volt 10x, de gyengébb fényben már ez tudja hozni azt a minőséget, de még jobbat is.
Tud kb 30cm re fókuszálni, pl mint az x7 ultra, így nagyon jó közeli képeket lehet csinálni vele, pl a fenti békás képek, ezt a 10x zoom kamerával esélytelen.
Sokkal több előnye van mint hátránya szerintem.[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
félisten
válasz Elit3Zotya #121171 üzenetére
Videózában szerintem nagyon látványos dolgokat lehet csinálni a 10x telével. Tudom, hogy lehet zoomolni az 5x telével is, de végső soron nem ugyan az.
Egyébként arra gondoltam, hogy nappal lehetne jobb is. Lehet, hogy papíron olyan mint a 14 Ultraé, de még is zajosabb a végeredmeny. Valamiért a Samsung rajta hagyja a képeken, pedig ha nagyon hasonló a hardver, akkor meg kéne tudnia csinálni neki is. Xiaomin kb este sincs zaj.Szerk. Ja tényleg, hol az X7 ?
[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
addikt
válasz Plazmacucci #121172 üzenetére
Videózában szerintem nagyon látványos dolgokat lehet csinálni a 10x telével. Tudom, hogy lehet zoomolni az 5x telével is, de végső soron nem ugyan az.
Ez igaz.Egyébként arra gondoltam, hogy nappal lehetne jobb is. Lehet, hogy papíron olyan mint a 14 Ultraé, de még is zajosabb a végeredmeny. Valamiért a Samsung rajta hagyja a képeken, pedig ha nagyon hasonló a hardver, akkor meg kéne tudnia csinálni neki is.
Ez is igaz, jobb a fényereje is, de jobban megoldja amúgy is a zajmentességet az algoritmus 14 ultrán, cserébe jobbak a színek az S24 ultrán.Így is jobb szerintem sokkal, ugyan az az elosztás mint 14 ultrán, azokkal a különbségekkel amiket le is írtunk, szerintem ez a legjobb kombó ahogy vannak.
Na jó az Xperia féle összeállítás a legjobb, de ott a zoom minősége eddigiek alapján amit láttam, sajnos megint lemarad.Szerk. Ja tényleg, hol az X7 ?
Tovább léptem, láttam mennyire jó az S24 ultra így kiszerettem volna próbálni ezt is.
Vannak előnyök és hátrányok is.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
félisten
-
ShadowLac
addikt
-
addikt
-
hito
nagyúr
válasz Elit3Zotya #121181 üzenetére
Mi a hiba? Nem követtem.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Vikooo
addikt
Van baj rendesen 😅
-
hito
nagyúr
válasz Elit3Zotya #121183 üzenetére
Aha. Mondjuk engem a sarkok sose érdekeltek. Életemben nem fotóztam a sarokba semmit A foltokban mosásra megnéznék egy példát.
-
addikt
-
hito
nagyúr
Értem a cinizmust, de akkor nem gondolod, hogy kb. semmi jelentősége nincs? Főleg nem akkora, amekkora fenék van itt neki rajzolva? Emiatt biztos nem hagynék ott egy jó árban lévő darabot. De persze kinek-hogy, engem nem zavar, ha valaki bejárja Európát egy "tökéletes" S24U-ért.
-
ShadowLac
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest