- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin92
aktív tag
válasz novinyul #120135 üzenetére
Ez a Lumia nekem már itt-ott életlen, de amúgy jó. Jobb mint, ha 2D-sre lenne élesítve.
A 13T meg szerintem baromi jó. Persze, nem tökéletes, de basszus! Melyik telefon tud manapság ilyen füvet és egyéb növényzetet fotózni?
Bár most jut eszembe, azért ez is tud retteneteset produkálni 50 MP-en vibrant módban. Itt láttam a topickban, de most nem találom, és szerintem már nem elérhető.
Mondjuk jó volna tudni, melyik kép gcames, meg melyik verzió, milyen konfiggal... Bár az, hogy nem igazán tudom eldönteni, melyik gyári, már jó jel. -
Francia91
veterán
válasz novinyul #120135 üzenetére
Jók még mindig a 1020-as fotók
Ahogy kollega is írja, itt ott életlen, érdekes módon nekem is csinál ilyet, hogy van rajta életlen rész, máskor meg baromi éles minden. Koros a szoftver, én ennek tudom be. Nyilván egy mai szoftver ezerszer fejlettebb, mint a 1020-as Lumia Camera alkalmazása. Érdekes lenne látni, egy mai szoftveres környezetben mit tudna ez a szenzor, szerintem jó lenne#120156 Valaki87
Elhiszem, én sem véletlen szeretem használni a mai napig a 1020-ast[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
félisten
-
Francia91
veterán
válasz Plazmacucci #120157 üzenetére
DNG képekből szoktam LightRoom-mal 16 vagy 12 Mpixelbe menteni jpg képet kis feldolgozást követően, így az marhajó minőségű, és kell felbontású nekem
Egyik példa#120158 novinyul
A 950-est is előszedem néha, annak viszont mai viszonylatban sem buta a szoftvere, tényleg könnyebb fotózni vele, szeretem azt is"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
félisten
-
Francia91
veterán
válasz Plazmacucci #120160 üzenetére
Akkor még a laptopon szerkesztettem, aminek nem túl jó színvisszadású a kijelzője.
Azóta viszont lett egy 27"-os jó színtérlefedettségű IPS monitorom, mostmár az van befogva fotó-és videoszerkesztésre"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Mangosztán
tag
Sziasztok!
Olyan telefont keresek ami "gyors" mozgásoknál jó képet készít.
Samu kilőve ahogy néztem, illetve Pro módban talán de ott játszani kell.
Ahogy néztem Honor Magic 5/6 pro alkalmas lenne erre talán, de ott mindíg az Ai capture-l promózzák, nem tudom hogy ha én kattintok akkor is jó lesz-e?
PIxel 8 Pro-t is nétem de nem sok erre vonakozó infót találtam.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ShadowLac
addikt
válasz Plazmacucci #120165 üzenetére
Szerintem is jó...
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
novinyul
veterán
válasz Kleroo #120168 üzenetére
Most egy kicsit én is meglepődtem Én sokkal rosszabb minőségű képeket vártam,de ehhez képest meglepően jó még most is. Volt anno 3db belőle, nagy kedvencem volt. Most már csak ő maradt, ráadásul ezt Bog-l kaptam Ez volt a teszt telefon itt az oldalon. Szerintem a következő egy N82 vagy Sony Ericsson C905 lesz
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
Ferenczi Áko
addikt
Egy csokor kép/videó, a mai túrámról.
S23 ultraHonor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
dlaj
őstag
válasz Mangosztán #120163 üzenetére
Szia!
A Xiaomi 13T Pro tesztjében többek között pont ezt emelték ki. -
Helltak
őstag
Sziasztok, hoztam egy kis összehasonlítást:
Xiaomi 14 Ultra
Authantic és Vibrant vegyesen
Vivo X100 Pro
Zeiss természetes és élénk mód vegyesenOneplus 12
-
Mangosztán
tag
Szia!
Na bakker . ezért érdemes kérdezni, pedig azt hittem hogy minden tesztet elolvastam. Ez valamiért kiesett a perifériámból .
Mondjuk ezt nekem kell eldöntenem, mert a Magic 5/6 széria képe nekem jobban bejön mint amit a MA-és teszten most látni lehet a 13T-vel.
Meg persze az sem mindegy hogy a 13T fele annyiba sem kerül. -
novinyul
veterán
-
félisten
-
Azie
őstag
válasz Mangosztán #120176 üzenetére
melyik része nem üti nálad meg a mércét?
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Mangosztán
tag
Amit kellene bírnia a szenzornak (fő kamera), bár lehet más körülmények között jobb képeket csinál. A második és harmadik kép, mintha festmény lenne, persze a Vivo sem hoz jobb eredményt.Nem mondom hogy rossz, de amiket korábban linkeltek régebbi Nokiákkal, azok valahogy jobban bejönnek. Persze ott mások is voltak a kürölmények. Én speciel többet vártam, de az sem kizárt hogy más telefon se csinálna sokkal jobbat.
-
Helltak
őstag
válasz Mangosztán #120176 üzenetére
Dehogyis sértődöm meg 😁😅
Ez sem tökéletes, ahogyan a Vivo sem. Én is látom a hibáit. Mint telefon amúgy elég komoly. Kompaktabb is mint a Vivo.
Plazmacucci:
Teljesen jó a Vivo rendszere, nem azt mondom, hogy a legjobb vagy leggyorsabb, de nincs vele semmi gond.
Oneplus 12
-
félisten
-
sifu91
aktív tag
válasz Plazmacucci #120184 üzenetére
Egyáltalán nem rossz, sajnos nova launchert nem lehet megtartani vele, de nagyon testreszabhato. A kijelző karpotol, es a sebesség. Nagyon jo telefon, igaz csak sima 100asom volt, de popec cucc.
Ad astra per aspera.
-
Helltak
őstag
válasz Plazmacucci #120184 üzenetére
Alzától vásárolva, ha nem tetszik visszaküldöd. Nincs semmi kockázat. Én is ott szoktam vásárolni, főleg mert náluk nem számít, ha cégesen vásárolok, akkor is 30 nap elállási jogod van. 😎
Igazán a Color OS-hez tudom hasonlítani, ami nem rossz.
Oneplus 12
-
addikt
-
Julian86
lelkes újonc
Sziasztok! Van köztetek olyan akinek van/volt tapasztalata S24 és IPhone 15-el, nagyon érdekelne, hogy mobilfotózás terén melyik a jobb. Függetlenül attól hogy milyen OSt futtat.
Köszi -
félisten
-
Drakmusz
addikt
válasz Elit3Zotya #120188 üzenetére
Nem semmi.
Sajnos nem pozitív értelemben.
Az ötödiket többször is megnéztem hogy jól látok-e, valami egészen hihetetlen....
A fotó bal oldalának nagyítását különösen ajánlom.
Egyébként jó pihenést nektek.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
novinyul
veterán
válasz Drakmusz #120191 üzenetére
Nem egy Oppo vagy Pixel Az Ultra széria mint telefon nagyon jó, pláne mióta Snapi procit kaptak. De hogy a kamerát szoftveresen nem képesek helyre rakni Kicsit olyan Sony-s az érzése az embernek.
Vanazapénz: Gyűjtemény részét képezi ez is Ahogy a 2-300 másik társa is az.[ Szerkesztve ]
-
Drakmusz
addikt
válasz VanAzAPénz #120192 üzenetére
Ez még viccnek is erős.
Ezeken a fotókon te milyen bizonyítékot látsz?
Nézd meg a finomabb textúrákat, az épületek körvonalait, az ég megjelenítését.
Jó dolog a nosztalgia, de túlzásokba ne essünk.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
félisten
-
novinyul
veterán
válasz Drakmusz #120194 üzenetére
Ez csak retro sarok Mai csúcs telefonok között nem rúghat labdába, de azért még egész kellemes képeket csinál.
Plazmacucci: Azért az sem volt a topp, de ezeknél jobb volt(szoftveresen) Amúgy meg a Samsung kicsit felszívhatná magát, tudna sokkal jobb is lenni. De ahogy nézem a Xiaomi is elbaxta az új Ultra-t.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Drakmusz
addikt
válasz VanAzAPénz #120198 üzenetére
Nyilván az is egyfajta véglet amikor a túlzásba vitt élesítéssel akarnak részleteket előcsalni.
De az ilyen régi készülékek felett már eljárt az idő.
Lehet egy gyűjtemény megbecsült darabja, de ha egy szimpla hétvégi túrát kellene ezzel megfotóznod, nem lenne nagy az öröm.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest