- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Részletekben kb egál, de a pixel jobb az árnyékokban, az ultra képe nekem élethűbb nem tudom melyik ált közelebb a valósághoz. Az ultrán szerintem nem kapcsolt a hdr.
#104814natë Frissült az expert raw is, de nem néztem még változott e. Bár az annyira kula szerintem, hogy az isten se tudna rajta segíteni.
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
natë
nagyúr
válasz Elit3Zotya #104816 üzenetére
Amúgy tényleg ,ezeken a fotókon nem sok a difi a részletek terén.
-
Aryon87
félisten
Jól látni hogy a frissítésben a kamerát is foltozták, és igencsak jól. Kb fél év múlva már top lesz.
Én is úgy látom, hogy az Ultránál a HDR nem kapcsolt be, míg a Pixelnél aktív volt (furgon beltere látszik)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
WiZARD
addikt
S22U 108mpx + detail enhancer
https://lensdump.com/i/roFsYM
S22U
https://lensdump.com/i/roFKCa
Pixel6Pro - Gcam
https://lensdump.com/i/roFpSe
Pixel6Pro
https://lensdump.com/i/roFH1xSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
addikt
-
WiZARD
addikt
válasz Elit3Zotya #104820 üzenetére
Lemenő nap, nagyon meleg fényű napsütés volt.
Nem tudom eldönteni, hogy melyik a jó. A meleg fény sárgás megjelenítése, vagy hogy a fehér fal valóban fehér.108mpixel van ahol részletes, van ahol nagyon eltűnnek a finom részletek a zajszűrés miatt.
Pixel nekem egyértelműen nyerő, de egyéb (nem fotós) nyűgjei miatt nehéz dönteni.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
natë
nagyúr
Igen csak sok fotónál az Ultra nyer!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Annyira mondtátok, hogy jobb a pixel, hogy már majdnem vetem egyet az ultra mellé, de ezeket a képeket látva, nem jobb a pixel.
Ultra zajosabb valamivel, de ezzel együtt talán még részletesebb is, ami számomra is meglepő.
Nagyon minimális a különbség, nagyon keresni kell hogy melyik mibe jobb.[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
aldebaran
őstag
Újonnan max 300e-ig melyik telefonnak van a legjobb kamerája?
A pixel 6 és pixel 6 pro között tényleg van a kamerakép között akkora különbség, ami megéri az árkülönbözetet?
Ja, és csak Androidos teló jöhet szóba.
A kamerán kívül a többi specifikáció nem érdekel, a jelenlegi A7 (2018) -as telóval is minden működik, ami nekem kell, csak a kamerában eléggé gáz.[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
bbendre
őstag
Hát nem tudom, távolról akármelyik akármelyik is lehetne. Közelről nekem a Pixel részletesebb, jobb. De lehet csak pont ott néztem ahol a Pixel jobb (pl a F150 első kereke) Csinálj pár képet sötétben, ellenfényben, fotózz bele a napba akár, mozgásban mi látszik. Kicsit unfair a Samsunggal szemben, de kíváncsi lennék. Pl a Faceunblur, hogyan működik a Samsunggal szemben.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
addikt
válasz bbendre #104827 üzenetére
Én pont nézem már sokadjára ezeket a képeket, hogy a samu több képen egy picit még részletesebb, de van ahol a sötét bebukott a samun pl a kerék amit írtál is. Összességében szerintem jobb a samu képére ránézni. De nyilván van olyan helyzet amikor a pixel jobb lesz, de a nappali képek nagyon nem az Faceunblur gondolom a pixel jobban megoldja, de pl a zoom fotók szerintem nem fogják a pixel felé billenteni a mérleget.
Most meg nappali képminőségbe se jobb a pixel, ha csak ezt az összehasonlítást nézem. És ez még csak egy pár hete megjelent telefon, amire egy frissítés jött csak, és az sem a kamerára összpontosított.
De lehet holnap már ballábbal kel fel a ultra.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
bbendre
őstag
válasz Elit3Zotya #104828 üzenetére
Holnap újra megnézem a gépen, hogy én mit vettem észre. Ahogy írtam is ezek már csak tényleg keresve jönnek elő. Igazából telefonon ránézve ha nem egymás mellé teszed a kettőt akkor nincs különbség. Mindkettő jó. A Zoomban biztosan máshol jobbak a telefonok. Mindkettőnek megvan a maga előnye. De valóban itt a Samsung dominál. A faceunblur a Google saját fejlesztése. A két kamera adatai alapján a bemozdult arcot kicseréli a nem bemozdultra. Gyerek mellett sok képet megmentett már. A gond, hogy általában egy arcot tud megmenteni.
A frissítésekrol ne is beszéljünk. A Google 3 hónapja képtelen megoldani egy halom problémát... Talán majd hétfőn vagy szerdán vagy 3 hónap múlva. Jelenleg a Samsungok előbb kapnak frissítést mint a Pixelek.
Szerk.: És mivel most Pixelen nézem a képeket simán lehet, hogy valami profil miatt jobban néz ki a Pixeles kép a Pixelen.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Drakmusz
addikt
Elnézést, de a mi telefonunk 150 ezer forinttal olcsóbb.
Ahhoz képest nem is rossz.
A különbözetet meg eltesszük a nyaralós perselybe, és máris mi nyertünk![ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
xhege
veterán
Pár kép Olaszországból. Kültéri, beltéri, kinti, benti, zoom, normál, portré, esti vegyesen.
[link]iPhone 13 Pro
-
bbendre
őstag
Nagyon jó mindkét telefon és tényleg egyik sem jobb mint a másik. Én személy szerint a Pixel 3as szériát szerettem nagyon és nagyon szívesen használok minden telefont. Ami nekem szemet szúr a két telefon között:
Annyit csináltam, hogy egy zoomot nyomtam a böngészőben arra a részre ami érdekelt. Nem mentem 1:1-re. és csak arra nyomtam rá amit észrevettem a telefonon
Itt a fa a jobb oldalin képen teljesen elmosott, sokkal kevesebb a részlet a lenti betonon is.
A jobb felső sarok pedig elég elcsúszott ha megnézitek.Itt a bokor részletessége ami teljesen máshogy mutat kicsiben és nagyban
Itt az egyiken erőssebbek a színek és kicsit túl van élesítve, de nagyon jól mutat. Talán a másikon több a részlet a kabáton. Itt a Samsung jobb.
Itt a szélvédő a Samsungon zajos és valahogy nem mutat jól
Itt a részletek a sötétebb részen nem jönnek át a Samsungon
Itt is a Samsungon részben hiányoznak a részletek.
És még egy halom apróság. de ezek annyira minimálisak, hogy keresni kell már nagyítóval.
Érdekel, hogy Ti mit néztetek és hol láttatok több részletet a Samsungon, esetleg miért és melyik tetszik nektek.
Nekem holnap jön a P13PM és adom el a Pixel6Pro-t lassan. Szóval ott is megnézem mit tud a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bbendre #104835 üzenetére
Ez pl az általad vélt jobb pixel képnek a közepe, pár cm-el arrébb már az ultra a jobb.
És akármelyik képen van ilyen részlet, ahol ez vagy az a jobb. De megértem ha neked a pixel képe a szebb, kb azt keresed, hogy hol van az a részlet ami nem olyan mint a pixel és ha nem olyan, akkor az csak rosszabb lehet. Aminek valljuk be van alapja. Remélem Még jobbá teszik az ultra képét a frissítések, bár nem tudom meg lesz e addig.
Nekem a nexus 6p volt a legjobb google telefon, azt nagyon szerettem.
[link]Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
válasz Drakmusz #104830 üzenetére
Hát az lehet, de én elég kedvezményesen vettem, és 1-2 hónapig még tuti el tudom adni többért, mint amennyiért vettem. Ha csak a kamerát nézzük, jobb a pixel ár érték arányban, de egy telefont nem csak a kamera tesz ki. Másnak az is fontos, hogy a kijelző még szebb, külalak, stabilitás, SPen stb.
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Aryon87
félisten
válasz Drakmusz #104842 üzenetére
Aliról vétellel óvatosan. Refurbished példányok vannak. Nekem a G4, ami kb októberben jött, már a haláltáncát járja. Bootloop jelenséget már produkálja + a kijelző is mintha elvált volna a kerettől, mert néha mintha látnék fényszivárgást a peremnél + más szoftvert tettem rá (gondoltam frissítem a megfelelő verzióra), ami miatt vinnyog hogy nem saját régiós. Ja és rendszeresen random újraindul csak úgy + merül mint a titanic meg forr mint állat, ó és a legjobb, hogy a "gyári" akkuja felpúposodott. Mellette az original, donorként vett (kamera miatt, mert a kínaiban szar lencse volt) G4 1000x jobban bírja és nincsenek ilyen bajok vele, pedig az már van vagy 6 éves is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
aldebaran
őstag
Van akinek telekomos esim-mel és digi fizikai kártyával megy a telefon? (a digin lenne a net is)
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
addikt
Jelenet optimalizációt elfelejtettem kikapcsolni.
S22 Ultra
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
[4k 30 fps videó] Stabilizálás lehetne jobb, elvileg frissítés ezt is megoldja.
S22 Ultra
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
válasz Elit3Zotya #104849 üzenetére
Mondom megnézem már megint, mert ez tényleg elég béna, és a videó stabilizálás sem volt bekapcsolva. Így azért sokkal jobb, de elvileg ez így is elég béna és frissítik.
Realme GT 6T Eladó..!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xbox One
- Elektromos cigaretta 🔞
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest