- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
elder troll
őstag
FM7-ben van lehetőség osztott képernyős "csapathoz" csatlakozni?
Szóval adott egy Series S és X, az X-en lennénk osztott képernyőn, és az S-sel szeretnék csatlakozni 3.-nak.Ha ez nem opció, akkor 6GB ram elég a pc-s verziónak? 2200G+2x4GB 3200c16 gépet raknám be harmadiknak, az igp-nek 2GB van megosztva. FH szériánál elég sok probléma volt a kevés ramból adódóan. Egyáltalán tudnék csatlakozni xbox party-hoz pc-n?
[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
FH4 Mehico dlc-ben hogyan működik a VIP?
Az "alap"játékban külön letölthető elemként szerepel, viszont premium add-ons tulajként csak a két kiegészítőt tudom letölteni (10 MB/db), amik még meg sem jelentek. Lassan véget ér a sztori rész, és dupla zsetont még nem kaptam. Talán a kieg érkezéséig megcsinálják?
Izlandi vásárlás volt a premium add-ons.[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
válasz Qkackca #26042 üzenetére
Köszönöm
Akkor már nem külön letölteni, ahogy az összes korábbi résznél?
Semmi utalás nem volt a dupla pénzre, ahogy korábban a fm 6-7 és fh 3-4-nél volt emlékeim szerint, és azoknál is külön letölthető tartalomként jelent meg a játékok és bővítmények kezelése részen. Még pc-n is külön kellett ezeket letölteni, mert a fh3 nem ment 60 fps-sel xbox-on, így csak pc-n tudtam játszani vele.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest