- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
WATERDACA
őstag
Én csak attól félek hogy nem tudok majd komótosan menni az eventekkel és a sztorival mert mindig feldob majd valami eseményt mint az FH4. Szóval mindig ráveszi az embert hogy belépjen.
Most vagyunk építkezésbe és ajajj
u wanted, i got it \o/
-
98bja
senior tag
Nekem is az volt 20 percig, de néha sokkal jobb mint a belső vagy a motorháztetős nézet. Az nagyon rossz még sok játékban (többek közt a forzában is), hogy belső nézetben a kormány csak 90 fokkal fordul el mindkét irányba. Na engem ez sokkal jobban zavar, és nem tudom miért nem lehet megcsinálni úgy, hogy érzékelje hogy a csatlakoztatott kormány mennyit tud (vagy mennyire van állítva) és ugyan úgy forogjon. Ilyen volumenű játéknál úgy gondolom hogy semmiből nem tartana a fejlesztőknek.
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
Ezeket az apróságokat már elengedtem 10 éve, még a TDU-nál amikor azon ércelődtem, hogy miért nincs INDEX amikor minden autó indexel. Most is FH5-nél ami felcsesz, hogy miért nem lehet villogni, miért nem lehet az autók lámpája között különbséget tenni, és miért nem világít rendesen este a tetves autó lámpája.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Qkackca
őstag
1 monitoron én is a külső nézetet preferálom, 3 monitorral már jó a belső nézet is, pont azért amit batai kolléga mond. Az irányítási módtól függetlenül, de azért a billentyűzet az
WATERDACA: én is 1080p-ben fogok, alapvetően nincs olyan probléma. Én olyat tapasztalok hogy a távolban lévő kerítés/rács/vékonyabb falevelek, azokat mintha tényleg elmosná kicsit.
Mintha közelről néznél át egy sűrű szúnyoghálón, aztán mikor a fókusz pontot váltogatod, na pont olyan.http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
parandroid
félisten
válasz kicsako #24841 üzenetére
Hosszú hdmi kábel még a fHD jellel is megküzd, egy film is akadozik tőle néha, nemhogy 4k. Ja, meg legyen 60 Hz is, mi? Aztán milyen PC-d van, ami értékelhető részletességgel is rendes FPS-t tud 4k-ban?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
kicsako
őstag
válasz parandroid #24858 üzenetére
Ryzen 5 3600 + RTX 3070 + 16GB Ram. Forzához bőven elég
Van egy egész jó 1440p-s monitorom (LG 27GL850) de szívesen kipróbálnám az új OLED 4k-s tv-men majd, mert iszonyat szép képe van.Másik problémám a kontroller, az működhet hogy TV-re csatlakoztatom az xbox kontrollert Bluetoothon keresztül, és úgy kapja meg a játék az irányításhoz a jelet? Jelenleg vezetékesen használom, de a TV kb. 6-7méterre van a géptől, így az nem játszik.
-
parandroid
félisten
válasz kicsako #24860 üzenetére
Én akkor már a hdmit is kihagynám a dologból. A gépet összekapcsolhatod bt-n a kontrollerrel is, ha már a kontrollert bt-n úgyis a tv-re kötöd, akkor akár a képet is átviheti.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
kicsako
őstag
válasz parandroid #24861 üzenetére
Sokba fájt a tv, nincs már lóvé BT adapterre a géphez még a HDMI kábelre is kell kölcsönkérnem
-
CJ4567
nagyúr
válasz parandroid #24858 üzenetére
FH4-nek nem kell egy hipererős gép a 4K-hoz:
Az 576Hz-et nem tudom, hogy hogy hozta össze a játék. Közben ment a Shadowplay is, szóval egy pár FPS-t hozzá lehet adni.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
.LnB
titán
Szerintem se kell hozzá kormány. Én emlékszem, hogy FM4-nél is, amikor Crazyboy-ék Forza Hungary csapatában játszottam, ott is X360-as kontrollerrel nyomtam. Time Tiral megmérettetésen úgy is voltam top10 (200+ magyar játékos közül). De játszottam azt a részt, és a későbbieket is Fnatec kormánnyal is, sose voltam gyorsabb a kontrolleres időmnél.
A Forza Horizon egy populáris játék, pont ezért nem követeli meg a kormányt. Aki viszont még is azzal próbálja ki, az szerintem csak a feeling miatt teszi. Nekik ajánljuk a kormány mellé, az Assetto Corsa-t, vagy az iRacing-et nem?Ma meg már nincs is kormányom, de eskü lusta lennék egy FH miatt kormány elé ülni. Jó nekem a kanapén ülve, fekve.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
stillmatic
aktív tag
Szívás....Nalak28 és még pár jobb képességű tuner elkezdte lepucolni a megosztott tuningjaikat az FH4-ből.
Értem én hogy profik, meg FH5, de miben fájt volna ha otthagyják a fejlesztéseiket még ha be sem néznek többé az FH4-be? -
WATERDACA
őstag
válasz stillmatic #24865 üzenetére
Szponzorálja őket a kiadó, hogy átmenjenek minél többen az 5-be. Tuti.
u wanted, i got it \o/
-
.LnB
titán
Most jutott eszembe a legfontosabb kérdés. Mexikóban is balkéz szabály van?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
CJ4567
nagyúr
válasz stillmatic #24865 üzenetére
Nalak28 nem direkt szedte le a tuningjait, hanem örök bant kapott, mert még anno 2019-ben kipróbálta az Owen's P1-et, és azóta nem törölte a garázsából.
Waterdaca: A pórnépet nem érdekli a kiadó, ebben biztos lehetsz.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz xenon2 #24870 üzenetére
Ahogy homerhamm csinálta, egy beteg gyereknek csinálták, és csak a mentésed módosításával tudtad megszerezni. Pedig nagyon érdekes autó volt, vicces tuning lehetőségekkel. Volt hozzá egy off-road kit, ezen kívül beletehetted az 1.6l i4 Turbo Rally-t, amivel leesett S2-ből S1 osztályba És levihetted A osztályba is, drag gumikkal. Ja, és megkapta a P1 GTR szárnyát, ezen kívül slick gumikon volt, de azon a fajtán, ami esőben is tapadt.
No Sana No Life
-
.LnB
titán
válasz parandroid #24868 üzenetére
De kááár.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Kipróbáltam, hogy másnak ne kelljen, WIN11 alatt is pont ugyanúgy fut a játék mint 10 alatt. Benchmarkban egy 3-4% előnye volt az újabb rendszernek, de azt inkább a friss telepítésnek tudom be. Mire belakom a rendszert, szerintem még ugyanúgyabbul fog futni.
-
CJ4567
nagyúr
válasz Kisgépkezelő #24877 üzenetére
Nekem sajnos erősen az ellenkezője a tapasztalatom, viszont ezen a tegnapi patch, ami a release preview, és beta csatornákban már kint van segített valamennyit, de még mindig messze van a Windows 10 teljesítményétől. W11 alatt voltak érezhető mikrolagok az L3 cache javítása előtt (de ezt más játékban is észrevettem, ami sok FPS-el fut, pl. Apex), nálam így nézett ki a helyzet(CPU rendert kell figyelni)
W10:
Ahogy látható, W10 alatt "kicsit" jobban teljesít a proci a játékban, főleg a minimum FPS-ek terén, és a GPU limitált százalék is mindent elmond. Ja, nem tudom, hogy a második képen miért 60Hz-esnek írja a monitorom, írta már 576Hz-esnek is a játék.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Nalak csinált videót, hogy mi történt a tuningjaival. (Benne az első klip az, hogy belemegyek a fába. )
No Sana No Life
-
stillmatic
aktív tag
Az FH5 már most megvett a hangokkal. Egy csomó autó nálam stock marad, az engine swaptól amúgyis hányok. Maximum a kipufogót reszelgetem majd pár modellnél.
https://youtu.be/vqZ3s3rfq0k -
batai15
félisten
Srácok itt annyi autó lesz amit fel akarok tuningolni hogy szerintem jó darabig mással nem fogok játszani....
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz stillmatic #24882 üzenetére
Arra már én is várok, milyen lesz az, amikor a nagy köbcentis V8-ban kicserélem a dugattyúkat és a főtengelyt, hogy jó magasra lehessen pörgetni, és mellé rakok egy hatalmas kompresszort, hogy visítson is, mint a disznó
-
kill_switch
senior tag
válasz batai15 #24883 üzenetére
Hasonló érzéseim vannak, ugyanakkor nagyon sok hiányérzet is van bennem. A márkák nagy többsége el van hanyagolva, sehol egy új audi, bmw (na jó ebből van egy újabb Z4, de na...), merci, az alfák úgy néz ki ugrottak mert a preview-k alapján a komplett márka offos. Hol egy újabb Mazda? A 19-es Mazda 3 pl elég pofás kis gép, vagy ott a VW, sok újítás ott sem történt, passat, arteon, akármi? Bekerült pár új autó ami eddig nem volt, de összességében 2019 utáni nem túl sok.
Ráadásul a rocket bunny is úgy néz ki kimarad a buliból (BRZ/GT86 szélesítés, fairlady szélesítés ugrott), cserébe bedobtak olyan kiteket amik már nagyon távol vannak az ízléses szélesítéstől. -
parandroid
félisten
válasz kill_switch #24885 üzenetére
1. A car list nem végleges.
2. Mi az, hogy Merci ugrott? Konknrétan egy Merci van a borítón!p
-
.LnB
titán
válasz kill_switch #24885 üzenetére
Szerintem sok autó majd később kerül be évszakesemények által. Úgy ahogy a Jesko is jött például. És szerintem ez egy jó ötlet. Másrészt, jellemzően sport kiviteles (nem csomagos) autók vannak a játékban (AMG, M, stb stb), Arteon R-re már talán ráfogható, hogy sport kivitel, de azért messze nem egy GTi-től. Mazdának ilyen kivitele meg tudtommal nincs, vagyis GT Plus van, az meg ugyan az kb mint a VW R(line) kivitel.
Én például hiányolom az Audi E-Tron-t. Viszont szerintem később talán megszerezhető lesz.Bodykit-ekben kb egyetértek. Nem nagyon néztem direkt videókat a játékról, de amit láttam, azok túlzó bodykit-ek.
ui.: Giulia GTA és GTAm nagyon kellene.
[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
válasz parandroid #24886 üzenetére
Az alfa ugrott nem a merci. De merciből se nagyon van új a borítóautón kívül, pedig ott is vannak érdekességek (pl S class/maybach, de AMG-ből is vannak újak).
-
.LnB
titán
válasz kill_switch #24888 üzenetére
Merciből a GT 4-Door AMG óta nem nagyon van új (az meg benne van a FH4-ben is). S-ből sincs még AMG (Csak CLS).
Alfa tényleg nincs, most néztem egy videót. És, hogy melletted is szólja, az új (ronda pofájú) M3 és M4 sincs benne még a játékban.[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
Ja ok, a GT4 nekem kimaradt a 4-ből, nagyon rég játszottam már, gondolom az utólag került be.
És igen, csúnya az új BMW, de kitudja, ha kap jó mókolgatási opciókat, akkor akár még jó is lehetne.
Skodába is reménykedtem, de úgy néz ki az is kimarad megint. Pedig egy szolid kis octavia építést bevett volna a gyomrom.
-
.LnB
titán
válasz kill_switch #24891 üzenetére
Az... a dízel RS Oktávia. Hagyjuk már. Hamarabb versenyeznék egy Isetta-val..
-
.LnB
titán
válasz kill_switch #24893 üzenetére
Tetszenek amúgy nekem is az RS Octavia-k, főleg abban a rali zöldben. Szóval én is el tudnám viselni a játékban. Na meg az új RS6 is!
-
rdt89
addikt
válasz kill_switch #24888 üzenetére
A Motorsport 4 óta Saab-Seat-Suzuki sincs a játékban, Skoda sose volt /ezt csak azért írom, mert sok autó beleférhetne simán/, s én ezeket hiányolom. De állítólag a Horizon 5-nek van egy olyan szerződése, hogy sok új autó bemutatás előtt a játékban fog debütálni, s, hogy ebből mi igaz, majd idővel kiderül. Én a francia autókat, azok közül is az igazi legendákat hiányolom a 90's-00's évekből. Sajnos ezek a Horizon 3 óta hordozott kocsipakkok lesznek velünk itt-ott kicsit bővítve már az idők végezetéig. Ezt leszámítva én nagyon várom és remélem, hogy itt most tényleg elkezdik szép számmal bővíteni a márkákat és nem szupersport kocsikkal, hanem klasszikusokkal.
-
.LnB
titán
Mi is várjuk, ettől még meg lehet ezeket beszélni, hogy ki-mit szeretne. Bennem például csak most tudatosult, hogy az Alfák nincsnek benne. Remélem a véglegesben azért ott lesznek, mert a Giulia nekem nagyon hiányozna.
-
kill_switch
senior tag
Tényleg, a Seat ki is ment a fejemből! Kösz, most még egy márka amit továbbra is hiányolhatok... Á... az a baj, hogy minél többet gondolkozom, annál több autó jut eszembe... túl sok jó autó nincs benne... De persze nincs panasz, mert 700+ így is meglesz itt is biztos, de azért mégis.
.LnB
Kinézetre a Guilia az egyik kedvenc autóm, de driftre nem volt az igazi, valahogy olyan hirtelen haragú autó volt bárhogy állítgattam, de még így is sokat gurultam vele. Az új GTAm most meg még egy kicsit szigorúbb kinézetet kapott, hát még a hangja... szóval extrán bevehetik...
Meg a 8C... az külsőre annyira nem fog meg, de kimaxolt teljesítménnyel is annyira kezesbárány volt, hogy sok versenyre mentem vele. -
.LnB
titán
válasz kill_switch #24897 üzenetére
Én sose tekintek úgy autóra, hogy milyen a játékban. Nekem a való életben ami tetszik, azzal megyek (persze csak akkor, ha nincs előre megszabva). Leszámítva a Ferrari FXX (vagy mit). Giulia számomra irl az álomautó jelenleg. És egy lassan letűnt korszak, utolsó, igazi képviselője sajnos.
Szóval a 8C, ami híresen egy fos kocsi a valóságban, az nem is érdekel a játékban, szerintem sose mentem vele.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
homerhamm
addikt
válasz kill_switch #24897 üzenetére
Suzuki Swift 1.0
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs