- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Mi is várjuk, ettől még meg lehet ezeket beszélni, hogy ki-mit szeretne. Bennem például csak most tudatosult, hogy az Alfák nincsnek benne. Remélem a véglegesben azért ott lesznek, mert a Giulia nekem nagyon hiányozna.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
kill_switch
senior tag
Tényleg, a Seat ki is ment a fejemből! Kösz, most még egy márka amit továbbra is hiányolhatok... Á... az a baj, hogy minél többet gondolkozom, annál több autó jut eszembe... túl sok jó autó nincs benne... De persze nincs panasz, mert 700+ így is meglesz itt is biztos, de azért mégis.
.LnB
Kinézetre a Guilia az egyik kedvenc autóm, de driftre nem volt az igazi, valahogy olyan hirtelen haragú autó volt bárhogy állítgattam, de még így is sokat gurultam vele. Az új GTAm most meg még egy kicsit szigorúbb kinézetet kapott, hát még a hangja... szóval extrán bevehetik...
Meg a 8C... az külsőre annyira nem fog meg, de kimaxolt teljesítménnyel is annyira kezesbárány volt, hogy sok versenyre mentem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest