- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
válasz Redneck #23948 üzenetére
Az ehavi humble choice-ba bekerült a Dirt 5, 12 dolcsiért lehet botránykozni akinek eddig kimaradt
Daw93: az ingame-nek tűnik, amikor a lambo befordul a szűk utcára az elég érdekes dinamika, nekem. Ha olyan lesz a nagyja akkor nem biztos, hogy bejön annyira
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
AsakuraDave
őstag
Nekem nagy nehezen 5-8 próbára lett meg. A 3. nekifutásra sikerült egész jól belőnöm az X6-os BMW-t így első voltam vagy második minden pályán ami kellett is. Bár már nem erőltetem a játékot várom az 5. részt azt úgy is nyúzni fogom, addig most pl NFS Heat-et próbálok maxolni steam achikThere's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Redneck
nagyúr
válasz AsakuraDave #23952 üzenetére
Meglett közben nekem is, de nagyon nehezen. Próbáltam lassítani a csapatnak a gépeket, így valahogy sikerült Supercharged Cherokeeval.
Qkackca;
Benne van Game Passben, de annyira nem mozgat meg. A 2. rész óta, szerintem csak lefelé ment a színvonal.
A Crew lehetne jó, de sajnos a fizika és az irányítása gyenge.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
GhanBuri Ghan
őstag
TDU3: nekem a 2 hangulata nagyon bejött, sok mindent, ami benne volt, hiányolok az FH4-ből is (a bejárható saját házak nagyon jók voltak), viszont az irányítás, az valami rettenetes volt, annyit késett, hogy sokszor, ha jött szembe egy autó, már nem is kormányoztam, mire reagált volna, már rég belémjött. Szerintem a fizikája rosszabb lesz, mint a Forzának, és kevesebb autó lesz benne, cserébe nagyobb lesz a térkép, plusz a jobb hangulat.
Heti trial: akkor nekem nagy mázlim volt, elsőre sikerült egy régi Cayenne tuninggal. Öten indultunk, abból hárman 752, 758, 758 pontos autókkal (így jól lehúzták a drivatarok átlagát is), utóbbi két Bentleys fix utolsó volt, ráadásul nem is léptek ki , viszont a 752 pontos Range nagyon tolta, az egyik meccsen előttem ért be, 3:0-ra nyertünk még így is.
-
homerhamm
addikt
Ez az új TDU amúgy arcade játék lesz?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
CJ4567
nagyúr
válasz stillmatic #23957 üzenetére
Én a WRC 10 demóját kipróbáltam, 10 perc után töröltem.
No Sana No Life
-
PeL
addikt
-
homerhamm
addikt
válasz stillmatic #23957 üzenetére
Akkor tényleg igaz, hogy a Forza mellett másnak már nem is érdemes arcade versenyzős játékokat csinálnia.
-
rdt89
addikt
válasz homerhamm #23960 üzenetére
Szerintem már minden stúdió akkora lemaradással indul ellene, hogy nem éri meg nekik befektetni, mivel akkora anyagi tőkét nem fog senki ráfordítani, mint Microsoft-ék. S ehhez hozzájön a régi idők fejlesztői, akik sok autós játékban tették le a nevüket, többek között a Playgroundba vannak Black Box, Test Drive Unlimited és GTA ex fejlesztői is.
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
Ez az nfs heat egy valamiben nagyon adja az az éjszakai versenyek a sok neon fény effekt nah meg a zene és motorhangok lepipálják a forzát nah meg a customizálás is iszonyat jó miket lehet átépíteni mennyi féle különböző lökháritó, spoiler stb. Ilyen szintű customization kellene a Forzába is azt egész nap el lennék vele Persze tudom a Forzába 5x annyi kocsi van legalább De ilyen GT-s kocsikra igazán betehetnék a valós kasznikat pl a Ferrari 488-ra meg Lamborghini Hurican, AMG merci stb ezeket nagyon hiányolom a FH 4-ből
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
rdt89
addikt
válasz AsakuraDave #23962 üzenetére
Van a Forza-ba pár autó pl. a Japánok amikre rengeteg cucc optikai cucc van. Elkezdtem írni egy listát mik azok az autók amikre lehet tenni optikát és az M-nél járok, de már 100 kocsi van kb. a listán.
Nekem az NFS Heat tuning rendszere nem adta, olyan esetlen volt és ormótlan és az a sok csili-vili effekt és az az élettelen környezet nagyon elzavart a játék elől. De a kocsik hangja tényleg nagyon jó lett ezzel ne mtudok vitatkozni. Az NFS-ekbe egy dolog mindig nagyon királyul meg volt csinálva, s az az autók hangja. -
Qkackca
őstag
Más autó van a forzashopba mint tegnap, lehet tudni mik várhatóak?
Hoonigan RS200 pl 101 pont, most a 2020 Shelby GT500-as van 199 pontért.http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
AsakuraDave
őstag
Hát jah a grafika hagy némi kivánni valót de PC-n hála a modding community-nek sokkal szebbé lehet varázsolni Project Unite Heat néven fut egy mod , jelenleg 3.0 készül:
[mod-ról egy bemutató] [nfs:carbon cars in heat "showcase"]
Annyi, hogy ő még a videó kedvéért is de valszeg no traffic modot is felrakot, amúgy elég nagy a forgalom a játékba, éjszakai versenyen különösen szeretem mikor a szerpentines részeken fenn akadok bennük, de sokat adnak hozzá hogy kerülgetni kell a forgalmat meghát a vakitó fényszorójuk stb feelinges
Jah meg valszeg lebannol a szerver ha online mész ezzel a moddal de manapság alig van fennt bárki bár én is csak 1 hete nyúzom.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
válasz AsakuraDave #23965 üzenetére
*discord alapján nem ban-nol le a játék mehet online is
[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Win-T
senior tag
Én baromi jól elvoltam a Heat-el nappal, még lehet most is tolnám... de éjszaka a nyomorult rendőrök tönkreteszik az egészet.
-
CJ4567
nagyúr
válasz AsakuraDave #23966 üzenetére
Se az NFS 2015-ben, se a Payback-ben, se a Heat-ben nincs anti-cheat. Én az NFS 2015-öt játszottam a Project Unite mod-dal, sokkal, de sokkal jobb lesz a játék tőle, főként mert normális fizikát ad a játéknak.
No Sana No Life
-
homerhamm
addikt
A heti trial szerintem teljesen korrekt volt, se kretének, se lökdösődő csapattársak. Négyen be is hoztuk mindhárom kört. Csütörtökön játszótérből se dobott ki, jobbak lettek a szerverek???
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Hát, nem tudom, A játszótéren 5 db csillag nélküli csapattárst kaptam, ebből 2 huszonakárhányas volt, egy meg 50 körüli. Az első körben zombik voltunk, talán 3-4 ellenfelet fertőztem meg a kör alatt, mégis 1 fertőzöttel zártunk. Aztán átmentem destruktívba, survivorként beleszaladtam azonnal egy zombiba, a többiek meg 30 sec alatt megvoltak. Innét kezdve vesztésre játszottam, direkt átadtam a koronát, miután elvettem a belassított csapattárstól, illetve őket akadályoztam, lett is 3 rage quit. Zászlózáshoz 3-an maradtunk, olyan sikeresen szabotáltam a védekezést, hogy még 2 kilépett. Szóval egyedül maradtam a végére, elpörögtem csendben, löködtem be a kavicsokat az ellenféllel a zászlós körbe. Esélyem úgysem volt, az idiótáknak fogalma sem volt, hogy mit játszunk egyáltalán.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Redneck
nagyúr
Ez a heti, városi Lamborghinis futam üdítően hatott, a múltheti terep szarakodás után.
A korábbi trendek szerint, mikorra várható a játék legdurvább leakciózása? FH5 megjelenésének idejére? Meg akarom venni az Ultimate-et az FH3-mal együtt.
parandroid:
Ez esetek nagy részében, engem is ilyen nímandokkal hoz össze a sors, de az utóbbi játszótereknél csak egyszer szívtam. Remélem nem kiabálom el, mert a mostanit még nem próbáltam...[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Qkackca
őstag
válasz Redneck #23973 üzenetére
A játszónál számíts, rwd, alap beállítású, (viszonylag) kezdő játékosokra
ugye, saras, őszi idő van dimbbel dombbal...FH3 pc-re nembiztos hogy egyszerű lesz.
Tippre, mikor lejár valami licenc és/vagy kikerül a boltból.http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
parandroid
félisten
válasz Redneck #23973 üzenetére
Nekem kijön a statisztika, kb fele-fele arányban vagyok a jobb, vagy a gyengébb csapatban. Szívásnak meg nem szívás, amióta a vesztes csapat is megkapja a teljesítést, és az ezzel járó rewardot. Pont ebből látszik, hogy a csapattársak csak bénák, vagy fogalmatlan idióták. Az előbbit elnézem, az utóbbira nincs mentség.
Trial ebből a szempontból teljesen más, ott mindegy, hogy miért veszítünk, sajnos muszáj nyerni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Redneck
nagyúr
válasz infectedmann #23976 üzenetére
XSX-re szeretném, majd vadászok digitális kulcsot.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
floatr
veterán
Az létezik h nem adja meg a forzathon pontokat egy event után?
-
NoMagix
addikt
Nézte valaki az FH5 live stream-et?
Az autók hangjai volt a fő téma és úgy néz ki, hogy szépen ráfeküdtek a témára! Amiket mutattak azok nagyon meggyőzőek voltak!
Volt több olyan új út és helyszín ami káprázatos volt!
Azért a térképre kínosan ügyeltek, hogy ne legyen látható![ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz NoMagix #23979 üzenetére
Néztem, az nekem is feltűnt, hogy a térkép nem látszódik, nehogy kiderüljön. Mutattak gameplayt is, sőt a tuningolást is megmutatták, remélem az egész menü ilyen "letisztult" lesz, nekem az FH4 menü annyira nem jön be, kicsit "gyerekes".
-
Qkackca
őstag
válasz floatr #23978 üzenetére
Szerintem igen.
Az is létezik, hogy az egyéni bajnokság többnyire utolsó versenyén elhalványul a képernyő (mintha ghost módba váltana) , aztán úgy marad míg meg nem unom (alt+f4)
NoMagix : jó hogy mondod, esti mesének hátha jó lesz
-
AsakuraDave
őstag
[link] Örülök, hogy a sok kritika hatására végre normális motor hangok lesznek a játékba Brutál különbségek vannak BRZ, Camaro, Viper -nél de leginkább az hallható, hogy az FH4 -ben minden motorhang elvan nyomva mintha lenne rajta valami szűrő ezek meg pure motor hangok most
-
szami777
addikt
válasz NoMagix #23982 üzenetére
A mostani gameplay alapján nekem kanyarba kissé túl csúszkálósak/driftesek az autók, de majd meglátjuk. :)
Ez hogy a hangokat megcsinálják, elég jó lesz. A 4ben már zavart, hogy pl a felpimpelt mustangoknak kb haldokló szúnyog hangja van.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Qkackca
őstag
válasz NoMagix #23985 üzenetére
Jaj már, nem kell mindig olyanra gondolni. Néha vmi az, az ami
(Címerezz 3 napot 40 fokba biztos nem jut eszedbe )
Amúgy érdekes volt szerintem. És csak az xboxon lesznek aktívak azok a hangbeállítások, vagy pc-n a sok magos gépek esetén is, mondjuk 6-nál több esetén?
Az már jó jel szerintem ha figyelnek a visszajelzésekre, kritikákra.Mai kocsi a forzashopban a 599 XX Evo, 99 pontért, akinek még hiányzik.
-
-
-
rdt89
addikt
Ez elég jó hír, főleg az autó mennyiségének megjegyzése!
[link] -
aerosmith
őstag
Sziasztok FH4 Steam verzió nem detektálja kormányomat Logitech Formula Force GP, van rá megoldás?
XBOX kontroller emuval se tudtam belőni. -
Qkackca
őstag
válasz floatr #23993 üzenetére
Ja, az tegnap előtt volt. Tegnap meg a Velociraptor 6x6.
Mivel eddig nem reagált senki az autós bejegyzése(i)mre az elmúlt pár napban, így nem írtam be minden nap, mi az aktuális.
AH-ban van, 10 millás kivásárlási árral többnyire, vagy liciten olcsóbban is lehet hirtelen nézve.aerosmith : se a steam se a kormány nem az én világom, sry
motifator: az alaphangokat gondolom igen, remélem az ilyen visszaverődős, sugárkövetett verziót is
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Qkackca #23988 üzenetére
Kicsit durva lenne, ha platformfüggő hangokat hallanál. A Supra hangja egy tuningolt Supráé, azért ilyen furcsa.
A sugárkövetés egy tág fogalom, lehetséges, hogy a játékmotor szintjén van használva, és nem kell RT hardver hozzá. Vagy tényleg sokmagvas procikon majd bekapcsolható lesz az extra hang effekt, majd kiderül a demóban.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
csaba951
veterán
Aukciósház Ford Capri FE
Ebből többnyire 0/1 db szokott fent lenni. Most tucatjával árulják 20 millióért. Honnan van hirtelen ennyi? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest