- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
válasz IntelKiller7 #23600 üzenetére
Ne is mondd, az tényleg borzasztó volt, szerencsére a legdurvább gépek nagy részén alapból lehetett állítani, ezek a forza aftermarket cuccok nagyon el tudták rontani a gépeket, jó lenne ha elfelejtenék a forza splittert és spoilert aero téren.
-
CJ4567
nagyúr
válasz csab991 #23601 üzenetére
Én amit nem értek, hogy ott van sok tunernél a sok külső alkatrész, akkora hátsó szárny hogy egy GT3-as versenyautó megirigyelhetné, erre ott van hogy "non-adjustable", és jobb esetben kicsit segít, rosszabb esetben csak dísznek van rajta Az a gond, hogy ennek már nagyon régi gyökerei vannak, nemrég emulátorban próbáltam a Motorsport 2-t, és már ott is megvoltak ezek, hogy non-adjustable, és nem csinál semmit, közben akkora a szárny, hogy versenyautók megirigyelnék.
No Sana No Life
-
PeL
addikt
Valakinél voltak mostanában hangproblémák a játékban? Nálam a Mazdás versenyeknél elkezdett pattogni a hang a játékban, mint mikor túlterhelődik a processzor, feladatkezelőt megnéztem de szó nem volt ilyesmiről. Vége lett a versenyeknek utána nem volt semmi baja...
[ Szerkesztve ]
-
csab991
senior tag
válasz CJ4567 #23602 üzenetére
Igen, egyszerűen fel nem fogom, milyen logika alapján indultak el anno ezzel. Evidens lenne hogy akkor már minden nem gyári lökhárító, spoiler adja magát az aero állításra. De nyilván ezt már sokan megjegyezték a fórumon nekik, na de úgyis kiderül pár hónap múlva, hogy mit értek a visszajelzések.
-
lanszelot
addikt
Pont ez zavar, a videóból kiderül hogy a homok viharban nulla a látó távolság.
Egyértelmű lesz vihar, homok vihar, stb Rengeteg mindent mutat az a pár perc.
Az eddigi FH- k lettek össze gyúrva.
FH1 hegyek. FH2 vihar sziget, FH3 napsütés, sivatag, stb FH4 erdő, város,
Újdonság: plusz hozzá dobták a homok vihart, és a dzsungelt. Más újdonságot nem látok.
/Természet-táj, nem jàtékmód/ -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz lanszelot #23605 üzenetére
Hát ezek sok országra igazak lehetnek. Mindig újat mutatni nyilván nem lehet. Majd kiderül, hogy milyen lesz a map.
Én félek azért.
Ez az első olyan Forza ami nem igazán érdekel. Eddig a Motorsport 6 óta folyamatosan kerestem az állam a trailerek után. Most valamiért nem.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
csab991
senior tag
válasz IntelKiller7 #23606 üzenetére
Lényegében FH3 ugyanez volt, szegmentált dzsungel, város, pusztaság, tengerpart, csak most nagyobb meg szebb gondolom. Talán itt majd kevésbé lehet érezni a hirtelen "közegváltást".
Én örülnék ha régebbi pályákra/kiegészítőkre vissza lehetne menni, pl. ctrlc ctrlv a FH3-as hot wheels pályát bele FH5-be, vagy akár blizzard mountain, szerintem azok nagyon hangulatos helyek voltak.
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
A homokvihar nem csak kinézet lesz, hanem a kocsit is dobálni fogja, valamint a FH4-nél 1.5szer nagyobb lesz a map /IGN cikkbe olvastam amit ma írtak/
-
senior tag
Próbálkoztam a havi rivális/cosmo/ körön. A manuális váltó 3,5 sec nyereséget hozott 1 körön. A kuplungot nem próbáltam,szerintem 1 hét elmenne mire megszoknám.
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
rdt89
addikt
válasz IntelKiller7 #23612 üzenetére
Főleg ha 10 percenkén bedobja. Én amit sajnálok, hogy nem lehet ezek intenzitását állítani /mert ha már ennyit vesződtek vele, tuti sokszor az arcodba tolják/ és amit még hiányolok, úgy se hiszem, hogy itt debütálna, a forgalom sűrűségének állítása, azért sokszor autókáznék dugóban.
-
Win-T
senior tag
válasz lanszelot #23605 üzenetére
Simán lehet, hogy ez a homokvihar csak showcase event lesz mint eddig a gőzmozdony, légpárnás, bombázó, stb. Sokadszorra már lehet nem akartak ilyen masinákat elsütni és a homokvihar nem is rossz ötlet helyettük. A bemutatóba meg berakták mert látványosnak mindenképpen látványos.
Ha nincs igazam és tényleg állandó szereplő a pályán akkor viszont kapják be valóban. -
rdt89
addikt
válasz IntelKiller7 #23614 üzenetére
S milyen türelmesek. A trafi belém jön, a drive avatarok az út közepén mennek, belém pukkannak, ha megállok lökdösnek, köszönöm az offline része nagyon buta, nem kell az agyérgörcs
-
lanszelot
addikt
Több szintes autópálya, megapolisz, Route66 stb Amerika vagy
Japán pl teljesen új lett volna.
Csak sztem összecsapták.
Ne így legyen, de nekem ez jött le. -
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #23618 üzenetére
Amúgy is már eleget mentünk a bal oldalon, attól félek így is az autók több mint fele jobbkormányos lesz.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Del Tommaso
tag
A Premium Edition magába foglalja a korai hozzáférést, ami azt jelenti, hogy négy nappal korábban, 2021. November 5-től játszhatsz a játékkal. Megtalálható még a csomagban a Welcome Pack, a Car Pass bérlet, a VIP-tagság és még két játékbővítmény, amikor megjelennek.
33.490-es árral jött ki a store-ba, és már le lehet rá adni előrendelést. Plusz már a kiegészítők is fent vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Del Tommaso #23621 üzenetére
mi értelme van az előrendelésnek?
-
Qkackca
őstag
válasz Tibiajax #23624 üzenetére
A szerintem semmin kívül, gondolom jelzed a bizalmad az adott termék/kiadó/akármi iránt.
Aki ezt a termék/szolgáltatás előállításának lehetőségére ill minőségének előrehaladására fordíthatja. (Gondolok itt akár arra hogy jól érezze magát, bizonyos kellékek, személyek társaságában )Igazából nekem is van egy kiadó/fejlesztő, akik már 10 éve bizonyítanak, na kb egyedül tőlük rendelnék elő, vagy venném meg első nap, teljes áron a terméküket. Másnál nem látom ezt, bár lehet nem elég nagy a látószögem
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
csab991
senior tag
-
floatr
veterán
Én a preload-on akadtam fent
-
lanszelot
addikt
válasz IntelKiller7 #23618 üzenetére
-
capafic
csendes tag
Előre is elnézést kérek a kérdés miatt, abszolút amatőr vagyok.Korábban NFSMW, ETS2 és F1 2018 voltak a szórakozásaim, ill. régebben CMR2, és Insane . Pár hónapja játszogatok a FH4-el, nagyon tetszik, egyesíti mindazt, amit egy autós játékban elvárok. Ha akarok rally, ha akarok gyorsasági/gyorsulás, játék barátokkal, vagy csak szolíd korzózás. Soha nem volt még kormányom, mindig billentyűzettel játszottam, nagyon nem is hiányzott. Nem vagyok gamer, egy közepes irodai gépem van videókarival. Most viszont jól jönne egy kormány és pedál, mert ebben a játékban nagyon hasznát venném az adagolható kormányfordulatnak és a finoman adagolható gázpedálnak. Sokszor problémás, hogy a kormányzás és a gáz is csak teljes vagy nulla lehet. Szeretném, ha segítenétek találni olyan olcsó megoldást, amivel még élvezhetőbb lenne a FH4. Nem akarok használtat venni és (tudom ez a fájdalmas rész, de ) max 30.000 lenne rá. Ami talán fontos lenne, hogy legyen váltófül rajta és nem szeretném fixre telepíteni, mert igazán hétvégén van rá időm. Hétköznap egy normál irodai használatú a gépem, útban lenne a pc asztalon. Nézegetek, nézegetek a neten, de ellentmondásos dolgokat találok arra, milyen kormánnyal kompatibilis a FH4. Előre is köszönöm ha segítetek!
-
Joccc07
addikt
-
CJ4567
nagyúr
válasz capafic #23632 üzenetére
A Horizon 4 nem igazán jó kormánnyal, a játék kontrollerre lett írva, a kormányos irányítás nem az igazi, és ahogy hallottam, a FFB-el is sok gond van.
Itt egy hivatalos lista a támogatott kormányokról, ha mégis kormányt akarsz venni.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
homerhamm
addikt
Egy kis érdekesség: a Forza Horizon 5 trailere most a 46. legfelkapottabb videó Magyarországon.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Del Tommaso
tag
Hát srácok kormányosként ellent kell hogy mondjak. Én egy G920-szal tolom a FH4-et már jópár hónapja és sztem állat jó. Aprolékosan ki vannak dolgozva a mozgások, rengeteg paraméterezési lehetőség van a játékban, baromi pontosan lehet adagolni a gázt, féket ( én kivettem a kis gumikockát a fékpedál alól ) az FFB szerintem állat jó. Simán lehet érezni, ha belemész egy tócsába vagy épp elkezd esni az eső, vagy éppen gumit cseréltél az autón, stb.
A téli hónap meg maga a kormányos mennyország, amikor a full havas útról lemész a félig letakarítottra, majdnem olyan, mint az igazi.
Én pont emiatt rengetegszer csak simán krúzolok egy Plymouth Fury-val, kézi váltóra állítva. A versenyek már egyre inkább untatnak.@capafic: sztem G920 alatt nem érdemes nézelődni, mert az alatt csak gagyik vannak sztem.
Később meg fogod bánni, ha veszel egy 30ezres valamit. Szóval, ha komolyan gondolod ezt a dolgot, akkor szerintem ennél ne add alább.
Én sokat olvasgattam itt a kormányos topic-ot, miélőtt megvettem a G920-at, ott sok infót találsz. Ott igazi hardcore arcok beszélgetnek erről, sok infót találsz ott. -
Win-T
senior tag
30 ezer forintos kormány helyett mindenképpen kontrollert vegyél inkáb. Ha kormány akkor minimum Thrustmaster T150 vagy a fent említett Logitech ami alá nem szabad menni, de ezeknek is el van szállva az ára mostanában 60-80 ezres tétel simán lehet.
-
Del Tommaso
tag
Igen, egyetérek.
A további gond még a kormánnyal az, hogy ha nem tudod értelmesen rögzíteni valahova úgy, hogy közben normális távolságból tudj játszani, akkor muszáj beruházni egy wheel stand-be is.
pl.:
https://www.mall.hu/gamer-versenykormany/wheel-stand-kormany-es-pedaltarto-allvanyA playseat + wheel stand meg már a hardcore gamer kategória.
-
Joccc07
addikt
válasz Del Tommaso #23637 üzenetére
Ezért írtam a kontrollert. Nekem is G920 van. Azzal oké. De egy ilyen 30k-s valami az nem nevezhető kormánynak. Az élmény rossz lenne. Nagyon.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
floatr
veterán
válasz Joccc07 #23640 üzenetére
Nekem olyan van. Bár nagy a hype a 920 mellett, és eredetileg azt szerettem volna, semmi rosszat nem tudok mondani erre. Persze hiányzik benne a FFB, de nem csak a forzával szoktam játszani. Próbáltam sokmindent, és nekem a kontrollertől lényegesen jobb választásnak tűnik.
Inkább azt mondanám, hogy aki javarészt ilyen típusú játékokkal játszik, azoknak érdemes legalább egy 920-ast beszerezni -
gduck
addikt
WOW!
Csak most vettem észre a HÍRT!
Amúgy GamePass előfizetéssel, csak 15 290 Ft a PREMIUM!!!
"A GAME PASS-előfizetők egyetlen alacsony havi díjért hozzájuthatnak a KORAI HOZZÁFÉRÉSHEZ és a Premium Edition által kínált összes EXTRA TARTALOMHOZ! A Forza Horizon 5 Premium Add-Ons Bundle segítségével már négy nappal korábban, 2021. november 5-től játszhatsz a játékkal. Emellett része a Welcome Pack, a Car Pass, a VIP-tagság és két játékbővítmény (amikor megjelennek). Ehhez a bővítményhez Forza Horizon 5 szükséges (a játék külön vásárolható meg). Bővítsd a játékot Premiumra még ma!"[ Szerkesztve ]
-
tag
Tehát, akkor ha én (újra) előfizetek egy hónapra GP-re 3.000-ért, akkor 18-ért tudom megvenni, a 30 akármennyi helyett az FH5-öt? Bár az Flight Sim-nél hasonlóképpen jártam el, de messze nem volt ekkora különbség az árban.
-
-
capafic
csendes tag
Hát skacok...nagyon köszönöm a segítséget, még ha el is szomorítottatok..:-( Hallomásból tudom, hogy ezekből csak újat érdemes venni, az meg most árban nem fér bele a keretbe azokból amiket írtatok. Pedig jó lett volna. Kontrollert nem akarok, mert nyomogatni a billentyűzetet is tudom. Egyébként kizárólag csak azokkal a kormányokkal kompatibilis a Forza 4 amik azon a listán vannak, amit CJ4567 topiktárs is megosztott?
-
rdt89
addikt
válasz capafic #23647 üzenetére
Az egyik legolcsóbb megoldás!
Egyébként egy kontroller sokkal precizebb, mint egy billentyűzet, marha élvezetes a Forza kontrolerrel, egy esélyt / próbát tégy vele, ha van ismerősöd aki ilyennel rendelkezik, próbáld ki nála vagy kérd tőle kölcsön. De ha a kézügyességed jó, kihozhatod kevesebből is a kormányt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest