- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Win-T
senior tag
válasz Del Tommaso #23549 üzenetére
Hát új rész, itt a remek lehetőség, hogy az ilyeneket javítsák.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
-
-
stillmatic
aktív tag
válasz homerhamm #23551 üzenetére
Ja, gondolom a térkép úgy lesz kialakítva hogy Eliminator esetén mindenféleképp rászűküljön a kör minimum egy dzsungelre. Sivatagban meg kövek és kaktuszok szívatnak meg.
A demo alapján eltolták az arányt offroad és dirt felé. Utóbbinak örülök és nyilván csinálok néhány ralipályát magamnak de ha offroad akkor remélem valahogy beleszövik Ensenadát és a Baja 1000-et. Hatalmas ziccert hagynak ki ha nem.
-
homerhamm
addikt
válasz stillmatic #23560 üzenetére
Igen, mint most a Drewent Waterre, aztán kerüld meg.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
stillmatic
aktív tag
Ja és Eliminator esetén az én tippem a tier 1-es kocsira egy alap VW Baja Bug.
Hihetetlen kultusza van az ősbogárnak az országban, egész 2019-ig gyártották helyben. -
homerhamm
addikt
válasz stillmatic #23562 üzenetére
A 4-es autó egy Unimog lesz, meg valami 30-as évekbeli tuuning Ford.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Skacok, az Ultimate = Premium kiadás? MS storeban csak azt láttam. (Bár lehet inkább steamen kéne venni).
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Tibiajax
nagyúr
válasz csab991 #23567 üzenetére
nembbaj...
beírtam jutub-kommentbe, hogy ha megoldható, nem kérjük sem a szamár-összeszedegetést, sem pedig idóta játszótereket, főleg nem a bóvlingpályát, ellenben sokkal sokkal jobb motorhangokat, az autókra teljes customizációkat és sok sok altípust, a megtakarított energiákat felhasználva..nem hiszem, tudom, hogy elolvassák és figyelembe fogják venni a kéréseimet....
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz stillmatic #23545 üzenetére
Miert kerulne ki a Horizon 4 amikor meg a 3. Resz is benne van?
MS jatek. Sosem fog kikerulni belole..Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
parandroid
félisten
válasz IntelKiller7 #23569 üzenetére
FH3 nemhogy gp-ben nincs, de már a store-ban sem…
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz parandroid #23570 üzenetére
Ja igen end of life miatt lekerult onnan is. Horizon 4-nek van meg 2 eve. Addig 660x meglehet unni.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
stillmatic
aktív tag
válasz IntelKiller7 #23569 üzenetére
Két éve van GP-m, FH3 egy percig nem volt benne. Tavaly óta már shopban sincs, nem éri meg licenszelni. Kb. két éven belül az FH4 is eltűnik a storéból, addig beszerzem.
-
floatr
veterán
válasz IntelKiller7 #23571 üzenetére
Én már kezdem TBH...
-
stillmatic
aktív tag
A pályák valóban unalmasak ennyi játékóra után de nem hagyok veszni közel 800 tuningolt járgányt. Néha előveszem a harmadik részt is, ugyanez vár a négyre.
Gamepassból pedig még várhatóan az idén ki fog kerülni. -
parandroid
félisten
Én lennék a legboldogabb, ha az összes Forzát újra elérhetővé tennék. Most épp az FM5 pörög, sajnos 100% soha nem lesz, mert egy csomó mindent leállítottak benne, illetve a dlc-k beszerezhetetlenek.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz stillmatic #23574 üzenetére
kivancsi leszek. De iden fix, hogy nem kerul ki. Erre egy rakas masik MS jatek is racafol.
-
Win-T
senior tag
No itthon volt időm megnézni ezt a hét perces gameplay videót is... hát ööö, ezt a pinatás minigame-et meg a tekebábús játszóteret már most rühellem. Azért remélem ennél tellik többre is a kreativitásból majd.
Mikor egymás mellett autózgattak azért vártam volna egy Horizon Live Session lost hibaüzenetet viszont. -
oriic
HÁZIGAZDA
Nem olvastam vissza (lusta dög vagyok igen. ), de biztos feltűnt már valakinek, hogy nincs kocsi a cover-en. LESZ:
Q: Which car will be on the cover of Forza Horizon 5?
A: We will have more information to share this summer, stay tuned!Nyáron jelentik majd be, de valszeg az a kocsik lesz, ami a trailer elején volt.
Live-Die-Respawn
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #23582 üzenetére
Remélem ma megmutatják a térképet is.
-
Win-T
senior tag
válasz homerhamm #23581 üzenetére
Csak azt tudnám, honnan jön nekik, hogy ilyen játékmódokra van igény. Lehet én mozgok rossz emberek között, de az ismerőseim között ezeket mindenki gyűlöli és innen a fórumról sem az jön le, hogy hatalmas közönségkedvencek lennének.
Nagyon csalódott vagyok ha az ő statisztikáik szerint mégis ezeket kajálják leginkább a játékosok. -
IntelKiller7
Topikgazda
Vélhetően a 15 év alatti korosztályt célozza ezzel a játék.
Egetverő változás nincs a korábbi részekhez sajnos. Megint brutál szép lett, mint ahogy részről részre szokott lenni.
Teljesítményben nem fejlődtünk(4K 30 Series X-en, S-en meg 1080p 30FPS Qualityben lol)
Hangok lószart nem változtak.És akkor lehet jönni, hogy Forza Vista módban még RTX is van rajta. Oké, csak a játék 1%-át, ha kiteszi az. Amikor gurulok akkor meg hallgathatom a sparos budget hangokat.
Tuningra leszek kíváncsi. 4-nél azért jól tették, hogy behozták a nyomtávszélesítést.
Remélem lesz több gyári tuning lökös is meg ilyesmik.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Tibiajax
nagyúr
válasz IntelKiller7 #23585 üzenetére
+1
erről pofázok én is.... -
CJ4567
nagyúr
válasz IntelKiller7 #23585 üzenetére
"Hangok lószart nem változtak."
Majd kiderül, a játékmenetben a Huracan és a Jesko hallhatóan más hangot kapott, főleg a Huracan.
[link] Elvileg 100 új felni, több mint 100 új külső tuning opció, bodykiteket beleértve, és rengeteg új teljesítmény tuning opció.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
cyberkind
félisten
Lehet én vagyok túl oldschool, de a Horizon széria a 2. résszel tökéletesen révbe ért, de eszébe se jut a MS-nak azt a tájat jobban kidolgozva és megtöltve ismét kiadni. Viszont a Horizon 5 gameplay trailer alatt, valamiért nagyon a TDU-ra emlékeztetett, ami személyes kedvenc, pont ezt nem vártam Mehikótól. De egyébként semmi extra, kb azt hozza lassan mint az évenkénti Fifa, csak nem minden évben.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz CJ4567 #23587 üzenetére
És milyen ultragáz hangja lett a Huracannak.. pont a múlt héten mentem vele pár kört Horizon 4-ben, ott még egészen vállalható volt. De most semmi köze a V10 hanghoz.
Kíváncsi leszek ezekre a frissítésekre. Remélem valami új felnis céggel is sikerült egyességet kötni.
-
lanszelot
addikt
Azt nézem, senkit nem zavar a homok vihar?
Mi értelme? Megint egy marhaság.
Remélem a homok viharban még jönnek szembe is autók.
Mind a 4et fullosan kitoltam, és 5 után a FM is.
De ezt csak azért fogom kipróbálni, mert ingyen lesz.
Most remélem palack vizet is lehet majd pörgetni, és napsütést zacskózva. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz lanszelot #23590 üzenetére
Jó kérdés.
Mexikóban azért előfordul az ilyesmi.
Én jobban örülök a homokviharnak jelenleg mintha 1 hétig ismét hó lenne a játékban.Aztán lehet novemberben kezdődik az anyázás.
Én csak azt nem tudom, hogy mivel lesz több, hogy nem fogunk semmit sem látni.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
homerhamm
addikt
Nézem a liveot csak duma van. Remélem mutatnak gameplayt is.
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #23593 üzenetére
Vége is. Ezért kár volt liveolni. Ezt le is írhatta volna.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz CJ4567 #23596 üzenetére
festhetőek lesznek a féktárcsák
annak mi az isten értelme van?.. kutya nem látja, meg nézi, még ha áll az autó, akkor sem. sokszor még az sem látszik, a felni milyen színű.. én is megcsináltam mindig, mert nyilván amikor a garázsodban vagy meg tekered a kamerát körbe körbe akkor igen, de aztán autópályán egymás mellé álltok és nem látszódik az égvilágon belőle semmi. pont ezt néztem már, sokszor, hogy mi a fenéért erőlködök egyáltalán az egész customizáción... autó komplett festése, aztán ennyi kb ami lejön a másik játékosnak. aztán már lő is ki mindenki, vagy épp pörög, mint a ringlispíl..
de egy fékpofából lófsz nem látszódik, menet közben meg aztán pláne....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest