- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Redneck #23750 üzenetére
Az online része a játéknak erős idegrendszert kér. Nem mindig működnek úgy a dolgok,ahogy a fejlesztők eltervezték.
A magamutogatás trükkre van tipp valakinek? Általában online versenyek közben a napi kihívások megvannak gyorsan,de ez nem akart összejönni.
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
rdt89
addikt
-
Redneck
nagyúr
Ha megjelenik az ötödik Horizon, a negyedik és/vagy a Motorsport 7 kikerül a Game Passból? Mert biztos jó lesz az új is, de ezt a két címet még tolnám néha.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
tag
válasz Redneck #23758 üzenetére
Mivel a korábbi részek is kikerült az egész store-ból én nem vennék rá mérget, hogy új részek megjelenése után sokáig megmaradnának. Ezeknél a címeknél inkább arról lehet szó, hogy licenszek lejárnak és nem éri meg foglalkozniuk vele.
"Biztosra" akkor mész, ha valami komoly akció alkalmával megveszed azokat, saját accountból már nem jellemző, hogy eltüntetnek játékokat.
Normális kiadók, miután tájékoztatnak, hogy kikerül digitális store-okból, rendesen leszokták akciózni a játékokat (vagy akár ingyen elkezdik kiszórni). Mondjuk ezt nem hiszem, hogy a MS meglépi.
-
parandroid
félisten
válasz -Nándesz- #23760 üzenetére
"Normális kiadók, miután tájékoztatnak, hogy kikerül digitális store-okból, rendesen leszokták akciózni a játékokat (vagy akár ingyen elkezdik kiszórni). Mondjuk ezt nem hiszem, hogy a MS meglépi. "
Kivezetés előtt a Forzák egyrészt GwG-ben is bent voltak, másrészt valami 2-3k körül voltak akciózva fullos csomagban, minden DLC-vel. Sőt, DLC-k külön is mentek bagóért (ezres alatt), hogy akinek csak egy -egy tartalom hiányzik, az azt az egyet is behúzhassa. Szóval aránylag normális cég ez.Ezzel együtt én is jobban örülnék ha maradna a kínálatban, és utólag is behúzható lenne, sajnos mielőtt elkezdett volna érdekelni, már kicsúsztam egy-két határidőből, így némi régebbi tartalom már számomra sem elérhető.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Redneck
nagyúr
válasz xenon2 #23762 üzenetére
Mi van kikapcsolva?
Így, hogy megkaptam a Hoonigan RS200 tippet, jól ment a dolog, csak a sebesség zónával és az ugratóval szöszöltem kicsit, amúgy minden elsőre meglett. Már csak az online kaland és a napi pár pontos hiányzik.
Szerk:
Nincs olyan opció, hogy bele lehessen nyúlni az automata váltásokba? Jó lenne néha korábban fel vagy le váltani.[ Szerkesztve ]
-
Qkackca
őstag
válasz xenon2 #23751 üzenetére
A mutogatósra például, a rövid terep versenyem, amit nemrég linkeltem. Vagy csinálsz egyet magadnak
Kanyarnál létrehozol egy sebességkülönbséget, aztán meg eközben farolva/driftelve elmész mellettük.
Ugye a magamutogatás az kombinált skill, elsuhanás és drift.Redneck: az a verseny X %-nál jár és folyamatban van, az az mikor pl egy 5 eseményes eventre becsatlakozol az első (vagy valamelyik) megkezdése után, az a százalék pedig az aktuális verseny végéig lévő időt számolja vissza, ami után várhatóan Te is becsatlakozol tényleg, nem csak egy lobbyban várakozol.
Csak mivel mostanában döcögős a hálózatos játék, előfordul hogy hibába (kidob, nem szinkronizál, stb) fut dolog egy csomó várakozás után is....rdt89: az aszfaltos csapatós egész kellemes lett, csak így tovább.
A gyors részeken én még kicsit sűrűbben tenném a zászlókat, nem nagyon ösztökél a pontos vezetésre
A nyomvonal kicsit keszekusza itt-ott, de megesik néha Bár azért kíváncsi lennék hogy a c504-es peugeot-val nem sikerült bevenni a kanyarokat vagy egy kicsit erősebb géppel készült a pálya?NoMagix: azt az osztályválasztót nekem is mondhatnád, mert kb egyszer van, egyszer nincs, nem jöttem rá, mi az oka ennek.
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
rdt89
addikt
Hoztam egy 64.4km-es országúti versenyt /jó van benne 2 kis földút szakasz, de sajnos elkerülhetetlen volt/. Nagyon jó szórakozást hozzá, kocsiválaszték: akármi és osztály is bármi. A kód: 938 170 462
-
Qkackca
őstag
A hosszú pályán is vannak érdekes nyomvonalak, meg érdekes, szögben rakott zászlók.
A nyomvonal jellege miatt itt-ott elég zavaró a teljes nyomvonal, bőven bepirosodik mikor padlón is el lehet ott menni. De amúgy érződik a fejlődés, csak így továbbA 14 km-es sprinten mentem egyet s1 900-ba is, mennyivel mennek azok a TT-k az autópályán... (ez 3.39 lett, chevy cam po-val)
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
-
aerosmith
őstag
Horizon 5 PC lesz idén ősszel vagy csak konzol?
-
aktív tag
válasz aerosmith #23778 üzenetére
PC-re is a konzollal egy időben jön: Steam adatlap
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
homerhamm
addikt
🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
rdt89
addikt
válasz NoMagix #23777 üzenetére
Köszi a visszajelzést A gond, hogy télen lehetett csinálni én S2-es Nissannal készítettem és a megszokott nyári stabilitásra hagyatkozva csúsztam ki. Sokat viszatekertem, de mikor sikerült a pályán maradni, még ha csak kicsit is, akkor úgy gondoltam jól van az. A kanyar előtt azért kígyózok akkorát, hogy jobban le tudjam és láthatóbban tenni a jelzőt, hogy ott le kell fordulni. Most évszakváltás lesz, majd még dobok össze pályát, jobban odafigyelek ezekre.
-
GalaHU
őstag
Jeee! Megvan a Tier12!
Mondjuk kizárólag csak a Gamescore-os pontokat számolta hozzá növekedésként, a többi be van állva, de most már mind1…
Azért jó lenne ha őszre a Hub-ot is rendbetennék…Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
parandroid
félisten
válasz GalaHU #23782 üzenetére
Grat!
FM4 szépen frissül most. Meg az FM5 is egész korrektül ment nemrég. Többi tényleg nem mozdul: FM3, FM6, FM7, FH lógnak nekem még pontokkal. Nem is kevéssel.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
rdt89
addikt
válasz Qkackca #23774 üzenetére
A TT-ket ne is mond, a FXX Ferrarival is mentem és 470-nél még szakadtam lefele tőlük, csak tudnám ,hogy miért. Köszi a visszajelzést. Az a baj, hogy a pályát télen csináltam és nyárra állítottam utána, ezért kellett lassabban menni, de most évszakváltás lesz, reménykedek kicsit jobb talajtapadásban. De a köridőid, azok brutálisak A Megane A800-al most akkor megyek én is egyet, a 1924 de még NoMagix 1940 közelébe se hiszem, hogy érek, de megpróbálom.
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz homerhamm #23768 üzenetére
Így?
Azért rögtön látszik, hogy nem a levegőbe beszéltem amikor azt mondtam, hogy gyorsul mint a veszedelem. A végsebessége az S1 aljához már kevés, kanyarodni meg egyenesen élmény vele. Meg persze a folyamatos billegés minden irányban, ami miatt folyamatosan változik, hogy épp alul, vagy túlkormányzott a gép úgyhogy megesik, hogy a kanyar elején még nem akar elfordulni, aztán 5 méterrel később már eszeveszett ellenkormányzással kell megakadályozni, hogy ne akarjon kétszer megpördülni. Ha bármi megdobja a kocsit, padka, bólya, hupli, galambszar... akkor meg első kerekek el-el, emelkednek az útról, aztán ha csak két kerék ér le, vagy még rosszabb esetben csak a hátsó, akkor csak az segít ha azonnal fékezel, de van, hogy még az sem. Egyszóval olyan vezetni, mintha legón lépkednél. Ha óvatosan csinálod akkor is ugyanúgy fáj.
Sajnos a tecső szarrábutította a vidit az avc1 kodekkel.rdt89: Télen csak téli pályát szabad szerintem. Ha télen jön rád a tervezhetnék, akkor javaslom ezt a jó kis térképet. Rajta vannak a rajtpozíciók, látszik, hogy az alagutaknál, hidaknál hogyan mennek el egymás alatt/felett az utak. Én paintban be szoktam előre rajzolni a nyomvonalat.
A zászlókat meg érdemes egyszerűen csak úgy ledobálni, hogy mindig a kanyarcsúcspontnál (apex) legyen a belső zászló, aztán kész. Ha valami összetettebb kanyar, pl: egy bal jobb kombináció, vagy egy ilyen amiben van egy kis törés, akkor mindkettőhöz, Ha viszonylag távol vannak a kanyarok akkor meg két kanyar közt az egyenesen el lehet szórni egy párat érzés szerint.
A vonalat meg érdemes vagy az út közepére húzni (az AI akkor működik a legjobban), vagy pedig úgy ahogy akkor mennél, ha jól mennél. Én az út közepit javaslom, mert nemcsak egyszerűbb, de akkor potyognak le legkevésbbé az útról a drivatarok. -
rdt89
addikt
válasz Kisgépkezelő #23785 üzenetére
Köszönöm szépen a sok tanácsot és térképet, rengeteget segítenek ezek a visszajelzések nekem! Azért kezdtem pályákat csinálni, hogy a Horizon 5-ig legyen valami változatosság.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Kisgépkezelő #23785 üzenetére
"Sajnos a tecső szarrábutította a vidit az avc1 kodekkel. "
Rendereld le a videód 1440p-ben, ha bírja a géped, és van neted, amivel fel tudod tölteni. 1440p-től kezdve a YT fixen VP9-el lesz feldolgozva, viszont ez nem kicsit tovább fog tartani.
No Sana No Life
-
RAiN91
őstag
Sziasztok, két kérdésem lenne.
A földutas versenyek, utcai versenyek stb. előbb utóbb elfogynak? Arra megyek, hogy lenyomjam mindet, de amint megcsinálok párat, dobja be a többit. Végtelen történet vagy előbb utóbb vége lesz?
A csűrleletekből egy hete nem adott újat, ez miért van? Még néhány hiányzik.
Köszi :)
-
parandroid
félisten
válasz RAiN91 #23790 üzenetére
Véges számú van mindenből, persze. Ha végeztél, majd a heti bajnokságokban lehet őket sokszor újra csinálni.
Csűrleletekből vannak évszakosak, amit csak az adott évszakban (héten) ad, ha addigra a többi követelményt már teljesítetted (a szükséges szintet elérted).
p
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz xenon2 #23788 üzenetére
Ez nem is sima online volt, hanem egy privát verseny, egy youtuber(Deoxide) discordján szervezték. S2 995, kötelező versenygumi + első/hátsó szárny, gyári motor, és szigorúan hátsókerék, a '90-es évek GT1 autóival. Nagy szerencsém volt, hogy elől indultam.
Nekem valamiért a koncentrációm javult FH4 alatt, amióta nem 60Hz-es monitorral játszom, hanem 144Hz-essel, hogy miért, azt nem tudom. Egyszerűen kevesebb hibát vétek, amióta magas képfrissítéssel játszom. Vagy csak pont akörül javultam, amikor megvettem a monitort, aztán arra fogtam
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
homerhamm
addikt
Ez a hét túl könnyű volt, minden pr esemény elsőre sikerült. neeee!
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Qkackca
őstag
válasz homerhamm #23795 üzenetére
De a rövidebbik oldal felől is?
Peel?
A céltól függ, gondolom. Rekord, 3 csillag, heti feladat?
A többiek a Shelby Monaco-t mondták a múltkor, én a Lancia Delta S4-et szoktam, meg az általános trükközős Maserati MC12 Corsa-t, ha minden kötél szakad meg a Hooni RS200.
De szoktam még a #199 Subaru-val, esetleg AMG Warthog. A mostanit pl a Chevy Camaro PO-val csináltam meg
Meg mentem a múltkor egy online földutast vmi amcsi sportkocsival, na ott lepődtem meg hogy a free roamban keresztül a terepen is tudott legalább 250-et, de meg nem mondom mi volt az, jól ki vagy segítve (talán a 2015 Chevy Camaro, amelyik Tracktoy)http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Redneck
nagyúr
Régebben mikor újra egy megszerzett autót pörgettem, még nem volt azonnali eladás. Az aukciós házban, mi a jó stratégia, hogy gyorsan és biztosan elmenjenek az egyszerűbb autók?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest