Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kisgépkezelő

    senior tag

    AsakuraDave+rdt89: Sajnos ahhoz, hogy online-ban kompetitív legyen az ember tuningolni kell. Szerencsére a letölthető tuningokkal megoldották, hogy ne kelljen az embernek minden kocsinál egyenként kitalálni a legjobb beállításokat, csak bekövet pár embert aki jó tuningokat oszt meg, aztán három kattintásból lesz egy versenyképest autója. Én magamnak csak ritka esetben tuningolok, amúgy meg van kb. 1 tucatnyi állandó emberem akiktől töltöm le a tuningokat, ha épp kell valamire.
    Nyilván amikor két kocsi közül az egyik 200, a másik meg 500 ló, akkor ott azért más téren, pl: vezethetőség többnyire inkább a 2 lovas felé billen a mérleg, aztán dönthet az ember, hogy az adott versenyekre inkább erős, vagy inkább jól vezethető kocsi kell. Pl: A Horizon fesztivál, vagy az Ambleside körversenyen ahol összesen nincs 10 kocsihossznyi egyenes, tökéletes egy gyenge de jól forduló kocsi, míg Colossusra valami olyan már A-ban is 1000Le feletti izomautó, ami éppencsak beveszi a kanyart, de egyenesben megfutja a 400-at.
    Rankedben sajnos kicsit rosszabb a helyzet, mert van pár kiskapu a rendszerben, ami miatt néhány kocsi kicsit túl erős lett, és ezen (a BS és a Tracktor tiltásán kívül), nem nagyon mernek/akarnak változtatni.

Új hozzászólás Aktív témák