Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz csuvicsuva #17349 üzenetére
Megkövezlek!
Kegyetlen szar szerintem! -
parandroid
félisten
válasz csuvicsuva #17349 üzenetére
Ha már Forza Street...
Én is kipróbáltam tableten. Maga a hangulat ok, akár lehetne is belőle valami. Nem egy túlbonyolított játék, ami a versenyzést illeti. Akkor viszont feladtam, amikor az autófejlesztéshez már a hetedik különböző játékbeli currencyt kellett volna megszerezni, amit megint csak külön versenysorozatban lehet, de nem mindegy az sem, hogy melyik token melyik kategóriához való, meg... aaah, tököm sem fog itt napokat utánaolvasgatni, hogy hogyan kell ezt játszani, meg mit hol lehet benne megszerezni.
Amúgy autós mobiljátékban én anno a csr classicot végigjátszottam, az egészen rendben volt, valami olyasmiben reménykedtem most is, de a versenyzés rész még annál is bénább, a körítés meg brutálisan túlbonyolított. Szépnek mondjuk szép, de ettől még számomra így játszhatatlan (értsd: nem éri meg a ráfordítandó időt), szóval kuka.
Ha értékelni kell, akkor a grafika miatt egy jóindulatú két csillag az ötből.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
csuvicsuva
addikt
válasz parandroid #17352 üzenetére
Még aránylag az elején járok, eddig el voltam vele (nyilván a helyén kezelve), hosszútávon biztos, hogy fogok vele játszani, de azért az 1000 GS-t csak kiszedem belőle.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
rdt89
addikt
válasz csuvicsuva #17353 üzenetére
A Horizon 4-et ennyire meguntad?
-
csuvicsuva
addikt
Nem teljesen, de végre sikerült elengedni egy kicsit. Megcsinálom a heti dolgokat, aztán annyi. Közben lement egy Devil May Cry 5, hosszú kihagyás után visszatért Rocket League partner, ott a Red Dead 2 game passben és még megannyi jóság. GTA V is kimaradt, mikor bejelentették, hogy kikerül GP-ből, pont nem lett volna időm végigjátszani, pedig bent volt egy pár hónapot.
Forza Streetet addig akartam kipróbálni, amíg lejön a 100 gigás RDR2, aztán ott ragadtam előtte.
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
válasz csuvicsuva #17355 üzenetére
A GTA 5 tényleg csak beköszönt GP-be. Más játék nem volt ilyen rövid ideig vendége úgy emlékszek, ez csak egy kis pormóciós mézesmadzag volt és az RDR 2 se lesz tovább bent van egy ilyen érzésem
-
Ármester
Kéne egy kis segítség. Játékon belül lehet mikrofonon beszélni egymással? Tesom boxon én pc-n tolom.
-
stillmatic
aktív tag
Poénból feldobtam a Pistát aukcióra, 2 percen belül kivásárolták 20 milláért.
Ennyire nem figyelik a Forza Shopot? Azt az 550 pontot nem tart sokáig összefarmolni még nulláról sem. -
stillmatic
aktív tag
-
szTotyy
őstag
Pár hónap kihagyás után tegnap elindítottam a játékot mázlimra; a Celicá-k régi nagy kedvencek.
Azt le tudná írni valaki, hogy jelenleg mekkora a garázs limit, és mi történik, ha tele a garázs és pont nyerek egy kocsit? Az elvész?
-
lanszelot
addikt
válasz McNamara #17357 üzenetére
Hello,
Visszább leírtam hogyan kell.
Az xbox on egyszerű, pc-n nagyon nehéz beállítani.[ Szerkesztve ]
-
LilProphet90
senior tag
válasz lanszelot #17361 üzenetére
PC-n nekem is zavaros volt (nem volt hangja a játéknak), de Xbox-appal telón keresztül tökéletes. Csak így párhuzamosan használok egy in ear fülest csevegéshez, egy fejhallgatót meg a játék hangjához :D
[ Szerkesztve ]
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
lanszelot
addikt
Hello,
Igen, ismét drift-el szenvedek.
Akármit csinálok a heti kihívás drift része nem megy.
Csak nagyszerű driftet ad.
Mehetek 200 felett, akkor is csak nagyszerű.
Nagy nyílt helyen csinálom, végig driftelem a gyorsulási szakaszt, akkor se.
Kilincssel előre vágom 200 nál, akkor se.
Csak nagyszerű mind.
Mit kell csinálni? -
csaba951
veterán
válasz lanszelot #17363 üzenetére
Ezzel még pont nem foglalkoztam. Ha nincs kikötve, hogy melyik részen kell megcsinálni, akkor pofonegyszerű! ABS ki, kipörgésgátló ki, telepítesz egy drift tuningot. Elmész az autópálya egyik körforgalmához, és ott addig driftelsz körbe-körbe amíg el nem unod magad!
-
GhanBuri Ghan
őstag
-
Qkackca
őstag
válasz lanszelot #17363 üzenetére
Én egy s2-es capri fe-vel csináltam, de igazából nem a kocsi típusa a lényeg, legyen elég erős.
Helyileg pedig a Horizon festival mellett, mögött, a füves domboldalon, elkezdtem körbe csúszkálni fel-le a domboldalon, felfelé megvolt a sima, a kör csúcspontján ráhúztam a kéziféket, így lefelé meg beadta vagy a simát, vagy a kézifékest, vagy mindkettőt, de maga a tempó nem volt nagy, olyan 120-180 kmh, szerintem inkább a drift szöged lehet kicsi vagy passz.http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
lanszelot
addikt
válasz Qkackca #17372 üzenetére
Igen, köszönöm, így sikerült.
Az út nem jó, mert hiába s2 nem elég gyors, vagy nem megy eléggé keresztbe.
A megoldás a fű volt, ott nem lassult be, amikor teljesen kilincssel előre mentem, és tudta tartani addig míg megadta.Qkacka: nem tudok driftelni az a fő bibi
[ Szerkesztve ]
-
-
zozek
tag
Sziasztok,
Forza 7-ben pc-n van valami megoldás hogy ne legyen annyira sötét.Játékon belül nem lehet állítani.
A tv teljesen felvan tekerve. -
Chosen
addikt
Sziasztok!
Forza Horizon 4-ben melyik grafikai beállítás felel ezekért:
1. Esőcseppek a kamerán
2. Sötét a játék (olyan SSAO szerű)Mediumra levéve a játékot ezek megszűnnek, de úgy nem is lesz túl szép a játék. Ha ezeket le tudnám manuálisan kapcsolni, akkor a többit hagynám Ultrán (amit bír).
-
DjDanee87
addikt
Ha valaki szórakozna egy jót és nem okoz problémát egy szarul tapadó autót vezetni javaslom az 1968as Abarth 595 TomStev felhasználó által megosztott TRIAL WIN tuningjával a heti trialra. 188kW 627kg a kocsi kihegyezve gyorsulás és végsebességre. A tapadás, kanyarodás és fék rovására lett így kialakítva a kocsi ahogy én látom, de nagyon vicces. Már a rajnál ott lehet hagyni az összes AI-t, ha sikerül őket kikerülni és esélyük sincs az egyenesben. Kanyarokban hoznak kicsit a kétszer akkora féktáv miatt, de az nem számít, vicces ezzel a kocsival a Trial
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz csuvicsuva #17380 üzenetére
Az én szemszögemből annyit láttam, hogy valami nekem akart jönni, több, mint két tonnát nehezen fog ellökni egy limuzin.
No Sana No Life
-
NoMagix
addikt
válasz csuvicsuva #17380 üzenetére
Limó!?
Nehéz így menni, mert online-ban 90% tuti kilökne!
Csoda, hogy a nagy varacskosdisznó vagy a transitos korrekt volt!
Amúgy szép volt!
Már régóta szeretek arra játszani, hogy az ütközések száma a lehető legkevesebb legyen! -
-
Dtomka
veterán
Most frissült a játék. Gondoltam folytatom a maradék feladatokat. (Igaz csak crediteket és pörgetéseket lehetett nyerni...) De belépés után látom, új kihívások vannak.
-
csuvicsuva
addikt
válasz CJ4567 #17381 üzenetére
Az az. Igen, most jobban belegondolok, te kicsit közelebbről és verseny közben élted meg ugyanezt. A második mondatom természetesen a többi versenyzőre vonatkozott, élmény volt nézni. Volt néhány kisebb koccanás (a hosszú féktáv miatt), de végig nagyon korrekt volt a mezőny, legalábbis ISuckAtDriving előtt. Ha nem volt hely, akkor senki nem húzott váratlant. Viszont a limó igen jó ötlet, ha keresztbe berakod a kanyarba, nincs az az ember, aki kikerülje.
Életemben először sikerült nekem hozni a Trialt. Letöltöttem az elsőnek dobott AWD tuningot a Ferrarihoz és élmény volt vezetni. Első versenyen tönkrevertem mindenkit, a második elejét elrontottam, az előttem csúszkáló csapattársakat nem tudtam kikerülni, a harmadiknál viszont végre elölről indultam, úgyhogy azt is behúztam.
Telefonról néztem, láttam, hogy van a limóra írva valami, viszont csak most tudtam elolvasni. Kemény, mint a Rambo III!
-
-
Dtomka
veterán
válasz parandroid #17387 üzenetére
Köszi szépen a választ.
Kihagytam 1-2 napot, és azt gondoltam, hogy van még időm teljesíteni.
-
NoMagix
addikt
Hogy tűnik el egy autó a garázsomból?
Konkrétan a Mosler hiányzik és ezer 1 százalék, hogy volt olyanom! -
NoMagix
addikt
Végül is vettem egyet ah-ból 116 ezer cr-ért!
Sikerült egy 0 km-est beszerezni zéró előzménnyel és csak 2 tulaja volt!
Majd holnap kezelésbe veszem![ Szerkesztve ]
-
-
noblem1983
senior tag
Nálam meg az a probléma, hogy már nem enged új tuningot letölteni és azt írja, hogy file kezelőben töröljek ki. Amúgy még kb 100 kocsin nincs is tuning
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
Kisgépkezelő
senior tag
Fura. Nekem meg Ferrari 288 GTO-ból kettő lett hirtelen. Mindkettő ugyanolyanra festve és ugyanolyanra tuningolva. Ilyet nem szoktam csinálni, úgyhogy gyanús, hogy valami bug lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest