Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    válasz Tibiajax #13734 üzenetére

    Na ezt jól le írtad. Nekem is az általad sorolt dolgok miatt "gyenge" a Horizon 4. Némelyik autónak jól áll egyes motorhang, de mikor ugyanazt beteszem egy másik autóba..hááát utána már bánom, hogy költöttem akár csak egy creditet is az autó tuningjára.

    A FE Alfa Giulia hangját imádom és pont az van a Ferrari 488-ban is. Hiába egyezik a két hang, de mégis - számomra - tökéletes passzol mind két autóhoz. A 488-at direkt ezért is nem tuningotam. Kapott egy kis festést, meg valami apróságot és ennyi. Néha előveszem és csak fel le utazgatok vele, semmi extra, csak hallgatom a hangját.

    A rally-motorhoz meg annyit, hogy a Lancer Evo-knak tökéletes a rally-motor, mert az a hang - hallás alapján - bizony egy Mitsubishi rally-motor hangja. Imádom, ahogy felváltásnál szürcsög egyet, vagy gázelvételnél, ahogy hallod, hogy az ALS dolgozik, de még az is tetszik, mikor már csak olyan 50 km/h körül gurulsz és hallani ahogy az ALS lekapcsol és csak halkan duruzsol a motor. Mikor megállsz és a jellegzetes param-param-param hang (nem mondom 100%-ra de ez a rally-motor hang, mintha egy Motec-programos hang lenne.).

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák