- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #39587 üzenetére
"...Pitpass a szerbiai cégjegyzékben árulkodó adatokat talált a cég méretéről. Kiderült, hogy a vállalatot 2008 márciusában jegyezték be, jegyzett tőkéje 500 euró, és összesen 1, azaz egy alkalmazottja van.."
óriási kamu volt...szerződünk Villeneuve-vel, ..megvették a Toyota-t kasztniját, ..megvették a Dallara kasztniját, ...beindították a Toyota-t, ..teszteltek volna Portimao-ban csak nincs gumi, ...elutaztak Bahrein-be az első tesztre,..szerbiai verseny rendezés, ..gumitesztlehetőség a Toyota autójával, ...stb.
Elég mocskos dolog volt, nagyrészt a média segítségével., sokat ártottak az akkori Campos-nak. De valójában enm volt semmijük, csak egy indulási joggal már pályázhattak volna a Toyota tvpénzére, amiből nagyjából fizettek volna valamit...ki tudja..
De a lényeg hogy az FIA megnézte őket és nem kaptak indulási jogot, pedig volt rá hajlandóság. -
werszomjas
addikt
válasz !Overdose! #39602 üzenetére
otthonról.
Sztem ha maga a futam érdekel, tényleg otthonról a legjobb.
Én egyszer voltam kint futamon, a feeling, a buli miatt jó, az autók hangja gyönyörű, még a lelátón is megsüketülsz, de összességben sztem nem éri meg árát, nagyon drága a jegy, a kaja, a pia, minden amit ott veszel, és a futamból kb csak annyit látsz, ami előtted zajlik, hiába a kivetítő.
Persze ha a pénz nem számítana, lehet minden évben kimennék én is a haverokkal, egész 7végére egy lakóautóval, jó buli
üdv
-
TESCO-Zsömle
félisten
Én azon gondolkodom, hogy ha kiutazok F1 idejére pl belgiumba, akkor van-e mód körbesétálni (biciklizni?!?) a pályán?
Mert nekem az nagyobb élmény lenne, mint megnézni egy futamot.
A ringen is tekertem már 5 kört egy csepel versennyel...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Apika
Közösségépítő
válasz !Overdose! #39602 üzenetére
Szerintem is a Gold 4 az egyik legjobb hely. Nagy sebességgel érkeznek az első kanyarba, ott mindig történik valami.
-
werszomjas
addikt
válasz TESCO-Zsömle #39604 üzenetére
Sztem nem, F1 idején tuti be nem engednek a pályára, csak akkor, ha vége a futamnak ugye dobogó, pezsgő stb, akkor elindulhatsz körbe kérdés le tudod-e hagyni majd a biztonságiakat akik utánad erednek az AMG mercivel
Én Silverstone-ban voltam már, nem F1 ideje alatt és akkor sem lehetett bemenni a pályára én is hasonlóan gondolkodtam, körbe akartam sétálni
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Gabesz1019
senior tag
-
Motion_Blur
félisten
válasz TESCO-Zsömle #39604 üzenetére
"A ringen is tekertem már 5 kört egy csepel versennyel..."
Milyen tempót mentél? Gumik nem hólyagosodtak?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Apika
Közösségépítő
Pastor Maldonadó szerint: "ennél már nincs lejjebb." Lehet, hogy mégis? [link] Szükség lehet Rubens Barrichello által hozott pénzre...
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Motion_Blur #39608 üzenetére
Milyen tempót mentél?
Hát olyan 10-16-os átlagot mehettem. Nem vittem túlzásba. A pálya mögötti úton lefele megvolt a 70 és a halálfélelem...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
stvnppp
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #39610 üzenetére
Az Eau Rouge viccesebb lenne lefele...
-
werszomjas
addikt
Én nem tudom, de milyen érzés lehet már Rubensnek visszaülni az autóba.
Ilyen ha nincs ló jó a szamár, meg gyere, de csak mert hozol pénzt, amúgy a kutyának nem kellenél, a fiataloknál még oké ez a hozzáállás, de Rubens miért nem megy már nyugdijba, még csak nem is ügyes.
üdv
-
-
Apika
Közösségépítő
válasz werszomjas #39612 üzenetére
Ő már az a tipikus megélhetési versenyző...
-
Motion_Blur
félisten
Isten éltessen sokáig Mester!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Gabesz1019
senior tag
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
7600 GS
addikt
válasz Motion_Blur #39616 üzenetére
Isten éltesse, még legalább 3 szezont csináljon végig, és legyenek olyan pazar megmozdulásai mint Monza-ban!
-
7600 GS
addikt
válasz TESCO-Zsömle #39620 üzenetére
Hát remélem hogy jövőre nem lesz ilyen BUZI az FIA.
-
Nowhereman
őstag
válasz Motion_Blur #39595 üzenetére
Persze, és még is lenne ez egy orbitális tényferdítés, ha a többi csapatban csupa Lonzi színvonalú pilóta tekerné a kormányt.
Ha meg néha napján a szívszerelmed istenítésén kívül mást is elolvasnál a F1-hez kapcsolódóan, akkor talán már értesültél volna arról, hogy spórolni kell a motorral meg a váltóval, emiatt nem nyer senki félkörrel mostanság.Utánam a kondenzcsik!
-
Qru
MODERÁTOR
#nincsbennetarcsi
-
JJános
addikt
válasz Gabesz1019 #39607 üzenetére
Nagyon fogok drukkolni a Ferrarinak!
Boldog szülinapot Mester!
2007-05-06 óta itt!
-
!Overdose!
őstag
Számomra di Resta meggyőzőbb volt idén, mint Sutil.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
SzalaiG
addikt
válasz Motion_Blur #39616 üzenetére
Ilyen idénye legyen idén is!
Mégegyszer ennyit! -
PazsitZ
addikt
[link]
"Nem engedélyezett egynél több irányváltás a pozíció megvédésére. Minden versenyző, aki visszatér az ideális ívre, köteles legalább egy autó szélességének megfelelő helyet hagyni a saját autója és a pálya széle között, mielőtt megérkezik a kanyarhoz"a biztonsági autós periódus alatt a lekörözöttek jelzésre visszavehetik majd körüket
- http://pazsitz.hu -
-
Apika
Közösségépítő
válasz PazsitZ #39644 üzenetére
- Ha marad mellette egy autónyi hely, akkor szvsz nem az ideális íven tartózkodik, hiszen nem használja ki teljesen a pályát...
- Korábban, amikor érvényben volt, hogy visszavehették a körüket a lekörözöttek, akkor sem ment mindenkinek zökkenőmentesen. Egy-két "kakukktojás" bennmaradt az élboly autói között. Volt is emiatt izgalom... -
PazsitZ
addikt
Igen, ez nem sok enyhítést jelent a védekezésnél. Sőt várom a vitás eseteket, hogy én azt hittem marad ott egy autónyi hely
Azért én a lekörözéses időben nem sok beragadt emberre emlékszem.
Ellenben amikor mindenki a helyén maradt állandó volt a bénázás feltartás.- http://pazsitz.hu -
-
Pá
addikt
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Horgász topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs