- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
"Holnap eljön a nagy nap Kimi Räikkönen számára, miután Valenciában egy két napos privát teszten vesz részt a Lotus F1 Team néven futó istállóval. Kimi a Renault 2010-es modelljével kezdi meg a felkészülést a 2012-es szezonra."
remélem lesz stream
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz TESCO-Zsömle #39952 üzenetére
Szerintem már infúzióra van kötve, hogy holnap bírja
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Motion_Blur #39953 üzenetére
Vajon a Lótusz is kap belőle?
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Nowhereman
őstag
válasz TESCO-Zsömle #39954 üzenetére
Vagy szimplán Kimit valaki felvilágosította, hogy az ókori egyiptomiak a lótusszal ütötték ki magukat - ez megmagyarázná, hogy mit keres náluk...
Utánam a kondenzcsik!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Nowhereman #39955 üzenetére
Neki ahhoz a vodka is elég.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
-Mike-
addikt
KR @ Valencia
-
proof88
addikt
Fájlcserélő-armageddon
4shared: mindent letöröltek
FileJungle (a FileServe tulajdona): több fájlt letöröltek, blokkolva van több amerikai címről
FilePost: több, illegális tartalmat feltöltő fiókot zároltak
FileServe: tömeges törlés, bezárták a partnerprogramot
FileSonic (a Fileserve tulajdona): megszüntették a fájlmegosztást
MediaFire: fájlokat és hozzáféréseket törölnek
MegaUpload, MegaVideo: bezárta az FBI
UploadStation (a FileServe tulajdona): tömeges törlés, amerikai címek blokkolva
Uploaded: amerikai címek blokkolva
VideoBB, VideoZer, Wupload: mind bezárták a partnerprogramot -
proof88
addikt
Nem.
Nem az F1 topikban szeretnék beszélgetni ezekről az eseményekről, de egy off-hozzászólás keretében gondoltam tudatom mindenkivel, hogy a jövőben miért nem találja meg ezeket az oldalakat. Rengetegen használtuk őket, többek között Pompi is ide rakta fel a futam összefoglaló videókat.
Valamikor úgyis megkérdezte volna valaki, hogy miért nem működnek a linkek. -
proof88
addikt
respekt!
nekem még az utolsó 3 nincs meg most jöttem rá, és sajnos csak a legalsó WUpload-os működik, az összes többi már nem úgyhogy onnan szedem most.
úgyhogy aki le akarja szedni, az még most onnan leszedheti. Csomó helyen meg az van hogy csak ahhoz lehet hozzáférni, amit te töltöttél fel magadnak. Vagy már eltávolították copyright miatt őket. -
Motion_Blur
félisten
További képek: [link]
[ Szerkesztve ]
-
wildrain
addikt
válasz Motion_Blur #39967 üzenetére
Kávé????
-
AMD Power
titán
válasz Motion_Blur #39967 üzenetére
Jó újra a pályán látni.
-
Nowhereman
őstag
-
Xirtam
veterán
cyberkind Ámen
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Xirtam
veterán
válasz TESCO-Zsömle #39979 üzenetére
-
cyberkind
félisten
Legyen így, csak győzzön !
-
leslieke
Jómunkásember
Az valóban az évad legszebb jeleneteinek egyike.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Chosen
addikt
Az csata volt? Szigorúan szvsz, de nekem egy szimpla 20 körös szenvedésnek tűnt. Schumi szenvedett a Mercivel, Hamiltonnak meg beszabályzott a Meki a DRS zónában és ez ment 20 körig, végül meg csak
megelőzteelengedte Schumi.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Chosen
addikt
válasz TESCO-Zsömle #39986 üzenetére
Itt a hiba, hogy mélyen gondolkodnom kell, hogy találjak valamit. Jó pillanatok eszembe jutnak, pl Vettel előzése Monzában, Alonso barcelonai startja, de konkrét csaták nem nagyon jutnak eszembe, talán csak a Hamilton-Massa féle, de azok inkább boxmeccsek voltak, mint csaták.
[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
válasz proof88 #39988 üzenetére
Kanadát bírtam a hangulat miatt, órási káosz volt és sok izgalom, de csataként azért nem hoztam fel, mert Vettel végül magától hibázott és így nyert Button, de nálam az egyik legjobb futamként maradt meg tavalyról. (még a hosszú piros zászló ellenére is)
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
-
Chosen
addikt
válasz Motion_Blur #39995 üzenetére
Lehet, hogy még profitálni is tud abból, hogy rallyzott. Magamból kiindulva amikor szimulátoroztam egy alacsonyabb tapadású autó után sokkal jobban tudtam bánni egy nagyobb tapadásúval, könnyebben megfogtam a csúszásokat stb. Várom már az első futamot.
-
JColee
őstag
válasz Motion_Blur #39995 üzenetére
Milyen bőbeszédű.
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bitcoin topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 11 - népalma
- Tőzsde és gazdaság
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest