- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Aktív témák
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #39295 üzenetére
Simán, nem rég lehetett olvasni, hogy két nagy nevet akarnak a csapatba.
-
JJános
addikt
-
venember83
nagyúr
Hogy a fenébe tud egy Grosjean szintű versenyző maga mögé állítani egy Totalt szponzorként?
-
Pompi
MODERÁTOR
-
Pá
addikt
A FIA gálafilm is meglesz hasonló formában?
más: akit érdekel itt vannak a versenyzői prémiumok az idei évre (ez nem a fizetésük, hanem a +, amit a teljesítményükért kapnak) Itt vannak a fizuk is
1 - Sebastian Vettel: 5.5 M €
2 - Jenson Button: 2.1 M €
3 - Mark Webber: € 500,000
4 - Fernando Alonso: 0
5 - Lewis Hamilton: 2.1 M €
6 - Felipe Massa: 1.2 M €
7 - Nico Rosberg: 2.67 M €
8 - Michael Schumacher: 5.32 M €
9 - Adrian Sutil: € 84,000
10 - Vitaly Petrov: NC
12 - Kamui Kobayashi: € 60,000
13 - Paul di Resta: NC
14 - Alguersuari: NC
15 - Sebastien Buemi: NC
16 - Sergio Perez: NC
17 - Rubens Barrichello: 0
18 - Pastor Maldonado: NC
19 - Jarno Trulli: 0
20 - Heikki Kovalainen: 0
21 - Tonio Liuzzi: NC
22 - Jerome d'Ambrosio: NC
23 - Timo Glock: NCVicces, hogy Schumi majdnem annyit kapott, mint Vettel. Biztos jó szerződése van.
[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
!Overdose!
őstag
válasz venember83 #39305 üzenetére
Úgy, hogy a Total francia cég és Grosjean-ban sokan látják a lehetőséget. Én nem. Szerintem Petrov jobb választás lett volna.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #39309 üzenetére
Kimi 58at kapott anno a Ferrarinál úh ezek még mindig picsa összegek
Amúgy:
Tudom legalja ez a blog, de azért a számok valószínű igazak. Legtöbb előzés, legjobb rajt, mi kell még? Erre mondják hogy amit lehetett kihozott az autóból? Nyilván amiatt is hogy az időmérőkön lassabb több az előzése, de ettől függetlenül ez egy jó adat.
-
D@ni88
addikt
válasz venember83 #39311 üzenetére
Hát jó, hogy olyan sok VB-t avattunk idén, mint amennyi prémiumot osztottak
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz D@ni88 #39310 üzenetére
Pilóták fizetése csökkenő sorrendben (bónusz nélkül):
1 - Fernando Alonso: 30M€
2 - Lewis Hamilton: 16M€
3 - Felipe Massa: 10M€
4 - Jenson Button: 10M€
5 - Michael Schumacher: 8M€
6 - Nico Rosberg: 8M€
7 - Sebastian Vettel: 8M€
8 - Mark Webber - 8M€
9 - Jarno Trulli: 3M€
10 - Heikki Kovalainen: 3M€
11 - Rubens Barrichello: 2.2M€
12 - Nick Heidfeld: 2M€
13 - Timo Glock: 2M€
14 - Adrian Sutil: 1M€
15 - Kamui Kobayashi: 1M€
16 - Vitaly Petrov: 0.5M€
17 - Sebastien Buemi: 0.4M€
18 - Alguersuari: 0.4M€
19 - Nairain Kathikeyan: 0.25M€
20 - Sergio Perez 0.2M€
21 - Paul di Resta: 0.2M€
22 - Tonio Liuzzi: 0.2M€
23 - Pastor Maldonado: 0.2M€
24 - Jerome D'Ambrosio: 0.2M€Van kérdés?
PumPi: Akkor Kimi jól tud lovat fejni...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
venember83
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #39314 üzenetére
Szegény Webber. A fene meg fizetne nyolc millát évente, hogy legjobb esetben is második lehessen. Kivéve ha hirtelen meghibásodik a csapattársa váltója, ugye...
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
proof88
addikt
válasz TESCO-Zsömle #39316 üzenetére
amúgy nem igazán vágom de a mérnökök is csak a telemetriát látják és az alapján szólnak rádión Vettelnek hogy gond van a váltóval, szóval most úgy őszintén, ha Vettel vagy Webber meg akarja nézni a csapattárs telemetriáját futam után, miért ne nézhetné meg?! Gondolom nem hamisítanak bele ... Egyébként meg simán elképzelhető hogy váltó hiba, úgy tudom zsír új váltót raktak be neki, simán lehetett valami anyaghiba vagy akármi ... vagy azt gondoljátok, hogy Webber fejében BÁRMI is megváltozik attól, hogy technikai hiba miatt első lett?! Szerintem nem ...
-
Pá
addikt
Szerintem FP a Görbe tükörben minden leírt már, amit a váltóhibáról tudni érdemes.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
dokar
addikt
7 - Sebastian Vettel: 8M€
8 - Mark Webber - 8M€Webber fizeti Vettelt?
extra - SEXRay
-
PazsitZ
addikt
Massa jól keres, a teljesítményéhez képest, mondjuk régóta ott van.
- http://pazsitz.hu -
-
stvnppp
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #39324 üzenetére
Nyugdíj előtt az utolsó pár év fontos, hogy jól keress, mert az halmozottan beszámít, hogy mennyi nyugdíjat fogsz kapni...
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
hossszú
őstag
válasz Motion_Blur #39326 üzenetére
Ez nagyon jó!
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
dokar
addikt
Ugye Kobát nem küldik el?
extra - SEXRay
-
Pá
addikt
válasz venember83 #39331 üzenetére
Gyula nekünk fog hiányozni.
Remélhetőleg.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
törölt tag
Tartok tőle hogy Czollner marad velünk...ugyan mit csinálna, ha nem ezt...bár ezt lehet kicsit elemezgetni, hogy miért azt csinálja amihez nem ért..csinálná azt mihez ért, ha van ilyen, és én személy szerint nem bánnám ha azt is valahol jó messze.
De valszeg eladja magát, mert muszáj lesz neki...és ezáltal a muszáj ránk nézve sok-sok elcseszett közvetítést jelent.
...van kis esély arra hogy könyvet jelentessen meg, vagy újságírjon....azt legalább azok olvasnák akiket érdekel...valahol biztos élnek ilyen emberek ....felügyelet nélkül. -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz #70869248 #39333 üzenetére
Halkan jegyezném meg, hogy kis hazánkban spórolás címén bezárták az összes elmeorvosi intézete, szóval minden érintett felügyelet nélkül van...
Volt is a TV-be egy eset, hogy az egyik zaklat egy családot, de nem tehetnek vele semmit, mert egyrészt papírja van róla hogy nem beszámítható, másrészt szó szerint nincs hova vinni...
Nem mintha összefüggés lenne Gyula rajongói és az elmeorvosi szakintézetek közt, csupán a "felügyelet nélkül" kapcsán jegyeztem meg a dolgot...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
ToBeY
nagyúr
A RTL-től az m1-re fog kerülni akkor most a Forma1?Vagy hol lesz majd látható?
-
phantom88
tag
válasz #70869248 #39333 üzenetére
Csináljatok facebook szavazást vagy csoportot vagy valamit, hogy Ne legyen Gyula többet F1 kommentátor... Ha kell a nézettség lehet lesz hatása, én például ebben az évben egyetlen versenyt sem néztem meg az RTL-en, helyette BBC-t néztem, pedig a magyar nyelvet szívesebben hallgatnám...
[ Szerkesztve ]
Rock, paper, scissors, lizard, Spock..... http://www.youtube.com/watch?v=_4PFWow-q1s
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz phantom88 #39337 üzenetére
Több, mint egy éve van ilyen lap a facebookon és a mai napig 365 ember lájkolta...
Pá @ 39307: Ha lesz valami forrás a FIA gálás vidóhoz, akkor igen. Ha jól látom egyetlen sportcsatorna se adta le, legalábbis az a 8 közül ami nálam jön. Szégyen...
Feel Good Inc.
-
Motion_Blur
félisten
Kimi Räikkönen könnyebb sérülést szenvedett a Swatch Snow Mobile elnevezésű versenyen Ausztriában. A finn „Jégember” bal keze sérült meg könnyebben.
forrás: f1live, de olvastam külföldi oldalon is
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
prmcsk
addikt
válasz Motion_Blur #39341 üzenetére
Ez se nyugszik, mint tubica...
Tényleg nem értem én ezeket. Nem tudnak gondolkodni ?
Ma, ha sz@rlapátolás közben tönkre teszem magam, mi lesz holnap az arannyal ?"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
törölt tag
válasz JJános #39345 üzenetére
már voltam sátraztam-bringáztam 3 hónapig szal tudom hogy esik az eső...általában éjjel.
Éjjel sokat esik az tény, attól olyan zöld....meg vannak időszakok amikor napközben is.
Most a barátnőmmel megyünk és kicsit komolyabban, és hazajövünk majd
Ott nem nagyon megy a technikai sport...néha rally, néha V8, néha A1gp (rally-n nem voltam), de amikor eljöttem akkor akarták Taupo-t lóversenypályának...szal még kevesebb.
Krikett-golf a sláger -
JJános
addikt
A LOTUS (Renault) nagy reményei? [link]
2007-05-06 óta itt!
-
Gabesz1019
senior tag
Hivatalos: A Toro Rosso mindkét pilótáját lecserélte
Erre nem számítottam. Alguersuarit sajnálom.
-
Jofi81
őstag
válasz Gabesz1019 #39349 üzenetére
Eléggé megszaporodott a franciák száma a mezőnyben... Alguersuarit én is sajnálom, volt pár jó versenye, Buemit kevésbé.
Aktív témák
Hirdetés
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest