Hirdetés

Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz soulcube #7304 üzenetére

    formula.hu....
    kontra a5.hu
    [OFF]Alonso kijelentette: "Kisfiú korom óta arról álmodoztam, hogy a McLarennél versenyezzek, de előfordul, hogy valami egyszerűen nem működik. A McLarent továbbra is kiváló csapatnak tartom. Igen, voltak hullámhegyeink és hullámvölgyeink az idén, ami nagyon megnehezítette a dolgunk, és az sem titok, hogy sohasem éreztem magam igazán otthon."

    Bár Alonso többször panaszkodott amiatt, hogy nem kapta meg a világbajnokoknak kijáró tiszteletet, azt nyomatékosan tagadta, hogy a McLaren háttérbe szorította volna Lewis Hamilton kedvéért.

    "Tisztában vagyok vele, hogy felmerült a favoritizmus vádja, és a csata hevében sok minden kicsúszik az ember száján, de mindig egyenlő esélyt kaptam a győzelemre" - hangsúlyozta a 26 éves klasszis.

    "A mai döntés lehetővé teszi, hogy mindannyian 2008-ra koncentráljunk, és minden jót kívánok a csapatnak, a Vodafone-nak, a Banco Santandernek, a Mutua Madrilenának a jövőre nézve" - utalt Alonso a McLaren szponzoraira, amelyek közül az utóbbi két spanyol cég kifejezetten miatta szegődött a csapathoz.[/OFF]

    Kirúgás esetén akkor meg ez a nyilatkozat a hazugság a pozitív hangvétele miatt...., kezd esni az érdeklődés így az évad befejeztével ezért formula.hu bekeményít. Mondjuk még ez is érdekesebb mint a Hami életrajzi könyve 22 évesen a Hami ps/xbox játék a Hami wc papír..ja ez még nincs...:)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák