Hirdetés

Aktív témák

  • hunnylander

    őstag

    válasz Motion_Blur #40735 üzenetére

    12 hónap hosszú idő, addig még sok minden kiderülhet. A 2007-es ügy 'lezárása' is így kezdődött.

    Tekintettel arra, hogy már kaptak büntetést: DSQ, ami -5-6 pontot jelent, a mai járulékos büntetés a körülmények figyelembevételével (pl. az ügy elhúzása miatti médiakavarás milyen károkat okozott nem egy cégnek és a csapat szponzorainak) logikusan igazságos. Az elmúlt években 1 pont döntött a címről, a (McLaren fő tulajdonos) Daimler meg több, mint egy milliárd angol fontos veszteséget könyvelt el az első negyedévre (pont tegnap közölték), úgy hogy tavaly ilyenkor egymillió angol fontos nyeresége volt. Nem vicc, de ha súlyos megaláztatás és bírság éri őket, bevágják a durcit és kivonulnak az F1-ből. Zetsche nem kis nyomást gyakorolt az FIA felé kinyilvánítva, hogy nem kérnek büntetési túlkapásokból. Már az is bőven sok büntetés volt, hogy Sepangban nem tettek pontot az ügy végére és húzták, mint a rétestésztát a WMSC mizériával.

    Még egy pénzbirság is hülyén adta volna ki magát, ugyanis ma akarják elfogadni a költségvetési sapkát. Hogy adta volna ki magát, hogy a McLarentől lenyúlnak mondjuk 20-30 millát, amikor azt akarják hogy annyiból egy csapat 1 évig működjön?

    (#40737) frame>24: 3 versenyről felfüggesztés/eltiltás/távolmaradás 12 hónapos próbaidőre felfüggesztve. Olyan, mint pl. 3 hónap szabadságvesztés 12 hónapra felfüggesztve. Vagyis, ha 12 hónapig nem csinálsz galibát, nem mész a dutyiba letölteni azt a 3 hónapot.

    [ Szerkesztve ]

    www.HunnyF1.com

Aktív témák