Hirdetés

Aktív témák

  • sh4d0w

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz #70869248 #37481 üzenetére

    Simán el tudom képzelni, hogy a FIA-nak tele a tudata a McLarennel, gyakorlatilag 2007 márciusa óta annyi rossz fát tettek a tűzre, hogy hűha.

    Jelen esetben abban sem vagyok biztos, amit Whitmarsh állít, nevezetesen hogy nem tudták, hogy a stewardok nem hallották a beszélgetést Hamilton és a box között. A Hamiltonra rászólás meg nekem úgy tűnik, hogy előbb helytelenül értelmezték az SC mögötti haladás szabályait, majd amikor erre rájöttek, elszaladtak Whitinghoz, hogy Trulli szabálytalan volt (erre persze semmi bizonyíték nincs és gyanítom, ha van is, örökre páncélszerkényben marad). Valsz Hamilton és a McLaren megtarthatta volna a pozícióját, ha nem akarják átverni a sportfelügyelőket, hiszen a Toyota nem fellebbezett Trulli büntetése miatt. Ekkor legfeljebb erkölcsi vesztesek lettek volna a wokingiak, lévén gusztustalan dolgot csináltak, de nem akartak becsapni senkit (úgy értem Trullin kívül); most még ezt sem mondhatják el magukról, a sorozat első versenyéről kizáratták magukat, és azt is sejtem, hogy jó sok szimpatizánst (és néhány jövőbeli szponzort) veszítettek.

    Belengették már, hogy még jöhetnek szankciók a hazudozás miatt, szerintem egészen biztosan nem ártana nekik egy kis pihenő (amit már a kémbotrány után meg kellett volna kapniuk). Sajnos pénz beszél, ezért ha kapnak is addicionális büntetést, az megint vmi olyasmi lesz, mint a kémbotrány után: gyakorlatilag egy kis ejnye-bejnye némi pénzmaggal megtámogatva, és ezzel a dolog letudva.

    Henkei: nem tudom, ki fia-borja vagy, de basszál le.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.coreinfinity.tech

Aktív témák