- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Vicces ez az Allianz kárrendezés. Ha jól értelmezem kárszakértő már nem is fog kijönni?
10 képet lehet feltölteni a sérült részről és kérnek ezen kívül minden irányból képet a kocsiról, km óra állásról, papírokat szkennelve.⭐ Stella
-
gabor9991
őstag
válasz radi8tor #38901 üzenetére
Valószínűleg kapsz egy árat ami nem fedezi a szervizben történő javítás költségét teljesen mert avultatás miatt lesz egy 30 százalékos levonás, erre mondasz majd egy nemet, szerzel te egy árajánlatot a javításra amit elküldesz nekik amit ők elfogadnak.
Legjobb ilyenkor számla nélkül egyezségi kárrendezés választani és venni bontott alkatrészt a maradékot meg rákölteni a kocsira.És igen, elképzelhető hogy ezt már csak online intézik gondolom a kárszakértő költsége egy ilyen javítást jelentősen megdrágítana és igazából nem nagyon tudnak képek alapján se mást mondani,.mint ha egy kárszakértő maga csinálja meg a képeket ott a helyszínen helyetted de legalább jó drága a munkadíja.
[ Szerkesztve ]
-
pgemil
aktív tag
Ford Focus 2003/ 1,6 benzines autóhoz, manuális váltóba milyen olajat javasoltok?
(75W-90 /2,2 liter) -
darvinya
titán
Ahhoz képest, hogy túláraztam még mindig a Mondeo-t, hétfőn már jött SMS, hogy érdeklik.
Ma már hívtak.
Viszont mindkettő neppertől jött az érdeklődés.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
zzola
titán
Csütörtökön átvettem a Mondeót (2007-es).
Az alábbi elektromos problémákkal találkoztam:-az első ablaktörlő random megáll, a leggyorsabb fokozatra felkapcsolva töröl, de ha lekapcsolom, akkor abba hagyja. Egy idő után újra működni kezd.
Itt mi lehet a hiba? Motor vagy valami relé?-az első ablakfűtés nem működik. Ha bekapcsolom a dedikált gombbal, a visszajelző led világít.
Itt mi lehet a hiba? Szálszakadás vagy nem kap feszültséget a fűtőszál?-első és hátsó tolatóradar nem működik. Néha, amikor sebességbe teszem az autót (hátra menet), sípol egyet a radar.
Itt mi lehet a hiba? Nincsen bekötve?Az összes biztosítékot átnéztem, de nem találtam hibásat.
köszi ha tudtok segíteni. -
darvinya
titán
Szélvédőt cseréltek, s ha nem látod a pettyeket, ami a fűtőszál van, akkor nincs szélvédő fűtés.
Gondolom automata az ablaktörlő, azaz eső érzékelő, amit rossz ablak üveg miatt hol érzékel valamit, hol nem.
Van egyáltalán hátul érzékelők, s nem sima lökhárítót raktak fel.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
zzola
titán
válasz darvinya #38909 üzenetére
Köszi srácok.
Feltételezem, hogy eső érzékelő van. Ha felkapcsolom egyet az ablaktörlőt, akkor néha töröl, de ha intenzívebb lesz az eső, akkor begyorsul a lapát.
Fény érzékelő is lehet, mert van automata opció a világítás kapcsolónál, az működik is.
A szélvédő gyárinak tűnik, rajta van a FORD embléma.
A lökhárítón elől és hátul rajta vannak az érzékelő karikák.
Hibakód nem lett még olvasva, gondoltam megpróbálom a kereskedővel rendezni. Semmi extrát nem kérek, csak azt, hogy ami benne van az autóban az működjön.
Biztosítékokat, reléket átnéztem, de ettől független lehet hibás bármelyik is.Megpróbálkozom egy szerelőnél. Igazából mindegyik funkcióra szükségem lenne, hamár benne van az autóban.
A használati útmutató német nyelvű, sajnos sokra nem megyek vele...[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ha Bp-i vagy, szívesen kiolvasom neked, van kütyüm
Biztosítékokra sem árt rámérni, azt is ki tudom mérni neked mindkét helyen, mert a motortérben is van bizti. Első ablakfűtést honnan tudod, hogy nem működik? Nem fog az olyan szinten forrósodni, hogy érezhető legyen kézzel. A Focusom is első szélvédő fűtéses de nem érezhető kézzel, viszont már tette a dolgát tavaly télen, szóval tuti működik."The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
zzola
titán
válasz Earl_Muttley #38918 üzenetére
-
őstag
Jaaa, az más, akkor jogos az észrevételed, mert pikk pakk le kellett volna olvadjon
Nagyon szívesen Háát igen, Pécs egy kicsit messzi van, na de ha erre járnál és aktuális jelezd akár itt akár priviben Darvinya mondeoját is kiolvastam még a nyáron valamikor"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
őstag
válasz Earl_Muttley #38918 üzenetére
Ráadásul neked is Mondeod van ha jól látom az összefoglalóban
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
ReFleXx
addikt
X. kerben en is tudok Forscanezni.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
őstag
válasz Earl_Muttley #38925 üzenetére
Én meg a másik irány, M3 és M0, meg belváros is pluszban, szóval fedjük Bp. és vonzáskörzetét
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
7Sony7
addikt
Srácok, ablakmosó tartályhoz hogy lehet hozzáférni? Valami szivárgás lehet, mert nagyon hamar kifogy. C-max.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
válasz gabor9991 #38931 üzenetére
Nem figyeltem még hol szivaroghat, de mindig feltűnően hamar elfogyott, most meg 3 nap alatt üres. Annyit azért nem volt használva. Akkor a kerék felől? Arra gondoltam, hogy ha már látom a tartályt, működtetni kicsit, hátha latszik hogy ereszt valahol. A gumi tömítés az hol van? A szivattyú alatt, vagy mire gondolsz?
Subaruwrc: úgy megtaláltam, köszi, úgy gondoltam, hol tudom kivenni.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
patomi
őstag
[kép] Egy őszinte hirdetés
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
darvinya
titán
válasz patomi #38935 üzenetére
Ha minden kicserélt volna benne, a kasznin kívül, akkor egy új autó lenne, s biztosan 5m-ba fájt volna.
Használt alkatrész meg olyan, mintha nem cserélt volna semmit.
Gondolom egy jó kis TDCI, ami halálán van.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz radi8tor #38940 üzenetére
Új autók 5 évre vannak, utána már…
De majd jönnek…Máris anevemearl
MÁS:
A vezető ülés mőgé ülve vettem észre, hogy középen a hajlított vas mozgatható.
Ez lenne a deréktámasz fogadkerék probléma?
Mennyire macerás kicserélni?
Csak bontóból lehet megvenni?[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
molnarpeter
nagyúr
válasz radi8tor #38940 üzenetére
Turbó feltűnően plusz alkatrész, tehát egy dologgal több romolhat el. Azt bezzeg nem nézi senki, milyen rövid egy mai benzines dugattyú szoknyája, meg hány km-t bír egy dugó dízelben pl 2.0 TDCI (DW10) vagy 20 éves motor, szvsz ott már kicsi az esély, hogy nagyon el tudják rontani hirtelen, de régi benzines a sok gramm spórolás miatt már lassan egyáltalán nincs
[ Szerkesztve ]
-
Oryctolagus
tag
Sziasztok!
Ez kerdes olyan lesz mintha egy boyracer tette volna fel de a kivancsisagom felulkerkedett!
Van egy Ford Focus MK3 2011 1.6 Ti-Vct 103Le kombi autom.Ugy erzem jol jonne nemi plusz Le.
Egybol arra gondoltam hogy nem lehetne tobb Le-t ebbol a motorbol kihozni?
Legjobb tudomasom szerint ez a motor tobb Le-t is tud a korabbi MK2 Focusban.
Van koztetek olyan akinek lenne megoszthato tapasztalata?
Koszonom!Per aspera ad astra.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Oryctolagus #38946 üzenetére
86-125 lóerő között voltak mk3-ban, keress egy Fordos csipszesembert. Ha alkatrész különbségeket keresnél, nézegess 7zap katalógust, fejből passz, saccra ugyanaz mind.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
subaruwrc fórumtárs náluk volt: [link]
De ő azért biztos ami biztos katalizátort (és talán légszűrőt is) cserélt a kocsin.⭐ Stella
-
troll81
addikt
Szia nekem az Mk1 focus kombi az jól vette a csipszet.
Plusz 10 15 PS t tudnak optimalizálni.a fogyasztás és a gazreakcio javult.
Ha biztos a hely vágj bele nyugodtan. -
subaruwrc
félisten
itt a konkrét kalkuláció a tiédre.
tudom őket ajánlani.ja enyém kicsit speckóbb eset mert nem a gyári állapotú gépet vittem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DIGI internet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyomtató topik
- Dell asztali gépek