Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    válasz DeFranco #1367 üzenetére

    :R

    Nem titok 930000-ért vettem. Lehet egy kicsit sokért, de 4 hétig jártam az országot HAHU alapján és megnéztem vagy 50 Focust és egyik se volt ilyen jó állapotban. /ajtók alja rozsdás, kiszakadt ülések és hasonló finomságok/
    A poén, hogy helyben találtam ezt /szegeden/, de legalább volt viszonyítási alapom. A szerelőm 20 éve fejleszti a szervizparkját. Teljességgel megbízom benne. Mondtam neki, hogy nem számít, ha cserélni kell. Ő se a pénze ellensége, de azt mondta, hogy nem kell cserélni. Gondolom van rutinja, hogy mit kell néznie. Annyit hozzáteszek évi 5-6 ezer km-ert használom, tehát hamarabb jár le az időintervallum, mint az előírt 70000 km. A Fabiámat 21000km-el vettem 2007-ben és most 74000-el adtam el. Ettől függetlenül beüthet a baj. :)

    Ford márkakereskedéstől vettem. /Ford Hovány/ Bizományban volt az autó. Az eladó külföldre költözik és felszámol mindent. Ezt mondták legalább is. Én vagyok a 3-ik tulaja. Az első tulaj egy Dr. házaspár volt. Benne van a szervizkönyvben. A második tulaja meg nagyon ápolta és rendben tartotta. A kép lehet nem adja vissza, de tényleg hibátlan. Persze apró hajszálkarcok vannak, de egy 12 éves autónál ez nem is csoda. A motor hangja is szép nem zörög nem csörög a kipufogóból se jön semmilyen színű füst. ja a kipufogó is cserélve lett Paragira, de szép szolid hangja van.

    Na, akkor az ablaktörlőt meg kell nézetnem. Lehet a kar rossz vagy relé?

    Atlantis

    :R

    [ Szerkesztve ]

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák