- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ufonauta
aktív tag
Sziasztok!
Újabb nem olyan nagy gondom volna az intenso 128gb 2 5 sata3 top ssd-mel. Egy hete használom már és azonkívül, hogy a gép csak SATA2-ben hajtja semmi gondom vele. De eddig nem találtam olyan progit, ami frankón kiírja az összes írt adatmennyiséget.Természetesen ezt: SSD-hez hasznos programok - nagy lista már átböngésztem, de a HD Sentinel-en kívül eddig még semelyikben sem sikerült megjeleníteni. A gyáró AHCI drivere helyett a Win 8.1 saját AHCI driverével sem. A HD Sentinel meg ha jól látom az éppen a bekapcsolás óta írt/olvasott adatmennyiséget jelzi, illetve a feltelepítése óta írt/olvasott-at is. De gondolom, ez egy esetleges win reinstall esetén törlődik. Nincs valami szuperprogi, ami konkrétan ki tudja ezt jelezni? A másik lehet, hogy már ezerszer felvetődött kérdés, de így megfogalmazva még sehol sem láttam leírva, hogy az SSD élettartam szempontjából csak az írt adatmennyiség számít, avagy össze kell adni az írt/olvasott adatmennyiséget?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest