Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F34R

    nagyúr

    Vegre letudtam a hetvegi "szupermuvi" adagomat.

    The Dark Knight Rises

    A befejezo resz jo volt , volt hagynivalo a szineszek karakteratelesevel de annyira magaval ragadott az osszkep , hogy nem torodtem a reszletek elemzesevel.
    Bane hangja erdekes volt , valahogy en nem erre szamitottam igy az egesz lenyet atjarta, es nekem egyaltalan nem a brutalis allat bunozo jut eszembe rola. A befejezo kepkockakban jo elhintettek a morzsat ami egy uj trilogia kezdetehez is vezethet.

    Koszi Nolan 8/10

    Looper

    Annak ellenere hogy felig meddig sci-fi volt nem teljesen ereztem at, Willis meg mindig jo szinesz es sokat adott ehhez a filmhez is. Ugy a kozepe tajan a torteneseknek kicsit cammogosnak tartottam es reszemrol inkabb egy jol sikerult akcio mintsem a feltuntetett kategorikus darab. Nem sok jo filmet lattam mostanaban ezer kap tolem egy ....

    7/10-t

    Lawless

    Igen ez kellett mint egy falat kenyer , itt is becsapodott Hardy is remekul jatszotta a szerepet.
    Shia Labeouf pfff en meg mindig nem sokra tartom ezt a szineszt (a Transformers tusket szurt a szemembe ) es hat itt sem eroltette meg magat, a masodik szakasznal volt eroteljesebb a szemelyisege es a vegere teljesen kibontakozott. A tortenet es helyszin is csodalatos.

    7/10

    -----------------------------------------------

    Bar nem teljesen kapcsolodik ide, de egy ropke hirt olvasvan kavarog a gyomron , igen a Transformers 4 szereplogarda vallogatasanak pletykai roppentek fel.
    [link]

    megertem en hogy a tini kozonseg fontos mert akkor tobb lesz a jegyeladas stb, de egy nyalas hulladekot ahol pisis a szereplogarda csak meggyalazzak az amugysem tokeletes elozo trilogiat. nah en ebbol nem kerek :W

    Es egy kissebb trailert is betolok Project X reloaded kicsit mas kontosben.

Új hozzászólás Aktív témák