Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • callmeakos

    veterán

    Rogue One

    5 perccel a vége után azt tudom mondani hogy tetszett, de összességében a Force Awakens jobban bejött. Nekem a film nagyrésze nem telt túl érdekfeszítően. Volt 1-1 jelenet (mondjuk mikornelőször használják a Halálcsillagot), de úgy nah, vártam mire sorrakerül a terv ellopása. A vége viszont pusztított, az utolsó jelenetre csak tátva maradt a szám. Mertem remélni hogy ez lesz a végkimenetele, de álmondi se mertem hogy meg is lépik. Az, meg amit Vader leművelt, az meg csak hab volt a tortán. Attól majdhogynem' összecsináltam magam.

    Továbba tetszett az is hogy nagyon sok régi karaktert viszont láthattunk úgy, ahogyan kinéztek a negyedik részben, ami így 40 év után nem semmi. Látszik hogy lehet jóra is használni a CGI-t, nemcsak az agyatlan rombolásra (tanulhatnál bazdmeg Bay). Az is tetszett ahogyan mutatták az arányokat. Hogy mekkora is egy csillagromboló, hogy mekkora a Halálcsillag ha előtte krúzol néhány csillagromboló.

    A főszereplők is tetszettek, ha másra nem is volt jó a játékidő nagy része, legalább arra jó volt hogy megkedveltesse a nézővel őket emiatt különösen durva hogy a végére mind elhullott.

    Szóval na, tetszett. Edwards meg az újraforgatások miatt féltem hogy gané lesz, de nem lett. Ha a többi spinoff is ilyen lesz, azzal én kileszek békülve.

    7,5/10

    [ Szerkesztve ]

    All→M8

Új hozzászólás Aktív témák