Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spiky03

    veterán

    válasz gyuromoj #60474 üzenetére

    Otthonnézősnek jó lesz. :) A CGI valóban fura de a filmre biztos javítanak rajta.
    A csaj jó volt benne legalább. :C

    Én ma ezeket a filmeket daráltam le így táppénzen. :)

    Szemtől szemben
    Régi klasszikus, talán eddig csak egyszer láttam még VHS-en ha jól emlékszem. :D Most újranéztem eredeti nyelven, tetszett így is, megdolgoztatta a rendszert a nagy lövöldözés. Mondjuk nekem kicsit hosszúnak tűnt, de jó volt ez a rablós-rendőrős film.

    Behálózva
    Lassú film volt, egyszer meglehet nézni. Nekem semmi extra.

    Whiplash
    Nah ez valóban egy komoly film. Tetszett az elejétől a végéig. Igaz nem ragadtam annyira a képernyőre, mint a Birdman-nél, de ott ez az egyedi operatőri munkának köszönhető.
    Mr Fantasztik jól hozta a kis 19 éves dobolni szerető srácot, J.K. Simmons-ról meg ne is beszéljünk. Oscart neki. :) Nagyon durva volt, én is berezeltem tőle, amikor a próbák voltak.
    A vége meg tényleg mindent vitt, mondjuk várható volt, hogy az lesz.
    Itt arra gondolok, hogy nem megy haza a csávó, hanem megmutatja neki, hogy milyen jól tud dobolni. Arra viszont nem számítottam, hogy először megszívatja és nem kap kottát, az is kemény volt.
    Egy szó, mint száz, aki nem látta még akkor hajrá, nézze meg, és még a zenék is jók benne!

    Majd jött egy kis agyatlan kikapcsolódás. Ezt is még régebben láttam magyarul, most megnéztem eredetiben. Ez is rendszer tesztelő film. :D
    Vesztesek bosszúja
    Chris Evans elmondhatja magáról, hogy 3 képregény feldolgozásban is játszott. :D Jól hozza itt a laza figurát, az akciók jók, még ha a végén kicsit gyenge is lett a CGI, de annyi baj legyen, jók benne a dumák meg a szereplők. A fő gonosz meg nagyon laza benne. :DDD :C

    SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal

Új hozzászólás Aktív témák