Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geffry

    aktív tag

    válasz Vikthor #55673 üzenetére

    Terminator 5 vagy Genesys mert nem is 5... zavaros ez a számozunk aztán mégsem de most nem ez a lényeg.

    Előszöris leszögezném hogy nagy rajongója vagyok a filmeknek és szvsz a T2 minden idők talán legjobb akciófilme és egyben a folytatások királya. (hisz tudjiuk hogy legtöbbször a második rész már nem annyira jó...) És igen, talán ott be kellett volna fejezni ahol a hüvelykujj eltűnt.

    Ettől függetlenül a harmadik rész szerintem... és most kövezzetek meg ha akartok... de nem olyan rossz. A többség szerint a nagy hibája az, hogy szinte lemásolja a T2 -t, erősebb főgonosszal és modernebb közegben.
    Nekem ami nagyon szúrja benne a szemem az az hogy a T2 hermetikusan lezárt sztoriját egy félperces dialógussal bekukázzák és ezzel a csalással validálják a film létezését. Tehát ha folytatásként nem is annyira, de mint akciófilm... szerintem megállja a helyét. Lásd a darus jelenet.

    A negyedik részt én is, mint sokan, vegyes érzelmekkel vártam, de kellemeset csalódtam. Furcsa volt, de legalább egy új irányba vitte a mostanra kialakult franchise-t.

    És akkor a lényeg, az új Terminator. Nos.. két dolgot tudok elképzelni:

    a "jobbik" variáció:
    egyfajta tribute és egyben újra megálmodása a Terminator 1-nek, bár ezt kétségbevonja az hogy a szereplők tudnak a T1 eseményeiről a trailer alapján... Nem gondolom hogy szükség volna arra hogy újragondolják vagy akárcsak feldolgozzák az első részt, de ha erre van pénzük, ám legyen.

    a valószínűleg rosszabbik:
    - Lesz még legalább két új rész az elkövetkező 5-6éven belül és ehhez kellett újraindítani a sorozatot amihez, az egész eddigi eseményszállat felborítják a központi elemmel, az időutazással.

    Ezutóbbi esetben viszont egy sötét jövőt látok magunk előtt. Amelyik filmben csak tudják, ki fogják ezt használni. Nem akarok ötleteket adni de már most rettegek hogy a másik 80as évekbeli kedvencemnek is kijön egy remake-je... Mintha Marty Mcfly-nak nem lenne így is elég baja...

    Ijk: Előszöris:

    Aztán: Tény hogy kiörgedett, de én megértem. Nem akar feledésbe merülni, viszont ennél jobb szerepeket már úgysem fog kapni.
    De ez nem is jó magyarázat. Ott az Expendables sorozat. Nem tudom ki hogy van vele, de ha az agyatok a ruhatárban hagyjátok, akkor egész stabil 80as évekbeli macsó filmek. Ha pedig mégis gondolkoztok rajta egy keveset, akkor talán valami háttérüzenetet is láttok benne. Nem veszi magát komolyan de közli hogy van létjogosultsága, illetve azt is belátja hogy nem maradhatnak itt örökre, át kell adják a helyüket a fiatalabbaknak.
    Kissé elkanyarodtam, de csak azt akartam mondani hogy ezeknek a "kövületeknek" még egy kis hely maradt a nap alatt, még ha néha röhelyes is az eredmény. Szerintem ezzel ők maguk is tisztában vannak és én néha azt veszem észre hogy ők nosztalgiáznak ezekkel a filmekkel. Ezt pedig nem tudom elítélni.

    [ Szerkesztve ]

    A PH-n mindenki mindig jobban tudja. Fél óra Google keresés után...

Új hozzászólás Aktív témák