Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    nightcrawler (2014)

    [SPOILER]
    mi a túró van holivúddal???
    ez már a harmadik film tőlük rövid időn belül, ami tetszik, sőt, nagyon tetszik :DDD
    de tényleg, ez egy piszok jó film, beteg, gyllenhaalról pedig kiderül, hogy veszettül jó színész. az end of watch sem volt olyan rossz filmje, de úgy érzem, hogy most kapott végre egy felnőtt, olyan szerepet, amivel valóban kitud törni a másodvonalas színészek közül. megdöbbentően jól adja el a teljesen beteg, magát autodidakta módon önképző, gátlástalan, a sikerért mindenen és mindenkin átgázoló pszichopata állatot, a pitiáner tolvajból átvedlett botrányfilmessé válás útján.
    és persze megtalálja zsák a foltját russo személyében, mert, hogy nem csak ő ilyen beteg, de a film nem russora koncentrál, inkább ezzel azt igyekszik megmutatni, hogy az ilyen emberekből nem egy van... és tényleg, baszki, ilyen emberek valóban az utcán vannak, közöttünk élnek, kelnek, járnak, esznek..
    a végén azért bazmegoltunk egyet, nem lövöm le a poént, de az ott valóban az anyázós kategória erősen.
    gyllenhaalnak vannak olyan részei a filmben, ami vágás nélküli monológja, hogy ezt így csinálni, fejből bebiflázni... tiszta junkie arca van hozzá, nem tudom, hogy mennyit kellett fogynia ehhez a szerephez, hogy így nézzen ki, de az biztos, hogy nem komplett, legalábbis a karaktere..
    szuper.
    ja meg ez is egy akkora dodge reklám, hogy csak úgy fűstöl (a hátsó gumi), de végre nem valami német szeméttel rohangálnak a filmben, hanem dögös v8-cal :)

    [/SPOILER]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák