Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    veterán

    I'm back! Hogy stílszerű legyek :DDD

    Wááá, ez a mozi beszarás volt. Na mondom: ez így 8 pont. A végeredményben benne van a -2 pont a mocsok-szar-csapnivaló-fos-nevetséges szinkronért is.

    Aki megérti megérti, aki nem az nem is fogja, Integra asszem benne lesz. Eljutottam arra a pontra, hogy nem vagyok hajlandó szinkronos filmet nézni. Egy Adam Sandler+Jennifer Aniston film oké, egy Shrek és Verdák oké, és finito, kaputt, ennyi. A következő ilyet inkább nézem original, úgy, hogy nem értem esetleg 40-50%-át akár, de ez nekem nem kell. Ha fele annyi lenne a jegy, akkor se. Az elején gondoltam rá, hogy nem nézem így meg a filmet, ki akartam menni. Kicsit rádobott, hogy előtte 2 órával fejeztem be az elsőt, eredeti nyelven.

    Na de a film. Kezdjük ott, hogy a film utolsó fél órájában ketté szakadt a vászon, és elfüstölt a vetítőgép. Ennek az volt az oka, hogy nem bírták el egyszerre, egymást mellett állva Stallone-t, Schwarzenegger-t és Willis-t.

    Dióhéjban: sztori zérónulla, CGI elfogadható, de sokszor láthatóan cheap. Mi van? Szereplőgárda! :D Elment rá az összes pénz, látszik. Részemről? Megérte. Kicsit kevesebb az akció, itt nem 80% hanem mondjuk 69%, nem vészes a diffi. A "boss-fight"-ok nagyon zúzdák voltak. Voltak full elcsépelt, erőltetett, mégis hatalmas zsírkirály poénok, meg darálás. Akinek tetszeni fog, annak nagyon, aki szereti a nagyokat, valószínűleg annak is, aki az egyet se komázta, az itt hagyja abba az olvasást, és a trailert se nézze meg, felesleges.

    spoiler

    Van Damme már csak CGI-vel tud pörgőrúgást, ez tény :DDD Schwarzi egy az egybe úgy darált, mintha Terminátor lenne, az pedig, hogy Chuck Norrist az újabban kialakult poénjaival együtt dobták be a filmbe, annyira gagyi és mégis annyira k*rvajó, el se hiszem :D

    Konklúzió: Mennyetek moziba, angolul!

    Ja, és ha lesz 1080p, akkor: Expendables 2 - 10/10!

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák