Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • J0shu4M1ll3r

    senior tag

    válasz Bad Pritt #39447 üzenetére

    Elvileg fél-ember.
    Hát Thanos az Infinity Gem-eket akarja megszerezni, és az Infinity Kesztyűt, amibe ha beleteszi a gemeket, az összes tulajdonsággal rendelkezik, és kb giga mega lesz.

    A Paramount inkább már csak segéd stúdióként van jelen, pl Bosszúállók, de pl Thor 2 és Kapitány 2-nél már ott sincsenek. A kiépített háttér meg nem sokat számít, mivel a régi filmek gyártásában is ott volt a Marvel Ent. amit megvett a Disney, és kb annyit tehet a Paramount, hogy a készleten lévő filmeket kisöpri (pl. dvd), de már újat nem gyárthat, mert azt már a Disney dolga.

    Star Wars:
    hát majd meglátjuk... :)

    Meg mondjuk sokszor nem az a stúdió a gyártó, pl aki nagyobb, vagy aki logikusan lenne, mert általában ha több stúdió összeáll, akkor szerződést kötnek, hogy pl a jövőben gyártanak 4 filmet, akkor 2 az egyik, 2 a másik stúdióé, mind forgalmazásilag, mind megjelölésben, de persze a másik stúdió is kap részesedést, és az elkészítésben is szerepet vállal.

    [ Szerkesztve ]

    "There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

Új hozzászólás Aktív témák