Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz Huma #33406 üzenetére

    Biztosan más nyelven írtam le, hogy volt már szerencsétlenségem találkozni pedofilekkel illetőleg annak kikiáltott személyekkel, ahol bizony később kiderült, hogy pl. így akartak bosszút állni rajta.Ha ez nem tapasztalat, akkor nem tudom mi az.
    Ez a film arról szól, hogy ha egy gyerek fingik egyet, akkor mindenki aláfekszik, mert ez csak természetes, hogy egy gyermek mindig objektív szemüvegen keresztül nézi a világot.Ha nekem azt mondja majd a gyermekem, hogy mumus van az ágya alatt, ott aprítom majd fel az egészet szecskává, mert hát ezt mondta, ez így van és kész, sőt utána kussoltatom, ne beszéljen róla, mert ez annyira szörnyű trauma.
    Ha az én gyerekemnek problémája van, akkor beszéltetem, próbálom megérteni, pszichológushoz viszem, de nem kussoltatom.Vagy ha azt akarta bemutatni a film, hogy a vadászok alapvetően egyszerű ösztönlények , akik képtelenek a deduktív gondolkodásra, mert a fegyver mint fétis blokkolja az agyukat, akkor oké.
    Nekem nem a film témájával volt gondom hanem azzal, hogy el akarják velem hitetni, miszerint vannak ilyen degenerált helyek a svédeknél, miközben még itthon sem találkoztam ilyennel egy fél megyényi területen, ami bár nem mérvadó, de azért csak nem olyan mutatókkal rendelkezünk, mint ott fent északon.
    Ha egy adott közösségben csak kretének élnek, oké, elfogadom a filmben vázoltakat.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák