Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HuMarc

    addikt

    válasz Tibiajax #30394 üzenetére

    Az, ami nem olyan, mint amilyen a te gyerekkorodban volt, az egyből szar, és hogy is képzelik a mai fiatalok, hogy más divat szerint öltözködnek, mint ami akkor volt? :U

    Rengeteg dologban nem követem a kortársaim gondolkodását/viselkedését, frászt kapok a divattól, és nem vagyok hajlandó sárga vagy piros csőnadrágot felvenni, de történetesen elég sok időt töltök gép előtt. Mert engem ez érdekel. Nyilván, aki a Fészbukkon lóg, annak a számítógép az esetek nagy részében az, mint anno a telefon volt az akkori fiatalságnak: kommunikációs eszköz. És igen, a chatelés eléggé személytelen, hisz nincsen nonverbális kommunikáció. De amikor megjelent a telefon, akkor pl. sértésnek számított valakit felhívni telefonon anélkül, hogy erről előtte ne tájékoztattad volna ezen szándékodról. És ez a 60-as, 70-es években már régen nem volt így. Jé, az, amit te úgy írsz le, hogy normális, valakinek az is abnormális volt.

    Miért baj, hogy vannak olyan szavaink, amelyek pár tíz éve még nem léteztek? :F Ezt végképp nem értem. Na meg sok-sok ilyen szó nem is mostanában, hanem a 90-es években jött be. Pl. sms, vagy a wifi, a mobil szintén. Akkor mi olyan hihetetlenül más a mostani generációban, ami miatt ez már nagyon tré?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák