Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Prisoners: Pont azt kaptam amit vártam egy ~150 perces filmtől. Krimi, dráma, thriller felsőfokon.

    Hugh Jackman és Jake Gyllenhaal karaktere végigvisz a filmen, sztem nagyon meggyőző és élethű alakítással.
    Nyomasztó és izgalmas, mégsem kell az embernek kapkodnia a fejét, mert van idő feldolgozni a történteket és épp ez a lényege, mivel sztem ezt is akarták elérni, hogy lekössék az ember gondolatait és arra ösztönözzenek minket hogy a bemutatott karakterek által folyamatosan próbáljuk megfejteni a bűnügyet.
    Időről időre már azt hinnénk hogy most már sejtjük mi lesz, de mindig befut egy újabb szál...

    Paul Dano alakítása nagyon hiteles, bár eddig nem ismertem őt mégis azt gondolom hogy nagyon tehetséges. Az ő karakterének és színészi teljesítményének nagy szerepe van abban, hogy a nézőkben milyen érzéseket vált ki a film. (gyűlölet, szánalom, sajnálat, kétségek)

    Én úgy vettem észre hogy minden karakternek fellelhető a múltja ami részben magyarázza a stílusukat, életmódjukat, ami hiába különböző, mégis sok azonosságot lehet felfedezni a jellemek között.

    Spoiler nélkül nem tudok sokkal többet írni róla. Kedvcsinálónak szánom ezt a hsz-t. Összefoglalva, sztem minden benne volt ami egy ilyen filmbe kell, talán 1 klisés történés van benne de nem írom le mert lehet másnak nem lenne feltűnő.
    Az én agyam le volt foglalva a végéig, és utána is új gondoltokat ébresztett bennem a film, mondhatni még a vége után jó fél órával is a hatása alatt voltam, bár volt egy pár perc ahol fárasztott a tanácstalanság.

    Egy szónak is száz a vége... 10/9 Ilyen jó filmet 690-ért vétek kihagyni. :)

    Szerk. Azért csak 9, mert volt az az enyhén klisés jelenet, és mert helyenként pontatlan volt a szinkron.

    [ Szerkesztve ]

    ️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️

Új hozzászólás Aktív témák