-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Nem tudom volt-e már:
Híres filmjelenetek gyerekkönyv illusztrációként2. 4. 5. melyik film ?
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
k!nG
aktív tag
válasz Pikkolo^^ #24753 üzenetére
Parancsolj, ennel jobban meg en sem tudnam osszefoglalni.
https://www.behance.net/vargadom
-
TommyGun
őstag
válasz somasz #24757 üzenetére
Baze az tényleg a Bárányok hallgatnak, a többi nekem ment
A 2001 mennyire találó, zsír cucc.Ami mostanában a C.Atlas kivételével nagyon megfogott az a Pi Élete.
Zseniális cucc, mindig is hadilábon álltam a vallással, de ez nagyon megérintett.[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
ben11
őstag
Ez nekem új..
-
freemanone
addikt
francot, az első részből készült a South Park paródia... egyébként iszonyat beteg az a film.... kell hozá egy fajta aberráltság, hogy valaki elejétől a végéig meg bírja nézni, arról már nem is beszélve, hogy "élvezze is".
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz freemanone #24767 üzenetére
kell hozá egy fajta aberráltság, hogy valaki elejétől a végéig meg bírja nézni, arról már nem is beszélve, hogy "élvezze is".
Jelen !
-
freemanone
addikt
válasz cyberkind #24768 üzenetére
azt sejtettem, láttam, hogy Te akarod a 3. részt még moziba is. Az első részt vártam, mert a trailer eléggé beindította a képzeletemet, de valahogy teljesen mást képzeltem el, mint amit kaptam és maximum egy erős 3/10-et adnék rá. Az utolsó fél órát már csak 4x gyorsítással végigpörgettem, mondanivalója amúgy sem igazán volt számomra. Ettől függetlenül van nem egy haverom aki osztja az álláspontodat, csakhát ez eléggé réteg film.
(#24770) rjg: South Park-ból gyakorlatilag szinte minden epizód egy már leforgatott filmből, vagy valós eseményből készült. Sőt lehet, hogy mind, de ezt nem merem biztosra állítani. Ugyan láttam minden részt nagyon sokszor, de mivel 237 rész jött már ki nem könnyű mindre emlékezni.
[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
válasz freemanone #24767 üzenetére
Akkor sorry, fel sem merült bennem, hogy ezt az SP epizódot egy leforgatott "filmből" készítették, ami ráadásul 4,6 -os értékelést kapott. Ezek után, lehet, hogy megnézem ezt a műremeket.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Jhonny06
veterán
Én is ezt mondtam még korábban, amikor kijött a 2. rész, le is lettem baszva, hogy márpedig ebbe mennyi kemény munka van, aha. Mondjuk ekkora karokat be se tudsz hajlítani annyira, hogy beadd magadnak a szurit, tehát tényleg nem lehet egyszerű.
Főleg Stallone-n látszik, hogy majdnem szétszakadnak az erei, azért ilyen úton nem nagy kaland így (mellesleg undorító, tehát nem tudom mit akartok ezzel az 'így kinézni' dologgal állandóan) kinézni akárhány évesen.. csak pénz kell hozzá meg valaki hozzáértő.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Jhonny06 #24778 üzenetére
Nézd, pont az a közönség van megcélozva ezzel a filmel, akiknek értelmiségi szintje annyi, hogy elhiggyék ezt kemény munkával érték el.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Pikkolo^^ #24782 üzenetére
Á nem komoly. Csak méres vagyok rájuk mert kinyírták JCVD-ot Nem volt reális a film, mert JC egyedül szétb@szta volta őket Chuck Norriszostul mindenestül
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hoffman_
nagyúr
válasz Jhonny06 #24778 üzenetére
azért én nem fikáznám őket. továbbra is az a krva határozott véleményem, hogy ha majd valaki utánuk csinálja, akkor szólhat, addig egy büdös szóval ne merje illetni őket negatív irányban. lassan 20 éves sportolok(tény, hogy nem testépítés), van némi fogalmam az izomépítésről és izomműködésről, amit stallone megcsinál 65(67) évesen, szerek-szarok ide, vagy oda, bármelyik fitt 20-30 éves megirigyelhetné, nagy összegben fogadni mernék, hogy egyik topiclakó se tudná utánacsinálni.
a 24-másodperces gibson egy másik kérdés, ő tényleg gyorsan robbant, és sose volt előtte kipattintva. viszont stallone és schwarzi mindig is bitangok voltak, ne képzelje senki, hogy 3 szuri és napi 1 óra edzés után majd így fog rohangálni pár hónap alatt, vagy akár év alatt. schwarzi a saját testsúylos edzés egyik ha nem is úttörője, de nagy híve volt évtizedekkel ezelőtt, nem keveset tett le az asztalra.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
gyuromoj
veterán
A Nymphomaniac legújabb teasere
A Fast & Furious 7-ben is gyűlnek
Ford & Schwarzenegger
Ass Backwards-előzetes
Johnsonra sebeket pakolnak
Push előzetes
Sorozat lesz a Feltámad a vadnyugatból
Palo Alto előzetes
Az éhezők viadala: Futótűz - Banner
Hivatalos: Bradley Cooper szólaltatja meg Rocket Raccoon-t
Fontos szerepet kaphat a kukorica az Interstellarban
Chris Pratt: „A Galaxis Őrzői lesz a 21. század Aranypolgára”
Batman vs. Superman - Morgan Freeman benne lesz?
Assassin's Creed mozi - Rajongói poszter
Készül A Skorpiókirály 4
Star Was VII - Újabb szereplőket pletykálnak
Szemfényvesztők 2 - A rendező is visszatérPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #24795 üzenetére
én még a 6-ot se láttam, idővel...
de Tony Jaa jöhet kétpofára, imádom azt a csókát, amiket leművel, áh...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
válasz TazLeacher #24789 üzenetére
Csak nagyobb? Dehogyis, sokkal jobban fogod bírni a terhelést és az edzések után is hamarabb regenerálódsz - ergo gyorsabban fejlődsz. A kemény munka az egyik fele, a másik meg az adottság és a cucc, ami lehetővé teszi az egészet, ill. az ilyen eredményhez kell is. (Persze ők nyilván orvosi háttérrel csinálják.)
Amúgy hiába a nagy kar, a potrohos Gibson nekem nem tetszik - régen kisebb volt, de sokkal jobban nézett ki. Lehet, a szög sem szerencsés, majd a filmben úgyis kiderül. Arnold viszont öregen is vadállat.
-
BITBOYS
addikt
Egy hónap és elsodor a Gravitáció..eddig egész jó kritikát kapott.
-
LOTR
addikt
válasz gyuromoj #24791 üzenetére
nem tudom ki látta a Citizen Kane - Aranypolgár (1941) c. filmet, de sok film közül ez azon kevesek egyike, amiről nem értem, hogy miért mondják olyan jónak... sőt
bár lehet, hogy, ahhoz képest, hogy több, mint 70 éve készült, abban a korban meghatározónak számítottOne Ring to rule them all
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest