Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz Integra #20554 üzenetére

    uram, csak nem tegnap nézte? lehet, hogy egy teremben voltunk pont? :)

    *** spoileres ***

    Fast & Furious 6
    mom, ov

    én elfogult vagyok a szériával, ez az a fajta film, aminél tudod, hogy orbitális baromság az akciójelenet, de mégis várod, és amikor megcsinálják, akkor ujjongsz egyet magadban, hogy de király csávók :D (az az autópályás Letty-ért átugrós rész, hát az krvanagy, én imádom, hogy vin kemény, de itt túllépett önmagán, szupermen lett :DDD ) a film nekem hozta amit vártam, de közel sem a legerősebb rész. a fast five volt a legjobb idáig, utána a 4, aztán az első és ez. a végén a betét ugye megalapozta a 7-et, de én tudtam is, hogy ez benne lesz, valahol olvastam már a neten véletlenül. ami jó volt, hogy a tokyo drfit végéhez egész ügyesen hozzácsatolták, most össze van fűzve korrektül a széria. remélem a 7 nem lesz rosszabb, és akkor nem lehet baj.

    ami nagyon bosszant: 1. statham lesz a főgonosz. ez para, mert statham állat, őt nem lehet csak úgy lezúzni, mint a noname senkiket, egy braga-t, egy shaw-t. statham, az statham :DDD szóval valamit ügyesen kell majd villantaniuk. a 2. bibi: hogy megölték Han-t és Gisele-t, pedig ők voltak a kedvenc párom, ezen tökre kibuktam...

    roman pierce karaktere meg valami elb*szott jó, azon a hülye fekán végigröhögöd a filmet. mindig is megvolt ez a szerepe, de most gyúrtak rá a legjobban, és tej-zsel pariban pedig megállíthatatlanok, nagy okosság volt ezt így megírni. a shaw féle bandában volt pár felesleges karakter, akiket nem is értem minek kellett belerakni, totál meaningless volt. a titánok harca itt is megvolt, de a fast five féle hobbs - toretto azért überelhetetlen.

    a többi rendben, helyek, zenék, karakterek, kocsik, minden a megszokott. Integra frankón leírta, hogy mit lehet várni, én annyit teszek hozzá ugye, hogy szerintem nem a legjobb részük. de amúgy nagy királyság, meg kell nézni.

    8/10

    ui.:

    az, hogy csak original version volt, az cinkes, azért sok minden nem hallok ki. de nyilván ezt a filmet pláne nem nézzük magyarul.

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák