Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz oxox #18572 üzenetére

    Egy ideje már olvasom a vitát, de most bele kell szóljak, mert van benne két bődületes baromság (bocsánat, de nem tudom máshogy írni, mert az):

    Egy avatár szintű film mellett természetese ZS kategória lenne, ahogy az Alien első három része is, vagy ahogy az említett Warlords of Atlantis is.

    Az, hogy bizonyos látványelemek, technikai megvalósítások nem a mai kornak megfelelőek, nem attól lesz zs kategória. Hanem attól, hogy az együgyű sztori mellé gyenge színészi játék, és gagyi megvalósítás párosul. Magában az, hogy valami nem mutatott túl a korán, még 20-30 év távlatából sem elég ahhoz, hogy "zs" kategóriához hasonlítsd. Az meg, hogy egy Connan filmet egy Taxisofőr-höz vagy egy Száll a kakukk fészkére -hez hasonlítasz...komolyan úgy gondolod, hogy ezek a filmek lényegében egy kategóriába sorolhatók egy Connannal?

    Egy fiatalt sem lehetne az érveid alapján meggyőzni, hogy Mozart jó volt...annyi nem elég, hogy azt mondod maradandót alkotott...

    Ez meg aztán mindennek a teteje...de komolyan...Mozart nem csak jó volt, hanem még ma is jó. Kimondottan nem kedvelem a klasszikus zenét - kivéve egy két esetet - de ettől függetlenül nem vitatom ezt a tényt. De, ha már ilyen hülyeségeket hordasz össze, támaszd már légyszíves alá ezen állításod, vagyis, hogy miben maradnak el Mozart művei a mai kor szellemében készült klasszikus zenei állításoktól.

    Megint csak: nem attól lesz valami nem jó, vagy nem maradandó, hogy bizonyos embereknek nem tetszik... :W

Új hozzászólás Aktív témák