Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HuMarc

    addikt

    válasz Integra #18526 üzenetére

    Most komolyan rám akarjátok fogni, hogy nem tetszett a film? Lehet, hogy így van, de akkor hogy lehet, hogy a Star Wars tetszett? ;] Más filmre sajnos nem emlékszem, ami akkor körül van, és láttam volna.

    "fiatal vagy, ne fikázz olyan filmet, amivel nem nőttél fel.. "

    Ez azt jelenti, hogy csak olyan filmről írjak kritikát, ami meghatározta a gyerekkoromat? :U Tehát ha leülök egy film elé, akkor nem lehet róla véleményem, mert nem azon nőttem fel? Tudom, hogy ez teljesen szubjektív, így nem fogom még egyszer felsorolni azt, ami a technikai oldalon kívül nem tetszett a Conanban. De most komolyan, próbáld meg a nosztalgia rózsaszín köde nélkül megnézni a Conan-t és utána mondd, hogy igazam van-e.

    @madgie (#18530): Amerikai képregényt? Van egy nagyon kedvenc képregényem, a Kalyber Joe! Mindenkinek ajánlom, én imádom. Vagy az X-Emböröket? Vagy Tomstert? Amerikai képregények tekintetében egyszer nyertem egy 2005-ös Pókembert, és ez egy nyálas giccsben úszó sz@r volt. A Punishert ismerem, játszottam a játékkal, de a képregényt nem olvastam. A Sin City semmit sem mond. :B

Új hozzászólás Aktív témák