Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    válasz rt06 #12933 üzenetére

    Pedig erősen összefügg, teljesen objektíven nem lehet megítélni a filmeket. Egyes részeit igen, el lehet ismerni, hogy bizonyos dolgok jók voltak egy filmben (pl. technikailag), akkor is, ha egyébként az adott film nem tetszett, de a film attól lesz jó, hogy az adott nézőnek tetszik is. Azt pedig mindenki saját maga dönti el. Nincs olyan film, ami mindenki szerint jó, nem létezik. A Forrest Gump sem tetszik mindenkinek, ahogyan a Shawshank sem, még akkor sem, ha a világ legkiemelkedőbb értékelésű filmjei. Ami szerintem jó (és nekem tetszik), az lehet, hogy szerinted egy rakás guanó.

    "azt, hogy egy film befogadhato-e mindenki szamara, imho eleg jol meg lehet mondani nemi tapasztalatra alapozva"

    Nem lehet, maximum azt hiszed. Ha lehetne, akkor csak ilyen filmek készülnének, hiszen ilyenekkel lehetne a legnagyobbat kaszálni. Tippelni, becsülni lehet előre, sok dolgot figyelembe véve, de olyan nincs, hogy mindenki számára befogadható.

    Tarantino pedig éppen hogy "rétegműfaj", egyáltalán nem mindenki számára befogadható, nem mindenki szerint igényes és jó, csak van egy hangos rajongótábora. Nekem sem a kedvencem, abszolút nem. De azt elismerem, hogy van stílusa, eléggé egyedi. Vannak jobb és rosszabb filmjei, de egyáltalán nem kiemelkedőek számomra sem. És én csak 1 db néző vagyok, és hidd el, van még rajtam kívül egy "pár db".

    [ Szerkesztve ]

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák